♧2.Bölüm☆

238 16 7
                                    

  Marinette arkasını döner,Luka birden duraksar ve o da arkasına bakar.Adrian ise gözleri kocaman açmış, şaşkın bir şekilde kafasıyla onlara selam verip gider.Fakat Adrian bu durumdan rahatsız olup olmadığını fark edemez.Aynı şekilde Mari ve Luka da....Luka Mari'ye döner ve hafif sırıtarak ama umutsuz bir şekilde kafasıyla Adrian'ı göstererek peşinden gidebileceğini söylemeye çalışır.Mari ise ne kadar Luka'nın üzüleceğini bilse de kararsız bir şekilde "Görüşürüz!" diyip Adrian'ın peşinden gider...Marinette Adrian'ın bu durumdan rahatsız olabileceğini düşündüğü için ona açıklama yapabileceği için mutludur fakat aklına sürekli Luka gelir ve her seferinde onu öylece bıraktığı için üzülür....
  Marinette Adrian'ın yanına yaklaştığından Adrian hala az da olsa şaşkındır.Mari Adrian'ın yanına gelir,ne söyleyecek diye düşünürken Adrian atılır.
-
Adrian:Ee nasılsın Marinette?
Mari:*Adrian'ın söylediği şeyi anlamadan* Eee...şey...demin gördükler-
Adrian:Aa evet yakışıyorsunuz.Luka senden çok hoşlanıyor olmalı...
Mari:*kekeleyerek*nE?! Yo yo yok öyle bişey...y-yani...aslında kafam karışık...yani ben başka birinden hoşlanıyorum ama onun beni sevdiğinden emin değilim...

-   Marinette bunu söylediğine inanamamış,sanki onun ismini söylemiş ve o da anlamış gibi hissetmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-
  Marinette bunu söylediğine inanamamış,sanki onun ismini söylemiş ve o da anlamış gibi hissetmişti.Bir yandan da Marinette'in kendisine bir arkadaştan falzasını ifade ettiğini hala anlamayan Adrian bir kez daha şaşırmış gibiydi...
-
Adrian:Şey kim bu kişi tanıyor muyum bari?
Mari:E-Evet!
Adrian:Seni tanıyor mu peki ya?
Mari:Evet...
Adrian:Senin gibi mükemmel bir kızı tanıdığına göre gurur duymalı.Eminim ki seninle ilk tanıştığımdaki görüşü kötü değildir.
Mari:▪////▪
Adrian:▪////▪
Mari:Sormayı unuttum sen nereye gidiyordun?
Adrian:Şey evde gerçekten hapis gibiydim ben de babama bugün ek eskrim dersi alacağımı bahane edip, yürüyerek gitmek istediğimi söyledim.Tabi başta izin vermedi ama sonra ikna edebildim(zor olsa da).Sıkılacağımı sanmıştım fakat neyseki sen varsın:)
Mari:*kızarır*

Sıkılacağımı sanmıştım fakat neyseki sen varsın:)Mari:*kızarır*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-
Bir süre yürüdükten sonra ikisi de sıkıldıklarını anlar.
Adrian:Hadi bişey yapalım sıkıldım sinamaya gidebiliriz mesela;)
-
Adrian ile birlikte sinamaya gitme fikri Marinette'in çok hoşuna gitmişti...
-
Mari:Ş-Şey çook isterim!!
-
Birlikte bir aksiyon filmi seçtiler fakat onlara yanlış verildiğini ve o yanlış biletin romantik bir film bileti olduğunu bilmiyorlardı.Salon numarasına bakıp salonlarına geçtiler.Film başladı ama bir garip olduğunu fark ettiler.
-
Mari fısıldayarak:Sence de bir gariplik yok mu?
Adrian fısıldayarak:Bence yanlış film biletini verdiler ama benim için bir sıkıntı yok ben bu filmi izlemiştim güzel bir filmdi:)
-
  Film devam ederken işte o sahne geldi...ÖPÜŞME SAHNESİ.Bu sahne Adrian için birşey ifade etmiyordu ama onun da normal olarak kalpi hızlı atmaya başlamıştı.Mari ise hem kızarıyor hem de içten içe Adrian'a yandan bakmak istiyordu.Fakat fark eder diye korkuyordu.
  Birkaç dakika geçti ve filmin sonu yaklaşmışlardı.Ve sonda da öpüşme sahnesi geldiğinde birden Adrian Marinette'e döndü ve ona doğru yaklaşmaya başladı.Adrian Marinette'in solunda oturuyordu...Ve Adrian sol kolunu Marinette'in koltuğunu sağ koluna koydu ve daha da yakınlaştı.....

Ve Adrian sol kolunu Marinette'in koltuğunu sağ koluna koydu ve daha da yakınlaştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu bölümün sonuydu umarım beğenmişsinizdir:)Hikayeyi daha çok uzattım.Daha çok isteğiniz varsa söyleyin bu şekilde hikayeyi istediğiniz senaryoya da çevirebilirim.

[]♡TEK SEÇİM HAKKI☆[]Where stories live. Discover now