'anlaşmazlık'

117 19 9
                                    

''Seni küçük yaramaz! Bırak bakayım o tavşanın kulaklarını, hayvan acı çekiyor ''

Zayn, uzaktan duyduğu bağırışla, ciyaklıyarak elindeki zavallı yavru tavşanı korkuyla uzağa fırlattı, gelenin annesini olduğunu sanmıştı ve eğer onu öyle görseydi yine en sevdiği tahta oyuncağı olan minik tavşanını elinden alırdı, 6 yaşına henüz varmış zayn, babasının ona doğum gününde hediye ettiği oyuncağa tapıyordu.

Geceleri oyuncağının kucağında olduğundan emin olmadan asla uykuya dalmazdı, annesi iyi geceler öpücüğü vermiş olsa bile.

''Cedric Amca! Çok korkuttun beni, annem geldi sandım!''

Koşarak amcasının eteklerine tutunmuştu küçük Zayn.
Anne ve babasından sonra en sevdiği kişi sürünün yıllardır liderliğini yapan Cedric amcasıydı, şey bi de amcasının güzeller güzeli omegası Amy teyzesi vardı, onu da çok severdi. Çoğu zaman amcasına Amy teyzesiyle evlenmek istediğini söylerdi, e tabi bu laflarından sonra amcasıyla, annesi gelip onları akşam yemeğine çağırana kadar, boğuşurdu.

''Hem yaramazlık yapıyorsun hem de annenden korkuyorsun ha ? Ne biçim bir alfa kurtsun sen böyle ? '' adam gülerek küçük yeğenine baktı, onu kışkırtmayı bi hayli severdi, küçük alfa favorisiydi.

Minik yumruklarıyla amcasının bacağına işkence ediyor, bir yandanda söyleniyordu ''Göreceksin, senden daha büyük ve güçlü bir alfa olacağım ve Amy'i senden alacağım''

''Şuna da bakın, hamile bir omega hakkında neler diyorsun sen öyle yavru kurt ?"

Küçük çocuk saşkınlıkla amcasına baka kaldı ''Amy'nin bebeği mi olacak?'' çoktan favorisinin bu haberi onu yıkmıştı. İki alfa, hem gülüşüp hem koyu bir tartışmaya tutuşmuşken evin kapısında 2 omega göründü.

"Oğlumu sinir etmeyi kes, koca adam oldun ama hala 6 yaşında bir çocukla laf dalaşına giriyorsun"

"Oğlun omegamı çalmak istiyor, ne yapsaydım yani" Cedric dil çıkartarak omega ablasına sataşmayı da ihmal etmedi, bu aileyi çok seviyordu.

"Sadece iki kelime, biraz büyü"

"Merhaba Amy teyze!" 

Zayn, Cedric amcasının bacağına yapışık halde eve doğru gidiyordu.

Her şey normaldi. İnsanlar mutlu, sürü liderinin eşinin hamileliğini kutluyordu.

6 yaşındaki Zayn aşkını o gün tanıdı.

*******
Cedric, koşmaktan kan ter içinde kalmışken kucağındaki daha 2 günlük omega oğluyla en yakın arkadaşının evine varmaya çalıştı, hızlı olmalıydı.

Derin bir soluk daha bıraktı geceye, ne yapacaktı? Nasıl saklayacaktı evladını onlardan ?
O, omega oğlu daha 2 günlüktü. Annesinin bile elinden tutamadan, babası bebeği kucakladığı gibi çıkmıştı evden. Tek isteği biricik yavrusunu bu sürüden uzaklaştırmak, ona bir yaşam sunmak olan çaresiz baba, nefessiz kaldığını hissettiğinde koşmaya ara vermek zorunda kaldı.
Başını eğip kucağındaki onca sarsılmaya rağmen mışıl mışıl uyuyan güzelliğine baktı, ne olursa olsun onu yaşatacaktı, bir kere daha söz verdi kendine.

"Alfa Cedric! Gecenin bu vakti topraklarımda ne işin var ? Tehdit oluşturduğunun farkında değil misin ?"

"Alfa Emilia, dostuna yardım et! Ne olur! Oğlumu, omegamı koru, himayen altına al."

Alfa Emilia dostuna kafa karışıklığıyla baktığında, diğer Alfa çaresizlik içinde soludu.
Tek nefeste oğlunu diğer alfanın kollarına bıraktı.
"Sorularının cevapları kundağın içindeki mektupta yazıyor, şimdi gitmem gerek, daha fazla burada kalamam" Son kez bebeğine baktı çaresiz baba, uzanıp öptü altından, saçlarını sevdi, dostuna baktı "Ne pahasına olursa olsun, yalvarırım, onu koru ve güzel omegama annesinin ve babasının onu çok sevdiklerini hep de seveceklerini söyle"

"Cedric, neler oluyor anlamıyorum ama yapacağım. Kanımın üzerine yemin ederim."

