CAPITOLUL 30

315 29 15
                                    

După 4 ani

Deja am obosit. Nu pot sa cred ca Nath m-a lasat sa car pungile astea singur. Data viitoare când o sa mearga la cumpărături nu mai vin sa îl ajut. De ce s-au terminat toate fix acum?

Drumul pana la apartamentul nostru nu e lung, dar nici scurt. Faci cam 20 de minte dacă mergi normal, și cerul e plin de nori grii, semn ca va venii o ploaie.

Măresc pasul pentru ca nu vreau sa ma prindă ploaia, cu pungile astea grele, care nu ma lasă să merg repede. Ii voi mulțumii lui Nath acasă pentru ca a ales sa stea comod în pat, decât să-și ajute iubitul sa care mâncarea pe care el o mănâncă cel mai mult, pentru ca de când am terminat facultatea am început sa gătesc. Și de fiecare data trebuie sa fac 3 portii, pentru ca nu se satura doar din 1. Dar în ciuda acestui fapt încă are un abdomen perfect, în ciuda alimentației lui, pentru ca mănâncă foarte multe dulciuri pe lângă mâncarea excelenta pe care o gătesc.

Stam împreună de 1 an și pot sa ma mândresc cu faptul ca nu ne-am certat, atât de des cum o făceam înainte. El și-a făcut o camera din apartamentul nostru "camera pentru întâlnit clienții și în care Levi nu are voie sa intre pentru ca e excesiv de gelos", asa cum a intitulat-o el. Nu e vina mea ca fetele care vin la el sunt drăguțe și li se aprinde călcâiele după el. Chiar dacă el mi-a zis în repetate rânduri ca sunt singurul de care este atras și pe care iubește tot nu pot sa nu fiu gelos și sa îmi vina sa bat orice persoana care se uita mai mult de 5 secunde la el. Sunt conștient ca ma iubește,  suntem împreună de aproape 5 ani, dar tot ma comport ca o adolescenta pentru ca dacă nu fac asta nu ma simt bine. Îmi place sa ma comport ca un copil în prezenta lui pentru ca, deșii am 22 de ani, ador sa primesc atenția brunetului pe care mi-o oferă des, din punctul de vedere al altora, doar ca eu vreau mai mult. Fiecare îmbrățișare și sărut din partea lui îmi face ziua mai buna, și îmi  confirma faptul ca monotonia nu și-a pus accentul pe relația noastră, dar cu o persoana ca mine care se implica trup și suflet nu cred ca monotonia va avea vrei șansă. Nu zic ca Nath nu se implica, dar el are mai mult se lucru, în comparație cu mine care am foarte mult timp liber. Sunt profesor și traducător, dar nu o fac constant. Meseria de profesor îmi oferă mult timp liber, în comparație cu Nath, care e avocat, și are majoritatea timpului ocupata. Își ocupa foarte mult timp în acea camera pentru ca zice ca dacă termina repede are timp sa stea cu mine mai mult, dar de fiecare data termina pe la 11 noaptea, când trebuie sa ma culc dacă vreau sa ma trezesc dimineața,  la fel și el, pentru ca se trezește dimineață odată cu mine. I-am zis de mai multe ori sa își închirieze sau sa cumpere o camera într-un complex, sau orice, pentru a-și putea face un program de munca, dar zice ca apartamentul nostru e perfect, și asa vad si eu ce clienți are, pentru a nu fii sceptic. Poate sunt eu gelos dar am încredere deplina în Nath si știu ca nu ma va înșela niciodată, sunt mai mult decât suficient din toate punctele de vedere.

Mut pungile într-o mana și deschid ușa blocului. Ma îndrept spre lift și intru. Apăs butonul cu numărul etajului nostru și aștept. Când ajung merg la ușă apartamentului nostru și descui ușa.

-Am ajuns, zic eu și închid ușa

Nu primesc niciun raspuns asa ca ma duc în bucătărie și las pungile pe masa. Ma duc în camera lui, locul cel mai probabil în care ar putea fi, dar nu era acolo, deci presupun ca dormea. Ma îndrept spre dormitor și deschid încet ușa,  pentru ca dacă dormea nu as vrea sa îl trezesc. Dar nu dormea. Stătea în pat, pe spate și se uita la tavan. Ma îndrept spre el, ma așez în pat cu capul pe pieptul lui.

-Ce e asa interesant la tavan?,zic eu

El tresare puțin,  semn ca nu și-a dat seama când am intrat în încăpere.

BrunetulWhere stories live. Discover now