[✭ 11 ✭]

1.9K 149 112
                                    

Midoriya kendini geri çekti. Dolabının ömüne kadar gitti. Biraz yaklaştım. Burunlarımız birbirine deyene kadar. Midoriya ellerini göğsüme koydu. Beni geri çekmeye çalışıyordu. Yanaklarına koydum ellerimi. Tam onu öpecekken bağırdı.

"Tamam, söylicem! Sadece biraz uzaklaş. Nefes alamıyorum."

Kendimi geri çektim. Midoriya başını, göğsüme koydu. Bir şeyler fısıldadı. Ardından kendini toparladı ve tatlı ses tonuyla konuştu.

"Senden hoşlanıyorum, yazıyordu. Fakat yazının üstünü karaladığım için tam okunmuyordu."

"Okunmadığı konusunda haklısın."

Kıkırdadı. Gözleri, gözlerimle buluştu. Ona devamlı baksam da, asla bakmaktan sıkılmayacağım bir yüzü vardı. O pembe yanakları, çilleri, zümrüt gibi gözleri, minik burnu... O özene bezene yaratılmıştı sanki.

"Midoriya..."

"E-evet Todoroki?"

Yüzümü yaklaştırdım. Pudra pembe dudaklarına, dudaklarımı deydirdim. Gögsüme koydu ellerini. Ardından hızlıca ittirdi beni. Kafamı duvara vurdum.

"Ö-özür dilerim. İyi misin Todoroki?"

"İyiyim...asıl ben özür dilerim. Bir anda-"

"Hayır, sadece bir saniye ver bana."

Derin bir nefes aldı. Yanaklarına götürdü ellerini. Çok şirindi. Oturduğu pozisyonu değiştirdi. Elleriyle, ellerimi tuttu. Bana döndü.

"Todoroki...senden hoşlanıyorum."

"Aslında, bunu daha önce de söylememiş miydin Midoriya?"

"Evet, ama tekrar söylemek istedim."

"Sen çok şirinsin, biliyorsun değil mi?"

"Şirin değilim ben. Sadece öyle görünüyorum. Fakat içten içe şirin olduğumu düşünmüyorum."

"Ben düşünüyorum."

Bana, beni sevdiğini söylediğin için teşekkür ederim. Beni mutlu ettiğin, bana yardım ettiğin, her zaman yanımda olmaya çalıştığın için...teşekkür ederim, Midoriya Izuku.

...Son...✭

Kısa ama çok duygusal bir kitap oldu. Bu şekilde kısa ama duygusal kitaplar isterseniz yazmanız yeterli. Umarım beğenmişsinizdir. Yeni ship dj kitapları yazmamı istiyor musunuz? Sizleri seviyorum!!! ♡♡♡

✔ [✭ Link ✭] / TododekuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin