CAPITOLUL 31

486 33 14
                                    

-Nath! Coboară,  zic eu

-Acum, zice el

Peste 2 minute el coboară urmărit în de-aproape de Lucas. Lucas e copilul pe care l-am adoptat eu și Nath acum 1 an. Are 14 ani și e foarte atașat de Nath. Și el, ca și Nath, are parul brunet și ochii verzi. Nu la fel de verzi ca a lui Nath, dar eu un verde special. Nu am mai văzut nuanță asta pana acum, deci pot spune ca fiul meu are ochii unici.

-De ce m-ai chemat?, întreabă Nath

-E gata masa, zic eu

-Și pe mine de ce nu m-ai chemat?, întreabă Lucas

-Știam ca ești cu Nath și ca vei veni cu el,  zic eu și chicotesc

-De unde erai asa sigur?, zice Lucas

-Știu ca il iubești mai mult, zic și ii ciufulesc parul

-Ba nu! Va iubesc la fel de mult pe amândoi, zice el indignat

-Bine, acum spala-te pe mâini și hai la masa, zic eu

El pleca si Nath ma ia în brate de la spate.

-De unde ai tras concluzia ca ma iubește mai mult?, zice Nath

-Sta mereu cu tine Nath, zic eu. Dar stai liniștit, e ok. Tu mi-ai propus sa adoptam un copil deci posibil ai fost mai lipicios cu el și s-a atașat de tine mai mult.

-Dar nu e adevarat, zice Lucas dând buzna în camera

-Lucas, e ok, zic eu. Nimeni nu e supărat de aici, bine?

-Dar-, da el sa zica

-Gata Lucas, se răcește mâncare, zic eu

-Bine, dar ca sa știi nu e adevarat, spune Lucas si se pune la masa

De când l-am adoptat pe Lucas am început sa gătesc. Nu pot zice ca e excelent, dar e comestibil, se îmi dau tot interesul ca sa iasă bună.

Cred ca Nath are dreptate, fapt pe care urăsc să-l zic. De când a apărut Lucas inc viata noastă am devenit mult mai responsabil. Am învățat sa gătesc,  sub îndrumarea lui Nath desigur, pentru ca dacă vreodată va trebui sa meargă undeva nu putem trăii cu supe instant. Ba putea, bine, era o problema apa încălzită, dar ma descurcam eu cumva. Dar Nath a început sa se enerveze si sa zică ca nu ne va lăsa să trăim cu alea si ca dacă nu învăț sa gătesc se va supăra grav pe mine. Și nu voiam sa fac asta, pentru ca el se supăra rar, dar și când se supăra nu vorbește cu mine zile, de-abia putând sa îl împac,  chiar dacă știu ca după primele 2 ore nu mai e supărat, îmi place sa ii fac pe plac.

După ce am terminat de mâncat a strâns masa si am început sa spăl vasele. După ce am terminat am văzut ca Nath și Lucas se jucau jocuri video. Nu le-am înțeles niciodată. De-abia știu sa țin consola în mana, darămite sa ma joc cu ea.

-Nu ca as vrea sa va stric distracția dar Lucas tu nu ai teme de făcut? Nu uita, dacă vrei sa mergi la David în vacanta trebuie sa ai media peste 9, zic eu punandu-ma în fata lor

David e un prieten pe care l-a întâlnit pe net. Asa ne-a zis el, ca el prietenul lui, dar mesajele din telefonul lui zic contrariul. Ce? Nu e vina mea ca vrea sa vad cine e acest David. Poate e pedofil, poate vrea sa-si bata joc de el. Am vrut sa fiu precaut. Dar în mesaje își spuneau ca se iubesc și abia așteaptă sa se vadă. Hm...ciudata prietenie. Sunt curios când ne va zice despre orientarea lui sexuala. Spre ca nu ii e frica sau rușine sa ne zică. Pana la urma are părinți gay, deci nu vad unde e problema. Dar poate nu e sigur de asta și nu vrea sa ne dea vesti false.

-Pfff...Ma duc sa le fac, zice el. Dacă când ma întorc te fac praf,zice el adresându-se lui Nath

-Sa fie corecte! Vin sa le verific, zic eu

BrunetulWhere stories live. Discover now