CAPITOLUL 28

268 28 8
                                    

Cine își imagina ca va fii asa frig afara? O fi iarna, dar e inuman de frig.  O aștept pe Vanne de vreo 20 de minute. În frig. Dacă nu vine în 5 minute plec. Eu mi-am amânat seara pe care as fi putut sa o petrec alături de Nathan bine mersi, la căldură,  ca sa ies cu ea la o amărâtă de ciocolata calda. Nici nu îmi surâde ideea, pentru ca nu îmi place în mod deosebit ciocolata calda. Bine, o beau, dar doar când sunt cu Nath pentru ca el o adora, asa ca vreau sa încep și eu sa o beau fără sa ma facă sa vreau apa. Ori nu știu eu sa o fac, ori chiar nu îmi place, dar tind sa cred ca e a 2 a varianta pentru ca mi-a făcut și Nathan și tot nu mi-a plăcut.

Plec. Am stat 25 de minute sa o aștept,  i-am trimis 10 mesaje, am sunat-o de 3 ori și nimic. Îmi bag mâinile în buzunar și pornesc spre căminul unde stau eu. Nu eu foarte departe, fac cam 10 minute pana acolo, dar la ce frig e afara as putea îngheța și in 2 minute. Plus ca am stat atâta timp afara, sper doar sa nu răcesc. Urăsc sa fiu răcit, dar nu cred ca am fost vreodată răcit în adevăratul sens al cuvântului. De fiecare data mi-a curs puțin nasul și atât. Și îmi trecea și repede, dar atunci nu îmi apărea din cauza ca am așteptat o fata în frig 25 de minute, care nu a mai venit, eu enervandu-ma.

~ *sper ca dacă pun asta îmi rămâne spațiu intre, pentru ca eu nu știu sa folosesc wattpad,de-abia știu să-l deschid:)))*

Bag cheia în ușă. Era descuiat. Tipic lui Nath. I-am zis de atâtea ori sa o închidă, chiar dacă e în camera. Oricine poate intra, și nu vreau sa ma gândesc la lucruri rele fix acum. Sunt deja nervos și îngheață. Tot ce vreau e sa ma încălzesc și sa îl îmbrățișez pe Nath. Și sa dorm, cel mai important lucru.

Pe de o parte sunt mulțumit ca Vanne nu a venit la "întâlnirea noasta", dacă o pot numi asa. Dar pe de o parte sunt enervat, pentru ca mi-a dat țeapă. Putea sa zică doar ca nu vrea sa mergem, dar pana la urma ea mi-a propus asta, și tot ea e cea care nu vine. Sper sa nu mai aibă pretenita sa ma cucerească. Și sa zică ca nu i-am dat șanse. Și chiar ma bucur, as fi băut o ciocolata calda, as fi venit in camera si as fi băut  toată apa de aici.

Intru și mai descălț. Îmi dau greaca jos și aprind lumina. Nathan încă era în pat, cu gluga pe cap, exact asa cum l-am lăsat. Se uita la ceva, iar când m-a văzut s-a ridicat super rapid din pat.

-Ești ok? Ce Dumnezeule ai făcut? Ești tot înghețat. Unde a-ți fost? Și ce a fost în capul vostru sa stați afara? Îți dai seama ce vei racii? Sunteți atat de iresponsabili. Schimba-te și bagă-te în pat, zice el

Pe tot parcursul mici sale morale mi-am dat seama cat de adorabil e. Gesticula cu mâinile si încerca să para nervos.

Chicotesc și îmi deschid bratele.

-Imbrățișare?,zic eu

-Ești imposibil, zice el și ma ia în brate

-Dar ma iubeeesti, zic eu și rad usor

-Nu. Și ce a fost în capul vostru?, zice el

-Adică?, zic eu

-De ce ați ales sa va plimbați, afara, când afara sunt 7 grade celsius?, zice el

-Nu ne-am plimbat,zic eu

-Atunci?, zice el

-Nu a venit, zic eu

-Poftim?,zice el

-Da, am așteptat-o 25 de minute, zic eu

-Serios?, zice el

-Da, zic și rad ușor. Deci cum a rămas cu filmul ala?,zic eu

-Ne aștepta, zice el. Dar schimba-te,zice el

-Bine, zic și ma îndrept spre dulap

Îmi iau niște haine, ma schimb și ma pun în pat. Nath vine lângă mine, pune laptopul pe el, îndreptat spre mine, el punându-și capul pe pieptul meu. Îmi pun mana în jurul taliei lui, imbratisandu-l. Se așează mai bine pe pieptul meu și pornește filmul.

~

Nathan începe sa se miște prin pat. Îmi deschid ușor ochii și vad ca ma lua în brate. Asa tot sa te trezești. Îl trag mai aproape de mine și ii las un sărut pe cap.

Îmi iau ușor telefonul de pe noptiera, încercând sa nu-l trezesc. Îl deschid și vad o mulțime de mesaje de la Vanessa.

Vanne:Ai fost?

Vanne:Aghh..Am adormit.

Vanne:Ne putem vedea azi?

Vanne:Promit ca nu mai adorm!

Vanne:Chiar îmi pare rău.

Vanne:Ce proasta pot sa fiu câteodată...

Levi:Vanne, nu. Am stat 25 de minte în frig, posibil voi racii. Te-am mai și sunat. Ți-am mai și trimis multe mesaje. Nu, nu mai ies azi!

Vanne:Îți iau eu pastile de răceală și te îngrijesc! Te rog, crede-mă ca n-am făcut-o cu intenție. Doar eu ți-am propus sa ieșim.

Simt cum cineva îmi trage telefonul din mana.

-O sa am eu grija de el, stai liniștită! Dacă n-ai fost in stare sa te trezești, cum pot avea încredere ca vei putea avea grija de el?, trimite Nath un vocal

Ma uit la el surprins. Se pune la loc pe pieptul meu, sarutandu-ma ușor.

-Ce?,zice el

-Nu știam ca ești treaz,zic eu

-V-am întrerupt? Voiai să-i dai alt răspuns? ,zice el

-Nuuu, raspunsul a fost perfect, zic eu

-Pai normal, doar eu l-am zis,zice el

-Ti-am zis vreodată cat de modest ești?, zic eu și rad scurt

Vanne:Nath nu te baga! Am 2 săptămânii, ma rog 1! Termina cu prostiile si lasă-mă să-l cuceresc.

Levi:Vanne oprește-te! NU MA POTI CU CUCERII SI  PUNCT. Nu sunt o minge pe care sa o pasati de la unul la altul!

Vanne:Levi, nu am vrut sa sune asa

Levi:Lasă teatrul asta ieftin. De acum ințelegerea voastră a picat. Ai avut șansa cucerești și nu ai stiu sa profiți de ea.

Vanne:Levi, te rog!

Levi:Pa Vanne.

Vanne:Fie! Dacă nu ești în stare sa îmi apreciezi dragostea nu o meriți!

Levi:Mulțumesc de intelegere!

Îmi inchid telefonul și ma uit la Nath.

-Cat timp mai ai de gând sa stam despartiti?, zic eu

-2 secunde, zice el si isi lipește buzele de ale mele

-Deci ne-am împăcat?,zic eu

-În inima mea niciodată nu am fost certați, zice el luandu-ma in brate

*capitol extra mega scurt dar chiar nu mai am multa inspiratie:))*

BrunetulWhere stories live. Discover now