CAPITOLUL 25

262 29 9
                                    

O luna mai târziu

Din acea seara Nath a zis ca cea mai buna alegere ar fii sa ne despărțim pentru ca eu o sa fiu odată și odată atras de Vanessa și o sa doară mai tare atunci.

Flashback

-Dar nu vreau sa ne despărțim, doar ca mi-e frica! O sa sufăr mai mult atunci decât as suferii acum, zice el

-Nath! ȚI-AM ZIS ȘI ȚI-AM REPETAT DE 100 DE ORI CA NU MA ATRAGE ȘI NU MA VA ATRAGE VANNE! Nu mai cauta scuze, e penibil!, zic eu cu lacrimi în ochi

-Levi...,zice el oftând. Doar vreau sa te vad fericit, iar dacă Vanne va fii persoana aceea cred ca ar trebuii sa fii cu ea, zice el

-Huh? NU O IUBESC PE VANNE LA NAIBA! Tu ma asculți măcar? ,zic eu

-Levi! Nu vreau sa sufăr! Nici sa te oblig sa stai cu mine nu vreau! Știu ca o placi, asa ca ar fii mai bine sa ne despărțim!,zice el

-Poftim? Huh, deci tu chiar ți-ai bătut joc de mine! Cat de prost am fost, zic eu în timp ce din ochii îmi curge picături de lacrimi

-Levi! Te iubesc! Dar știu ca nu pot sa te fac la fel de fericit cum te-ar face Vanne, zice el cu capul în pământ

-NU ȘTII NIMIC! EU AM NEVOIE DE TINE NU DE VANNE! Mersi, doare mai tare sa știu ca nu ai încredere în mine și în sentimentele mele pentru tine decât orice altceva! ,zic eu și ma bag cu totul sub pătură.

-Levi, îmi pare rău, zice el

-Pentru? Nu mai trebuie sa îți pese de mine, nu mai suntem împreună!,zic eu

-Levi! Nu te mai comporta ca un copil de 3 ani, zice el

-Scuză-mă domnule frangator de inimi ca te iubesc,zic eu

-Levi! Scuze! ,zice el

Îl ignor. Chiar nu mai am chef se nimic acum. Vreau doar sa dorm și sa nu mai fac nimic.

End flashback

Din camera n-am putut sa ma mut, pentru ca nu mai sunt camere libere. Dar nu îl bag în seama. Chiar nu știu ce a fost în capul lui când mi-a reproșat lucrurile alea dar acum pare ca regreta. Trebuia sa își dea seama atunci ce durere provoacă cuvintele lui dure.

Încă îl iubesc dar nu vreau sa trec din nou prin asta. Nu cred ca voi trece foarte repede peste relația asta. Am avut atâtea momente dragute în aceste câteva luni pe care mi le aduc aminte in fiecare moment când îl vad.

Acum ma indrept spre cămin. Am fost la facultate și sunt obosit. Cursul de creație literara a fost suspendat pentru ca profesoara e in concediu medical. Dat fiind faptul ca e iarna deja afara a alunecat și nu știu ce a pățit, dar ceva rău presupun de nu mai poate venii la facultate.

Însă am aflat ca Nath nu merge la facultate. Sper ca nu e din cauza faptului ca noi suntem certați. Nu trebuie sa isi întrerupă studiile pentru asta. Ma grăbesc pentru ca, pe lângă faptul ca sunt obosit, vreau sa discut cu el.

Cum mergeam pe strada, cu mâinile în buzunar, dar tot reci pentru ca ,aproape mereu le am asa, ma întâlnesc cu Vanne. Mi-a tot scris de când eu și Nath ne-am separat.

BrunetulWhere stories live. Discover now