CAPITOLUL 23

307 30 12
                                    

Se ridica din pat. Se îndrepta spre dulap iar eu ma uit la el. E perfect. Poate suna ipocrit, pentru ca orice persoana are defecte, dar la el nu le-am găsit. 

Telefonul îmi vibrează în pantaloni. Ii iau de jos și caut telefonul. Îl găsesc și îl deschid. Vanne mi-a trimis un mesaj. Nu prea îmi pasa, dar nu vreau sa fiu chiar atât de nesimțit.

Vanne:Scuze! Scuze! Scuze! Ai avut dreptate! Maddie ma înșela cu Bardon. Am fost o proasta ca nu te-am ascultat și m-am comportat cu tine ca ultima disperata. Dar adevărul este ca chiar am nevoie de iubire! Și, la naiba, am crezut ca Maddie mi-o poate oferii, dar se pare ca și ea m-a folosit. Chiar nu știu cu ce am greșit de mereu mi se întâmplă asta! Ma poți ierta?

Oftez. La cate mi-a făcut si în ce fel s-a comportat cu mine ar trebuii sa o iert? După își va găsii alta "iubita" care o va folosii.

Levi:Uite, nu vreau sa fiu rău sau ceva de genul dar îți vei găsi alta "iubita care te iubește și nu e ca celelalte" și iar te vei comporta cu mine de parca as fi ultimul om. Chiar nu mai vreau asta. Plus ca mi-ai cam ieșit de la inima de când ai zis ca ai vrea sa o faci cu Nath. Totuși, iubita ta era de fata, amândouă ați propus asta, dar cel mai important EU, IUBITUL lui Nath, eram de fata! Nu pot trece peste asta.

Vanne:Am zis asta? Pfff...Ma crezi ca nu mai știu? Ma jur ca nu știu ca am zis asta și regret maxim. Nici nu știu cum sa îți zic...

Levi:Cuvinte. Ar fi cea mai buna opțiune.

Vanne:Știu asta. Bine. Maddie nu era asa de inocenta. Adică nu o făceam în toate serile în care te alungam.

Levi:Atunci ce făceați?

Vanne:Vindea droguri. Și a venit într-o seara la mine. Și mi-a zis dacă vreau sa încerc. Eu i-am zis ca nu vreau, dar ea a zis ca nu provoca dependenta și ca ma voi simții mai bine după.

Levi:VANNE! E un drog la naiba! Cum sa accepți asa ceva?

Vanne:Nu știu nici eu Levi! Dar un lucru știu sigur. Vreau substanță aia acum. De fapt mereu. Cred ca am devenit dependenta!

Levi:Cat timp te-ai drogat?

Vanne:1 luna?

Levi:ZILNIC?

Vanne:...

Levi:Cum? De ce? Ești sănătoasă? Pfff...Ești conștientă ca va trebuii sa mergi într-un centru, nu?

Vanne:Nu sunt chiar atât de rău

Levi:Ai zis ca ești dependenta la naiba. Asta nu ți se pare grav?

BrunetulWhere stories live. Discover now