65.Bölüm

243 17 5
                                    

Gi ye mez sin..... okadar ben kimseye Utku'nun ikizi ciplak geziyo dedirtmem kizim git okul pantolonunu giy bu ne bole.......

Bana bak ikiz bozuntusu ömür törpüsü ben 17 yasinda akli basinda bi bireyim istedigimi giyerim dimi baba diyerek Karan'a donmustu. Genc adam her nekadar ogluyla hem fikir olsada suan kiziniin hismindan korktugu icin sessiz kalmisti Eylul de dahil herkesin cevap bekledigini gordugundeyse derin bir nefes almis ve konuyu degistirmek amacli konusmaya baslamisti.

Ee sizin kamp ne oldu bu ay nerede yapacaksiniz kampinizi demisti. Umut bende gitcem bende gitcem diye bagirmaya baslamisti fakat ikizler ona hadi ordan der gibi bakiyordu. Eylul sen orda sıkılirsin annecim abinler ablanlar kendi aralarinda eglenicekler orada olman hos olmaz biz aksam sen ben baban sinamaya gideriz olur mu demisti. Umut bi dusunmus ve onaylamisti.

Karan konunun kaynamasini firsat bilerek ben sirkete gidiyorum sizde akilli olun ve sen Utku bey kardesin sana emanet...

Utku tamam baba demisti. Bu sene Lise sondu. Ve sinavlari yeni bitmisti. Hepsinin hedefi farkliydi. Ukte ve Erim kararsiz olsada Utku Isletme istiyordu. Hazirda sirket varken yorulmanin anlami olmadigini dusunuyordu. Bu dusunceyi Karan'da destekliyordu. Batur Erimden umudu kesmis alttan alttan Emir'i isliyordu sirketin yonetiminde yer alabilecegi bir bolum okumasi icin o ve Isik'in iki senesi vardi. Isik bir yil erken okula baslamis ve bir yas kucuk olsada bu sene Utku Ukte ve Erim'le oda sinava girecekti. Hedefi ise anne babasi gibi doktorluk dusunuyordu. Tek fark o kadin dogum uzmani olmak istiyordu.

Onlerinde cok zorlu donemler olacakti.

Saat 3 olmus gencler toplanmis son hazirliklari kontrol ediyorlardi. Bugun ki kamp gol kenarinda sessiz bir koyda olacakti. Erim ve Emir kizlarla beraber cadirlari kurarken Utku golde balik tutuyordu ki bu isde fazlasiyla iyiydi. Yeteri kadar balik tuttuguna kanaat getirince kampa yakin bir ates yakmis. pisirme isleminide halletmisti. Isik salata yapmis Erim biralari getirmis ve hepsi yemege baslamislardi.

Ilk gun yorgunlugu yemek agirligi derken hepsi erkenden cadirlarina cekilmislerdi. Kizlar birazda biranin verdigi sersemlikle erkenden uyumuslardi. Utku'nun haylazligi uzerindeydi ve hic uykusu yoktu. Erim ve emirde cadirlarina cekilince is basa dusmustu. Sirf kamp kalabalik gorunsun diye hepsi ayri ayri cadirlar kuruyorlardi.

Erinmeden kalkmis. Goleden yakaladigi bir kova kurbagayi esit miktarda kizlarin cadirlarina atmis ve beklemeye baslamisti. On bes dakika sonra teker teker once ciglik cigliga Ukde sonra Mehir ve en sonda Isik cikmis seslere Erim ve emirde cikmis olayi anlayinca olayin vahammiyetiyle Utku'ya dalmislardi. Ceza olarak tum kurbalari yaklamis ve kamptan uzaga atmak Utku'ya kalmisti.

Hersey duzelince herkes cadirina girmisti. Yarim saat sonra Erim'in cadirinin girisi acilmis ve Ukte girmisti. Erim ne oldu prenses deyince kortktum yaninda kalabilirmiyim dedi. Erim derin bir nefes almis tulumun onunu acmis ve gel bakalim demisti .

Artik tulum mu genisti ikisimi zayifti bilinmez ama sigmislardi. Ikili iyice birbirine sarilmis ve kendilerini uykuya birakmislardi. Sabahin ilk isiklariyla Ukte uyanmis ve cadirina gecmisti. Alah korusun Utku onu orda gorse ortalik birbirine girerdi. Ikizinin katil olmasi icine sinmezdi.

Kamp eglenceli geciyor herkes fazlasiyla egleniyordu.

Kamp bitince yine ayni nese ve keyfle toparlanmis ve yola cikmislardi. Once Isik evine birakilmis sonra mehir onlarin pesine de Erim ve Emir birakilmis ve Uktu'yla Ukte basbasa kalmisti.

Utku derin bi nefes almis. Erim'e asikmisin diye direk sormustu. Goz ucuyla baktiginda Ukte bem beyaz olmustu. Utku durumu fark edince arabayi kenara cekmis . Ukte sen benim kardesimsin daha onemlisi ikizim can yarimsin boyle bisey varsa bunu senden duymak isterim dedi.

