Epilóg

1K 57 33
                                    

Ako by som začal cica.

Už je to nejaká doba, čo sme spolu neboli že? Nebolo od teba veľmi pekné, čo si spravila. Vieš... Nikdy som neprestal na teba myslieť, to je fakt. Neprešiel deň, kedy by som si nepremietal naše spoločné chvíľky. Teda samozrejme tie, keď si bola len so mnou a neflákala si sa  s inými chlapmi.

Toto si ešte s tebou vybavím!

Každopádne, stálo ma veľa úsilia, kým som sa dostal z basy. Vraj si sa už dozvedela aj o Sammuelovi. Nie je krásne, ako mi dokázal byť verný celý ten čas? Narozdiel od teba..

Ale k tomu sa vážne vrátim až keď budeme spolu.

Nebolo ľahké nájsť niekoho, kto by ti doniesol tento list. Teda dúfam, že ho čítaš práve ty, inak tomu Talianovi vykrútim krk. Chcel som byť originálny. Hádam sa mi to aj podarilo zlatko. Zatiaľ ti nepoviem, kde som, no ver, že na teba dozerám z diaľky.

No ty? Taliansko? Vážne? Mohla si si aj lepšie miesto vybrať na natáčanie. Áno, viem kde si. Vedel som to celý ten čas, čo som sedel v tej prašivej cele.

Moji muži ťa poctivo sledovali a ani jeden nesklamal. Najskôr som mal v pláne to s tebou skončiť, no nakoniec som bol rád, že ťa ten kretén neutopil. I keď ty si sa činila, keď si si našla niekoho iného.  Keby si len vedela, s kým si sa dala dokopy. Ale o tom trošku neskôr.

Pekne si mi zavarila. Musel som sa stiahnuť, pretože tí debilní policajti, má začali hľadať a aj mojich mužov. Potreboval som zariadiť, aby všetko utíchlo a aby sa policajti stiahli. Chvalabohu sa mi to podarilo a ja som znovu tu!

Prídem si po teba a konečne budeme spolu. No neznie to krásne? Budeš len moja! A garantujem ti, že ak sa o niečo pokúsiš, budem ja ten, kto ťa vymaže zo zemského povrchu moja zlatá.

No ale späť k tomu tvojmu mužíčkovi, aby si verila, aký ti bol verný. Nikdy sa ti s tým nepochválil však? Ani sa nečudujem.

Každopádne, prikladám ti sem fotky. No nie je super mať takéto známosti, ktoré vypátrajú všetko?  Uži si ten pohľad zlatko.

Ľúbim ťa cica.

Ps:  Čoskoro sa uvidíme! Tvoj milovaný.

***********

Milá Lýdia.

Dúfam, že to pochopíš. Musíš, veď ty si mi rozumela ako nikto iný.

Už sa nevrátim. Je mi ľúto, že nebudem vidieť tvoje bábätko a že nebudem krstná tak, ako sme sa dohodli. Vážne ma to mrzí.  Mrzí ma aj to, že ho nebudem vidieť vyrastať, že sa s ním nebudem môcť hrať a chodiť na prechádzky tak ako sme si predstavovali.

No ja sa už nemôžem vrátiť. Nemôžem žiť v dome, kde mi ho všetko pripomína.

Vybabral so mnou a hnusne. Zatiaľ čo ja som ho bezhlavo milovala, on chodil za inými ženami. A že služobné cesty! Všetko sa rozpadlo ako domček z kariet.

Nedokážem jasne rozmýšľať a aj tento list ti píšem pomedzi slzy. Ublížil mi tak, ako ešte nikto. Zlomil mi srdce na milión kúskov a obávam sa, že ho už nedokážem zlepiť.

Nedokážem nič.

Lýdia prosím ťa, nehnevaj sa na mňa. Vysvetli všetko Nickovi a povedz mu, že ho ľúbim a že mi bude chýbať. Nechcem, aby sa na mňa hneval.

Osamela som. Nick odišiel. Vyhovorila som sa, že tu musím ešte ostať kvôli textu, ktorý treba znovu naspievať. Bolo to pre mňa veľmi ťažké sa pretvarovať.

Deanovi nič nehovor. Tiež som mu napísala list. Priložím ti ho sem a daj mu ho prosím ťa.

Vážne ma to veľmi veľmi mrzí.

Ľúbim vás. Dávaj na seba a bábätko pozor.

Zbohom.

💔💔💔

Tak a máme to tu!  Posledná časť tohto príbehu. Ďakujem vám. Vážne vám ďakujem. Za všetky krásne komentáre, za votes a hlavne za to, že ste vydržali až do samého konca.

Ľúbim vás zlatíčka.❤️❤️❤️❤️

Tieň minulosti ✓Where stories live. Discover now