Bu telaşın tek bir nedeni vardı; yüz yıllardır var olmayan, var olduğu zamanlarda, bu kurt soyu için lanetli olduğu söylenen, diğer kurt kabileleri tarafından yok edilmek istenen erkek bir omega dünyaya geldi.

Bu bebeği kimse görmemeli, bilmemeli.

İşte Liam böyle başlamıştı hayata.

************

" Liam'ı emanet ettiği kişi yani alfa Emilia, o kimdi ?"

"Alfa Emilia, güzeller güzeli ve sürüler içinde ikincil cinsiyeti kadın olan tek alfa ve sürü lideri" oluna bilmişçe bir gülümsemeyle döndü "Emilia sürüler arasındaki tek alfa kadın bu da dışlanmasına sebep olmuş ama ailesi kızlarını yanlız bırakmamış ve böylece Emlia ailesi ve çok sevdiği bir kaç arkadaşıyla ayrılmış sürüden kendi sürüsünü kurmayı seçmiş, çok zorluk çekmiş bu süreçte, ne badireler atlatmış ama yılmamış her şeyini ortaya koyarak karşı gelmiş düzene, sürüsü günden güne büyümeye devam etmiş, diğer kurtlar arasında adı artık tiksinerek değil hayranlıkla anılmaya başlanmış ve şimdi 3 büyük kabileden birine sahip oldukça değer ve saygı gören tek kadın alfa'' 

Zayn hayranlıkla iç geçirdi. o da böyle, bir sürü dileri olmak istiyordu. çoktan 20 yaşına basmış ilk kızgınlığına girmişti, o gece aynı zamamda liderlik mührünün de belireceğinden habersiz çok zor anlar yaşamıştı, tanrı şahit hayatının en zor geçelrinden biriydi. Şimdi yeni olduğu baş alfalığı ve sürü ilişkilerini öğrenmeye çalışıyordu ama taze baş alfanın ilgilendiğitek şey omega Liam'a ne olduğuydu. Daha fazla şey bilmeye ihtiyacı varmış gibi hissediyordu.

Anne omega devam etti hikayesine ''Cedric amcan tesadüf eseri tanışmış Emilia ve kız kardeşi omega Amy ile, onları ormanda bir gurup başka kabile üyelerinin elinden kurtarmış, Alfa Emilia ile dostlukları ordan başlamış sonra Cedric amcan omega Amy'i görmüş, o gece ruh eşimi buldum diye sabaha kadar kapının önünde oturup ağlamıştı sulu göz'' Anne omega kardeşinin o hallerini hatırlayınca kıkırdadı.

"Peki, alfa Emilia neden bizim sürümüzden bu kadar nefret ediyor ?"

Anne omega, şefkatle, sızlanan taze baş alfa oğlunun saçlarını okşadı "Bebeğim sözümü kesersen anlatmaya devam edemem"

"Oh üzgünüm, lütfen devam et anne" düşünceyle kafasını yana eğdi baş alfa.

''Liam doğunda kabile büyükleri pek hoşnut olmadı, yüz yıllardır hiç omega erkek doğmadı, kabile büyükleri lanetli olduğunu bebeğin kurban edilmesi gerektiğini söylediler, tanrılar bize kızgın bu bebek bir uyarı onu geldiği yere tanrıların yanına göndermeliyiz dediler.'' kederle iç çekti '' Amy ve Cedric bunları duyunca apar topar kaçtılar burdan kimse bir şey yapamadı, ben öylece kardeşimin çocuğu için hayatında vazgeçişini izledim...'' anne omeganın sesi titredi'' 2 gün sonra haber geldi kabile büyükleri ormanda cansız bedenler bulmuşlar ama bebekten iz yokmuş sonra Alfa Emilia çıka feldi bir gün kucağında bir bebekle 'Kardeşim omega Amy ve eşi alfa Cedric'in oğlu omega Liam artık benim himayemdedir ona tek bir şey yapacak olan karşında beni bulur, siz ki kardeşimi ve eşini acımasızca katleden caniler bir daha topraklarıma adım atarsanız , bu sizin için bir savaş ilanı benim içince intikam alma vakti olur, bilmiş olun' dedi'' 

Anne omega daha fazla devam edemedi, yapamamıştı ne kardeşini ve eşini ne de onlardan geriye kalan tek şeyi,biricik yeğenini koruyamamıştı.

Başından beri sessizce annesini dinleyen Zayn, devam edemeyeceğini anladığında oturduğu yerden kalkıp annesine sarıldı, saçalrına bir kaç öpücük kondurdu.

''kabile büyükleri bu işin peşini bırakmadı, bizlerde onlarda sebepsiz yere çok can kaybettik, bunun son bulmasını sağla. Ne olur.''

Alfa zayn 25 yaşına geldiğinde ilk defa karşılaştığı ruh eşinin uğruna bu savaşı bitirecekti.



slm

ikinciye kontrol etmeden atıyorum muhtemelen ben bu bölümü sonra düzenlerim çünkü çok gereksiz uzattığım yerler oldu özür di

hadi öptüm bye

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 22, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Rose for omega. Ziam"Where stories live. Discover now