Vreau o vacanță

459 60 1
                                    

Capitolul 3 - Vreau o vacanță

   Minho ieși din clasa plină de elevi. Oftă. Tezele au fost grele, dar a învățat și a rezolvat toate exercițiile. Dorea ca atunci când părinții lui îi vor vedea notele să-i spună măcar un cuvânt de apreciere. Oare cerea prea mult?

   Auzi un râs colorat. Hyunjin. El era cu prietenii lui : Felix, Jisung, Seungmin și Jeongin. Erau de treabă, a vorbit o dată cu ei.

   Minho își așeză mai bine ghiozdanul pe umăr și o luă spre ieșire, când cineva îl strigă. Era Chan. Acesta își puse mâna după umărul lui și au luat-o împreună spre ieșire. Hyunjin se uită în urma lor.

   - Vreau o vacanță , spuse Chan căscând. Toată nebunia asta m-a obosit.

   Eu nu vreau o vacanță...

   - Da, o vacanță ar suna bine, spuse Minho zâmbind.

  Cei doi au continuat să vorbească și pe drum, în timp ce mergeau cu autobuzul, până când au intrat în internat.

   Minho își lăsă ghiozdanul undeva și se duse la copacul lui preferat. Își puse capul pe genunchi și începu să se gândească. Era noiembrie, nu mai era mult până la vacanța de Crăciun. Trebuia să meargă acasă în acea perioadă...

   Ura vacanțele, deoarece trebuia să petreacă timp cu familia, cu frații mai mari, tatăl lui și cu mama care era mai mult pe la vecinele bârfitoare decât acasă.

   În majoritatea timpului, atunci când era acasă făcea scandal și pleca. Nu putea să suporte acest lucru, așa că, prefera să stea la internat pe cât posibil.

Dans în ploaie - Hyunho ✔️Where stories live. Discover now