82 29 6
                                    



Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.


Saat 6'ya gelince daha zil çalmadan kapıya koştum (ayağımdaki şimdiye kadar giydiğim en büyük topuklularla yapabildiğim kadarıyla) yanılmamıştım dakikti.

Önümde duruyordu

Kim Taehyung

Bazen (hatta çoğu zaman) yunan büstü gibi göründüğünü biliyor musun?

Diye sormak istedim olmayan cesaretimle.

Oooo dedim yine kendi kendime. Lanet olsun tanrım çok çok çok etkileyici bir yüze ve bedene sahip.

Saçları sarıya kaçan bir kahverengiye boyanmıştı. Karnımı feci derecede ağrıtan adetim olmasaydı onu incelerken gördüğüm küpesini daha önce fark edbilirdim.

Sadece bana iyi davran, diye bir dilek diledim içimden.

Beyaz çizgili bir gömlek giymişti açıkcası daha resmi giyinmesini beklerdim ama V böyleydi. Hayatını başkalarına göre şekkillendirmiyordu.

Siyah ve bir kaç kez gördüğümden dolayı ne kadar lüks duğuna alıştığım arabasına bacaklarını ve sırtını yaslamış, eline telefonu almış zannedersem mesajlaşıyordu birileri ile.

Ben gelince yüzünü telefondan kaldırdı (şükürler olsun) ve benim yüzüme bakıp "Bu elbiseyi seçmekte doğru mu bir karar verdim?"diye cevabını beklemediği bir soru sordu.

Tam Taehyung'ın cevabını beklemediği sorusuna cevap verecekken telefonumdan bir mesaj iletisi geldi. Menajerimdendi. "İyi eğlenceler."

Telefonu kapatıp tekrar Tae'ye döndüğümde o, çoktan arabay binmiş kemerini takmıştı. Aniden arkamdan bir ses duydum.

"Size iyi eğlenceler. Düğünler pastalı cenazedir. Ben gelmiyorum. Jongin'e ve YG'ye lanet olsun!"bunları duyar duymaz sesin Jennie unnie'den geldiğini anladım ne de kibardı ama(!)

Bunlara ayıracak vaktim yok V'yi bekletip kızdırmak istemem diye düşünüp arabaya bindim. O sıra Jongin'nin evimden sert adımlarla çıktığını gördüm bağırıyordu. Sonra daha da çok bağırmaya başladı.

En son verandadaki Rosè'yle beraber seçip beğenip aldığımız ayçiçeği dolu🌼 saksıyı tek bir tekme atıp kırdı. Bay kızgın(!)

♧ ♧ ♧

Yaklaşık
2 saatlik uçak yolculuğunun sonunda bighit'in bizim için ayarladığı jetten indik.

I PURPLE YOU💜 | TaeliceDove le storie prendono vita. Scoprilo ora