Salut, hyung

1K 71 1
                                    

Capitolul 1 - Salut, hyung

   Minho intră pe porțile internatului. Se uită în jur. Era totul așa știa. Sala de sport, iarba netunsă, clădirile înalte cu geamurile mari și stația de autobuz, unde așteptau în fiecare dimineață să se ducă la liceu, care era la o oarecare depărtare de internat.

   Ajuns în camera pe care o împărțea cu Hyunjin, un băiat puțin mai mic decât el la vârsta, deoarece la înălțime Hyunjin era mai înalt, lasă ghiozdanul pe pat și își așeză hainele în dulap. Avea să fie un an lung.

   Hyunjin era pe patul lui, cu căștile în urechi și citind o carte. Când auzi că Minho intră în cameră își ridică puțin privirea, dar nu vorbise cu el.

  Minho își atinse cotul de ușa dulapului atunci când o închise, iar la contactul dintre ușa și cot, acesta tresari ușor.

   Nu bagă de seamă durerea pe care o simțea și continuă să-și așeze lucrurile. Oricum durerea era ceva trecător, iar Minho știa asta.

   - Salut, hyung , spuse Hyunjin lăsând cartea lângă el.

   Minho îl privi lung, îl salută și ieși afară. Toamna își făcuse simțită prezența, frunzele maronii umplând pământul umed din cauza ploii de noaptea trecută.

   Băieții care treceau pe lângă el îl salutau și plecau, el continuând să meargă pe micuța cărare care ducea spre copacul lui preferat. Era destul de departe de clădirile internatului, așa că nu era mai nimeni pe acolo.

   Se așeză la rădăcina lui și își puse capul pe genunchi. Nu avea să își vadă familia până la vacanța de Crăciun, iar nu putea fi decât mulțumit cu acest lucru. Dar timpul trece repede...

Dans în ploaie - Hyunho ✔️Where stories live. Discover now