Jej smrť

1.1K 68 5
                                    

Čím viac som sa hýbala, tým viac ma ten chlap tlačil pod vodu, pretože si myslel, že som stále nažive. Preto ma napadlo, že sa prestanem hýbať. A aj to zafungovalo. Jeho ruka pustila moju hlavu.

Nevedela som, koľko som už bola pod vodou, no môj dych mi pomaly dochádzal. Nemala som silu na to, aby som sa vynorila.

Preto som sa prekvapila, keď ma dva páry rúk vytiahli z vody. Chcela som sa nadýchnuť, no začala som vykašliavať vodu. Lýdia ma hladkala po chrbte a Jull mi držala vlasy.

,, Len dýchaj zlatko. " zašepkala a ja som sa zvalila na zem.

,, Kde.. Kam.. Kam odišli?"

,, Neviem. Proste keď ten chlap ucítil, že sa nehýbeš, povedal, že tu skončil a všetci rýchlo vypadli. Dokonca si ani nezbalili veci. Tak veľmi som sa zľakla Rose! " smrkla Lýdia a pevne ma objala.

,, Ja tiež. " Jull ma tiež objala, no mňa striaslo.

,, Si úplne studená Rose. Poď, postav sa. Vrátime sa naspäť. " zamumlala Lýdia a obe ma podopreli. Ani som poriadne nevnímala, že kráčam. Nohy som mala ako kocky ľadu. Voda v jazere bola vážne studená.

,, Poď Jull, polož ju tu. Rýchlo! Vezmi deky." baby ma posadili na našu provizornú lavičku a vošli do stanov pre deky. Celá som sa triasla.

,, Čo sa stalo?" zo stanov vyšli chalani, no ja som nereagovala.

,, Na! Prikry ju hneď! Dean vezmi deku. No poďme! Nestoj tu tak. Nick, založ oheň. " rozkázala Lýdia a ja som žasla nad tým, ako vie všetko perfektne zorganizovať.

,, Jull pomôž mi ju prezliecť. "

,, Zvládnem to Lýdia. " z posledných síl som na seba navliekla legíny a Deanovu mikinu.

,, Prečo sa tak trasie? Kurva čo sa stalo?" Dean vyletel na Lýdiu, ktorá ho prepálila pohľadom, no potom sa rozplakala. Dean sa však pritúlil ku mne a oboch nás zakryl dekou. Sedela som na ňom obkročmo a on ma hladil po chrbte.

Od vyčerpania som na ňom zaspala.

Dean

,, Čo sa kurva stalo Lýdia?! Prečo má na zápästí a na sánke modrinu? " zašepkal som nasraným tónom. Nechcel som zobudiť Rose.

,, Ráno sme si šli zabehať okolo jazera. Prišli sme.. Prišli sme na druhú stranu k tým stanom a objavili sa tam chlapi. Mňa a Jull chytili a donútili nás dívať sa na to, ako ju jeden chlap topil. Hlavu jej držal pod vodou. Skončil až vtedy, keď sa prestala hýbať. Mysleli sme si.. Mysleli sme si, že je mŕtva. " Lýdia sa znovu rozplakala a ja som zaťal päste.

Chalani si pritúlili baby k sebe a ja som si povzdychol. Bol som nasraný!

,, Kto to bol? Čo od vás chcel?" zamračil som sa.

,, No.. " Lýdia sa zasekla a vymenila si s Jull pohľad.

,, Jej smrť." šepla Jull a ja som ustrnul.

,, Vedela som to." zamumlala Rose a ja som sa prekvapene na ňu pozrel.

,, Ty si nás počúvala? " pozrel som na ňu a jej tvár som chytil do dlaní.

,, Pusa nedovolím, aby sa ti niečo stalo. Rozumieš?" zavrčal som a pomaly som priložil svoje pery na tie jej. Zarazil som sa, keď som ucítil niečo slané.

Plakala.

Tak veľmi ma bolelo, keď som ju takto videl. Nechcel som, aby sa trápila. Myslel som si, že keď odišiel Sam, tak sa všetko skončí. Zrejme som sa mýlil. Kto bol taký bezcitný, že by dokázal ublížiť tak krásnemu stvoreniu ako bola Rose?

,, Neplač. " zamumlal som jej do krku a postavil som sa s ňou. Odniesol som ju do stanu a ona si na mňa položila hlavu.

Pevne som ju objal a hladkal po pleci.

,, Dean?" pozrela na mňa s červenými očami.

,, Áno pusa? " odhrnul som jej z tváre vlasy a pohladkal som ju po líci.

,, Nedovol, aby mi niekto znovu ublížil. Prosím. " smrkla a silnejšie sa ku mne pritúlila. Bola tak veľmi zranená. A ja som vedel, že spravím všetko preto, aby bola v bezpečí.

,, Nedovolím. "

🐍🐍🐍

Tieň minulosti ✓Where stories live. Discover now