Gelecek

5.8K 413 369
                                    

Merhabalar, bu bölüm bol bol Naz ve Doruk'lu oldu. Seveceğinize eminim. Oylarınızı da eksik etmezseniz çok mutlu olurum canlarım. 

Yeni Bölümlerden kesitler paylaşıyorum instagramda. Beklerim: "casablancaninkaleminden"

DİĞER YB HAFTAYA CUMARTESİ. Keyifli okumalar. 😘

💕💕💕💕💕💕

Bazen geçmişi ardımızda bırakamadığımız anlar olur. Geçmişin hayaletleri bir kabus gibi çöker hayatımıza. Onları geride bırakabilmek için elimizden geleni yaparız. Başarabilenler şanslıdır. 

Doruk'un da başarabilmesini istiyordu Naz. Sarf ettiği sözlerin hiçbirini öylesine söylememişti. Onun içini de rahatlatmaya çalışmıyordu. Tek isteği ne Hakan'ı ne de gerisini düşünmesiydi. O yüzden o akşam aklının dağılması için birlikte bir yemek yemeyi teklif etti. Bu teklifi kabul eden Doruk'un ise morali iyiden iyiye düzeliyordu. 

Öğleden sonrası ise çabuk geçti. İki sevgili akşam için birlikte sevdikleri restorana geçtiklerinde bu gece burasının da kalabalık olduğunu gördüler. Aslında bu Naz'ı rahatsız ederdi ama bu kez etmeyecekti. Öyle ki daha sıcak daha konuşkan ve daha güler yüzlüydü bu akşam. Ondaki değişimi fark eden Doruk da daha fazla buna kayıtsız kalamadı. 

"Bu geceki neşeni neye borçluyum? "

"Rahat olmaya karar verdim. Neden sıkıyorum ki kendimi diye düşünüyordum uzun zamandır. Eskisi gibi yanındayken neşeli olmak istiyorum. Bugün ikimiz içinde bir milat olsun. "

Doruk gülerek kadehini kaldırıp onunkine dokundurdu. "Buna sevindim. "

"Artık her şey yolunda gitsin istiyorum. Sadece ilişkimiz için demiyorum, amcanla olan durum konusunda da bir adım öndeyiz. Öyle kalmasını sağlayalım. Bence iyi gidiyoruz. "

"Tam tersini düşündüğünü sanıyordum." 

"Haksız değilsin ama içimi de rahatlattın dün. Olasılıkları düşünüyoruz ve ona göre önlemlerimizi aldık değil mi? En azından bunu düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışsam o bile yeter."

"Sen kimsin ve benim sevgilime ne yaptın?"

Genç kadın kıkırdadı. İçkisinden bir yudum alıp onu şaşırtabiliyor olmanın keyfini çıkardı. Aslında o her zaman onu şaşırtmayı başarırdı ancak bu akşam bundan daha bir hoşlanmıştı. 

"Endişelenme o hala burada."

"Ona söyle, kendisine çok fena şeyler yapmak istiyorum."

"Burada mı?" diye heyecanlandı Naz. Nedense bu konuşmanın gideceği yerleri düşünmek o kadar da zor değildi. 

"Tam şu an da sana bu masanın üzerinde neler yapmak istediğimi bilsen buradan kaçıp giderdin."

"Hiç sanmıyorum. Bence seni buna teşvik ederdim."

"Beni zorluyorsun."

"Güzel, amacım da buydu zaten."

Doruk kasıklarında bir şeyin hareketlendiğini hissedebiliyordu. Ona da söylediği gibi onu bu masaya yatırıp ikisinin de aklını başından almayı çok isterdi. Biraz arsız bir adam olsa onu restoranın lavabosuna çeker ve onu orada bir güzel becerirdi. Böylesi ikisinin de işine gelirdi hiç şüphesiz ancak neyse ki o kadar arsız bir adam değildi. 

"Bu gece buradan yalnız ayrılmak istemiyorum."

"Seni yalnız bırakacağımı kim söyledi?"

"O halde bu, bu gece uyumayacağım anlamına mı geliyor?"

Dost AteşiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin