113 47 0
                                    

Şirketimiz YG yılın başından beri çok fazla skandalla mücadele ettiği için bizi erkenden şirkete -acil bir toplantıya çağırmıştı.

•••

Kızlarla beraber şirketten ayrıldığımızda, onlara hep beraber Rosè ve benim evime gidip takılmayı teklif ettim. Fakat beklenmedik cvplarla karşılaştım. Önce hepsi birden gevelemeye başladı. Biz olmaz üzgünüm, hayır, bebeğim boşver gibi. En sonunda Jennie mantıklı şeyler söyledi.

"Of tamam. Yeter bu kadar. Lisa seni çok seviyorum öncellikle bunu bil ama bilmen gereken bir şey daha var. Sen çok güzelsin ve biz sana gül gönderenin ünlü hatta Kore'de baya ünlü bir idol olduğunu düşünüyoruz. Elimizdeki kanıtlarda bunu anlamıza yetiyor. Bu olay yaşanmamış gibi davranma!"

Güneşin altında tamda şirketin kapısının önünde bu kadar önemli bir şeyi konuşmak?

"Jennie." Dedim ona dönerek. "Bize gidelim. Orada gerekirse konuşuruz. Olur mu?"

•••

Bu konu hakkında uzunca konuştuk son hir haftadır başımıza gelenler... Jimin ve Jen'nin özellikle YG'den korumaya tüm kızlar hepimiz büyük titizlik gösterecektik.

Lanet olsun.

Hepimiz öğle yemeği yemiştik şimdi de sıra bulaşıkları yıkamaktı. Hizmetlilerimizin yıkaması gerekiyordu fakat hepsi izinliydi.

Diğer kızlar ailelerini ziyaret edeceklerinden hepsi benim üzerime kalmıştı. Onlar kapıdan çıkarken, benim de bir kaç işim olduğunu söyledim ve tekrar içeri geçtim.

Kedilerime mama ve ince taraklar almalıydım ne de önemliydi ama. Üzerimde şu ana kadar giydiğim en gösterişsiz mavi diz üstü incecik bir elbise vardı. Saçlarımı siyaha boyamıştım ve kıvır kıvırlardı.

Ayakabıma uzun topuksuz koyu kahverengi, çizmeler geçirip dışarı geçtim.

Araba kullanmaya iznim olmadığından ve bilmediğimden evimeze en yakın kedi eşyaları bulabileceğim yere
Pet-V shop 'a gitmek içn yola koyuldum.

Yol boyunca bazı 'sırdan'
şeyler hakkında düşünmek için zamanım oldu. Yaklaşık son bir haftadır Jennie ve Kai 'yalandan' çıkmaya başlasa bile J, psikolojik ve fiziki açıdan açık ara farkla en iyi üyeydi.

Jennie ve Kai'nin açıklanması, Jenmin'nin çokça işine gelmişti. Kimse onlardan süphelenmiyordu artık YG bile Jennie'ye karşı 'Jimin hakkında' şakalar yapmayı bırakmıştı. Herkes onları 'imkansız' görüyordu. Özellikle Jimin ile Jongin'nin arkadaş olduklarını düşünürsek...

İlişkileri çok hızlı ilerliyordu. Asla parmaklarından çıkmayan
✌🏻Çift yüzükleri, alınan hediye oyuncak ayılar, yaptıkları +18 mesajlaşmalar ve daha fazlası...

Jennie adına mutluydum ve artık onun kadınlardan hoşlanmadığını kabul edebiliyordum. O Jimin ile mutluydu ben de kendi prensimi uzaktan göz ucuyla sevmeye devam edecektim. Onun bekar olup olmadığını bilmeme rağmen.

Jisoo ve Namjoon'nun ise çokça mesafeli bir ilişkileri vardı. Şimdiye kadar mesajlaşmaktan başka bir şey yapmamışlardı. Jisoo ile yalnız kaldığımızda Namjoon'u beğenip beğenmediğini sormuştum. Hiç ama hiç beklemediğim bir cvp gelmişti.

"Asla Namjoon bu Dünya ilgileneceğim son insan. Şimdi neden tüm idoller onun bekar olduğunu bildiğini şimdi anlıyorum."

Kadınlar Jisoo gibi oldukça garipti. Hiç bir şey anlamıyorum.

Rosè ile Jaehyun arasında geçen ise katlanılmaya değerdi. Lüks mekanlarda buluşup beraberce vakit geçiriyorlardı. Bunun beraberinde pahalı heddiyeler de vardı tabiii.

I PURPLE YOU💜 | Taeliceحيث تعيش القصص. اكتشف الآن