Fin.Al

5.2K 320 698
                                    

Eğer bu hikayeyi wattpad harici bir platformda okuyorsan, kötü amaçlı yazılım saldırısı riskinde olabilirsin. Eğer bu hikayeyi orijinal halinde ve güvenli bir şekilde okumak istiyorsan lütfen, Wattpad'deki '@tellmebonnie' isimli profilinden oku. Teşekkür ederim

***

•Arel•

BurDem gittikten sonra Ayaz'ın kolları arasında salonda Bora ile zorla hint dizisi izlemeye başladık. Yalnız kalınca bize sardı manyak.

"Bakın bu var ya şunun eski kocası ama bunun da bir akrabası, bu zamanında onun ağzına bile sıçtı yani, şu benim favorim bütün dizi boyunca sadece durdu."

"Bora o avize?" dedim tek kaşımı kaldırarak. Tamam iki kaşımı da kaldırdım çünkü tek kaşımı kaldıramıyorum.

"Bu yüzden favorim!"

"Avizeler benim!" dedi Ayaz. "Onlarla çok anılarım var."

"Onlarla konuşman mı anı?"

"Evet Bora onlar anı!"

"Susar mısın anlamıyorum!" dedim ikisine bakarken. Sanırım şaşı oldum.

"Zaten bakışıyorlar?" dedi Ayaz. Bana karşı gelme salonda uyursun. Ata'dan gelmeden öğrendim bir şeyler.

"Asıl anlam orada."

"İşte benim oğlum." diye mırıldandı Bora duygulu gözler ile bana bakarken. Ardından kafama vurarak dizi izlemeye devam etti.

"Odamıza gitsek olmaz mı?" dedi Ayaz saçımla oynarken. Flörtüz ses tonunu da kullandığını ekleyeyim.

"Burası güzel." diye mırıldandım kollarımı beline sarıp başımı göğsüne gömerken. "Hem Bora bizi her yerde basar. Dünyanın öbür ucunda olsak bile."

"Hatta uzayda olsak bile." diye mırıldandı Ayaz.

Bora'ya bakarak güldüğümüzde Bora bize dönmüş biz de bakışlarımı kaçırmıştık. Gülerek Ayaz'a bakarken gülüşünde takılı kalmıştım.

"Bu gülüşü böyle görmek için o kadar zaman bekledim ki." diye mırıldandım dudağına kısa bir öpücük bırakırken. Gülüşünden öpmek en güzel şeydi. "Bu gülüşten öpmek içinde."

"Sana biraz geç geldiğim için üzgünüm sevgilim, seni nasıl fark etmedim bilmiyorum. Gerçek aşkımın yanımda olduğunu nasıl fark etmedim."

"Ayaz sana her zaman seni seviyorum dedim ya, aslında sana aşığım. Duygularımın bu kadar yoğun olduğunu biliyorum."

"Daha önce hiç aşık olmamıştım ama seninle yaşadıklarım sadece bir hoşlantı olamaz. Artık sanırım aşkın ne demek olduğunu biliyorum. Ben de sana aşığım Arel."

"Fetih!" diye salya sümük sesleri çıkararak bağırdı Bora. Bu yarım saattir bizi izliyor diziyi de unuttu. "Beni bırakıp nereye gittin? NEDEN BENİ İTTİN?"

"Bora diziye bak," dedim televizyonu gösterirken. Hani çocuk ağlarken eline bir şey verirsiniz susar ya Bora da televizyona dönünce sustu bir anda. Bir hint dizileri bir de Fetih işte. "Aferin yavruma."

"Dizi reklama girince ağzına sıçacağım." diye mırıldandı önüne dönerken. Aklına yaz Arel, Bora bebek değil ruh hastası.

"Beni koru." diye mırıldanarak Ayaz'ın kolları arasında kayboldum.

"Araya kaynayıp bok yoluna gideceğim." diye mırıldandı Ayaz, kaşlarımı çatarak ona döndüğümde başıma kısa bir öpücük bırakmıştı.

Araz•bxb ✔️Where stories live. Discover now