Capitolul X

160 32 17
                                    

       — Nu înțeleg nimic din ce scrie aici!

       O privesc tăcută pe Amber cum se agită din cauza orarului, neștiind ce să-i spun.

       — Dacă te încălzește cu ceva, nici eu nu înțeleg ce scrie.

       Toți patru încep să râdă. Măcar neștiința mea a făcut pe cineva să se simtă bine.

        — Vreți să vă ajut? ne întreabă Zeus. Dau din cap în semn afirmativ și îl invit să stea lângă mine în pat pentru a mă lămuri.

        Îl auzim pe Venus plângându-se din cauza căldurii prea mari, așa că îi las la dispoziție baia mea pentru a se răcori sub jetul rece de apă. Încă încerc să mă împac cu ideea că în ultima perioadă au intrat în viața mea multe persoane noi. Sunt stresată deoarece sunt la poli opuși cu toți, inclusiv Zeus și Venus, care sunt și frați gemeni. Kate este singura care păstrează liniștea și se uită absentă pe fereastră. Îmi strig noua prietenă, spre nemulțumirea și disperarea lui Amber. Kate își întoarce capul spre mine.

         — Ai pățit ceva? Ești tăcută de când ai venit.

         — Nu, sunt bine. Îți mulțumesc, îmi zâmbește pașnic, cu inocență, și decid să-i întorc zâmbetul.

         — Dacă nu te simți bine, bănuiesc că știi unde e ușa, intervine Amber în conversație fără ca măcar să fi fost vorba despre ea.
 
         —  Kalisha nu cred că are nevoie de un avocat. E casa ei. Ea decide pe cine poftește și pe cine nu, îi răspunde Kate cu seriozitate.

        Știu că Amber se simte insultată, însă chiar nu am de gând să-i țin partea dacă are de gând să comenteze continuu. Nici măcar nu o cunoaște și deja se comportă execrabil cu ea.

        — V-am chemat aici ca să ne cunoaștem mai bine, nu să vă vedem cum vă ciondăniți. Amber, încetează cu comentariile. Iar tu, Kate, nu-i mai accepta provocările. Nici măcar nu vă cunoașteți, ce naiba?

       Amber se ridică de pe pat și iese din cameră fără să spună nimic, iar Kate rămâne înmărmurită, uitându-se cu regret spre mine.

       — Îmi pare rău, nu am vrut să…

      O opresc din vorbit, ridicând palma.

      — Nu e nevoie să te scuzi. Amber se comportă imatur și nu înțeleg ce a apucat-o. Sper să-și revină. O să se întoarcă după ce se calmează.

       După cinci minute pe care le petrecem în liniște, Venus iese din baie.

        — Ce s-a întâmplat? Iar face Amber pe nebuna?

        Zeus începe să râdă fără oprire, făcându-ne și pe noi să chicotim.

       — Nu știu ce are. Probabil s-a enervat din cauza orarului și și-a redirecționat starea către Kate. Apropo, spun în timp ce mă întorc către Zeus din nou, explică-mi cum citesc chestia asta.

       Venus oftează și se oferă să coboare la parter după Amber, lăsându-mă singură în aceeași cameră cu Zeus și Kate, două bile de energie nelimitată.

Măcar privim același cerWhere stories live. Discover now