Chapter 1.

1K 70 6
                                    

Ashton's view

,, Chci ti něco říct Ashtone..."

,, A co Sidney? " podíval jsem se na ni zvědavě.

,,No... Nevím jestli ti to mám říct teď, jestli je ta vhodná chvíl......."

,, Tak mi to už prosíím řekni. " naléhal jsem na ní a usmál se od ucha k uchu. Co to asi muže chtít, když je najednou tak nervózní..? No, vlastně, ona je nervózní už celý den. Pomyslel jsem si a nadzvedl obočí.

Ale pak řekla to, co bych nikdy nečekal... A to, čeho jsem nejvíce bál. ,,Miluju tě, Ashtone. Už od první chvíle, co jsem tě viděla. A naše přátelství tenhle cit jenom každým dnem více a více prohluboval." Vychrlila na mě najednou.

Ztuhl jsem a začal si uvědomovat obrovské chyby, kterou jsem způsobil. Neměl jsem to nechat zajít tak daleko. Sem hlupák.

Sidney se ale najednou začala natahovat blíže ke mě, došlo mi, že mě chce políbit. Těsně před tím, než se naše rty spojily jsem se od ní odtáhl.

,,Tohle nejde, Sidney, promiň." řekl jsem potichu. Sidney sklonila hlavu dolů a vypadalo to, že se každou chvíli rozbrečí. Už jsem nehodlal své malé tajemství dál skrývat, potřeboval jsem to ze sebe dostat ven. ,, Jsem totiž gay, Sidney, v tom je ten problém."

------------

Probudil jsem se s cuknutím a cítil stékat slzy po mé tváři.

Takhle to všechno začalo. Kvůli tomuhle jsem ztratil všechny své přátele ve škole a pár skupinek nafoukaných kluků mě začalo i šikanovat a dobírat si mě. Sidney to totiž asi hodně ranilo a rozhodla se mi za to vymstít, tak roznesla po celé škole že jsem gay a od té doby mě lidé buďto ignorovali, zesměšňovali a nebo někdy i bili.

Zvedl jsem se z postele a šel do koupelny si omýt obličej. Ani jsem se neobtěžoval se obléct a jenom v boxerkách ve kterých jsem spal sem šel dolů se nasnídat. Vzal jsem si müsli a jablko, které jsem měl za chvíli snědené a šel se obléct a vyrazil pěšky do školy, která se už jen hemžila žáky. Šel jsem ke své skříňce s učebnicemi a doufal, že ve škole ještě nejsou ti největší kreténi, kteří mě občas zbijou. Když jsem se rozešel k učebně kde jsem měl mít první hodinu a nikdo si mě nevšiml, tak jsem si oddychl.

Den ve škole probíhal jako vždycky.. Pokaždé sedím sám v poslední lavici, většinou se nudím, nebo si čmárám do náčrtníku. Na obědě sedím sám dostatečně daleko od ostatních, kteří si ze mě utahujou.

Ten je tak neskutečně sexy... Sedím v učebně Angličtiny a nemůžu přestat zírat na kluka v pravo v lavici přede mnou.
Luke Hemmings je totiž jediný důvod, proč jsem se ještě z toho všeho nezbláznil. Jsem do něj tajně zamilovaný už druhý rok, ale zdá se, že o mě nemá zájem. Kdo by taky měl zájem o takovou nulu pomyslím si. Motá se kolem něj asi půlka holek ze školy, ale on jak se zdá nemá ani o jednu z nich zájem. Povzdychl jsem si. Pak začal konečně zvonit zvonek na konec hodiny a já se odebral společně s ostatníma žákama ven ze třídy a šel ke svý skříňce. Najednou mě ale něco chytlo za loket a přimáčklo silou ke skříňce.

Luke's view

,, Hey, Luku, čau!" Zavolal na mě Brad a šel ke mě společně s jeho malou skupinkou.

,, Ahoj" usmál jsem se na něj.

,, Hey, chvátáme aby jsme stihly zbít toho teplouše. Pojď s námi nám pomoct! " vyhrkl na mě a já se při jeho slovech zarazil.

,, Sorry kluci, ale někam chvátám." snažil jsem se vymluvit. ,, No tak, vždyť to zabere jenom chvilku." Zamračil se na mě.
Abych řekl pravdu, tak jsem z tohohle kluka měl docela strach a jelikož jsem nechtěl dopadnout jako jeho další oběť, tak jsem jen přikývl hlavou na souhlas a vydal se společně s jeho partou ke skříňkám, kde už Brad bral za paži jeho oběť a přimáčkl ji ke skříňce. Vzápětí do toho kluka začal kopat dokud nespadl na zem, a to už si ho podávala celá jeho parta. ,,Luku, co stojíš tam vzádu, pojď nám taky pomoct." polkl jsem a přiblížil se k postavě která se krčila dole na podlaze. Po tom, co to Brad dořekl se na mě podívaly hnědozelené oči plné bolesti a utrpení. Chvilku na mě udiveně koukaly, dokud se pevně nezavřely v další bolestné grimase. ,, Tak na co čekáš?" Vykřikl Brad.

Sebral jsem všechnu odvahu a kopl jsem jednou..dvakrát....třikrát... dokud se Brad nerozhodl ho konečně nechat na pokoji.

Ashton's view

Bolelo to.. Už ani nevím co víc, jestli ty modřiny, nebo to, že mi jich pár způsobil člověk kterého jsem miloval.

Distrust /pozastaveno/Kde žijí příběhy. Začni objevovat