Ukte derin bi nefes almis ben kendimi bildim bileli onu seviyorum ama o beni arkadasi olarak seviyo otesi yok dedi.

O yuzden simdi bu konuyu burda kapatalim ve bir daha acmayalim lutfen dedi gozu yasli sekilde ... Utku dayanamamis tamam guzelim diyerek ikizini kollarinin arasina almis ve sakinlestirmisti.

Eve geldiklerinde sofra hazirdi. Ailecek oturmus. Sohpet girgir samata esliginde yemek yemislerdi. Ukte hala gozleri puslu puslu baksada kimseye belli etmemek adina sohpete katiliyordu.

2 yil sonra unuverste.......

Erim aramis yarin okul tatilmis bu gece kutlamaliyiz diyerek zorda olsa ikna etmistim. Ekip yine toplanmis sahilde ates yakilmis sohpet hemen baslamis ve yolunu bulmustu.

Mehir ve Emir kisa sure sonra dolasmak icin yanlarindan ayrilmislardi. Bir sure dolasmis birer tane daha bira almis ve yurumeye devam etmislerdi. Kafalari iyice bulanmisti. Eee kuzen dedi Emir ne var ne yok.... valla ne var bilmiyorum ama ask yok huzur yok sen yoksun dedi. Mehir gecen sene alkol aldigi bir gece Herseyi patir patir dokulmus askini kuzenine ilan etmisti. Emir Kuzeniz Enistem Halam ne der olmaz Mehir demisti. Ardin da paramparca bi kalp ve o kalbe mezar olmus bir enkaz biraktigini bilmeden....

Mehir dedi tekrar genc adam ... Olmaz....

Biz kuzeniz annem babam ne der sana guvendiler ihanet edemessin dimi Emir ... Aslinda haklisin hepimiz yolumuza bakalim deyip kalmistim. Ertesi gun kampuse girerken Cihan yanima gelmis bitmek tukenmek bilmeyen israrlarina bir yenisini eklemis gece disari davet etmisti. Ilk defa neden olmasin diyerek kabul etmistim. Eger Emir bey istemiyorsa bende yoluma bakardim. Cihanla saati ayarlamis yanindan ayrilip kantine gecmistim. Herkes burdaydi. Isik aksam dogum gunum var canlar deyince lanet okudum. Nasil unutmustum yaa ... Ben oflayinca Ukte ne oldu diye sordu. Cihan'la planimiz vardi unuttum yas gununu ozur dilerim balim dedi. Mehir e ne olmus onunla gelirsin diyerek konuyu cozmustu. Emir sol elini yumruk yapmis okadar kuvetli skıyordu ki elleri bembeyaz olmustu resmen... Artik dayanamayacagini anlamis olmali ki hizla kalkip cikmisti kantinden....

Gece guzel baslasada Mehir ve Cihan'in dansa kalkmasiyla gerilmis . Emir'in Cihan'in sol elini bileginden elini kirmasiyla icinden cikilmaz bir hal almisti. Onun belini sardigin elini sikerim lan nidalariyla kirmis Mehir'i kendine cekerek seninlede gorusucez kucuk hanim diyerek cikartmisti mekandan..... Dogum gunu berbat olsada herkes halinden memnundu. Zira bu ikisinin arasindaki cekim elle tutulacak cinstendi. Yarin ikiliyi kantinde el ele gormek herkese iyi gelicekti.

Mehir ve Emir geldikleri sahil kenarinda tum sinirlerini kusuyor bi biri bagiriyor bir digeri bagiriyordu. Mehir sinirlari zorlayarak sen kimsin ne hakla konusuyorsun deyince siktirme lan hakkini konusurum ben benim sifata ihtiyacim yok lan dedi.

Kes sesini tamam mi? Yeter artik. Ben sana soyledim seviyorum dedim. Kalktin bana olmaz dedin annen dedin annem dedin baban dedin babam dedin kuzeniz dedin kabullendim isde yoluma bakiyorum ne istiyorsun daha...

Seni istiyorum lan seni baska ne isticem. Umrumda degil lan ne annen ne babam hic bisey umrumda degil....

Cumlenin sonu gelmeden ayni anda yaklasmis dudaklarimizin birlesmesini saglamistik. Nefessiz kalana kadar ayrilmamis. Ayrildigimizda da Konusmamis bir sure sadece sarilmistik. Ilk konusan o olmustu.

Biz simdi...... Devamini getirmesine firsat birakmamis ben tamamlamistim.

Biz simdi sevgiliyiz.....

ARTIK FINAL VERMENIN ZAMANIDIR....

SON IKI VEYA UC BÖLÜM.

EN SON MERAK ETTIGINIZ BITIRMEDEN SUNADA ACIKLIK GETIR DIYECEGINIZ BI BOLUM VARSA YAZIN AYDINLATALIM.....

OY YORUM ONERI 😘😘😘

'KARAN" ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin