♤7. Bölüm♧

180 14 2
                                    

  Marinette kendine hakim olamamıştı.Fakat bundan rahatsız değildi.Çünkü onu seviyordu.Evet karar vermişti fakat onu durduran birşey vardı.Lisenin başından beri aşkı olan Adrian'ı da seviyordu.Tabi bu sevgi tükenmek üzereydi.Artık bıkmıştı.Bütün hıncını ondan çıkaramıyordu.Çünkü hem ona üzülüyordu hem de ona 'onu sevdiğini' söyleyemeyen oydu.
  Luka ile köprüye kadar yürüdüler.Luka'nın ona söylemek istediği birşey varmış gibi duruyordu.
Luka:Sana söylemek istediğim birşey var.Fakat bunu senin neye üzüldüğünü anlayınca söyleyip söylememeye karar vereceğim.
Mari:Artık sana bunu söylemekten kaçınmayacağım.Luka ben birine aşığı-
Luka:Adrian!.....değil mi?Adrian'a aşıksın..Biliyorum...Bence artık bunu saklamayı bırak.Bu hem seni hem de seni sevenleri üzüyor...Ben çok üzülüyorum...Çünkü seni seviyorum...Bunu biliyorsun değil mi?İstersen söylediklerimi kabul etme bu beni üzmeyecek.Fakat senin iyiliğini istiyorum ve ona artık açılmanı izleyip görmek isityorum...Sonucu ne olursa olsun.Senin artık bu tür şeyler için üzülmeni istiyorum.Artık hazır olacak mısın?

  Marinette artık karar vermiş gibi duruyordu.Adrian'a açılsaydı ve o da kabul etseydi ne olacaktı.Luka ne yapacaktı.Adrian'ı gerçekten sevecek miydi...Bunun cevabını sadece ona açılarak alacaktı.Her türlü ,sonuç ne olursa olsun...
  Mari bir yandan hem Luka'yı dinliyor hem de ne yapacağı hakkında düşünüyordu.Luka'nın sözleri onu duygulandırmıştı.Adrian'a açılası yoktu.Birden kollarını Luka'nın omzuna attı ve iyice yaklaştı.
Ve Luka'nın sorusuna cevap vererek:Evet hazırım!...

  Mari dudağını Luka'nın dudaklarına yavaşça yaklaştırdı

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

  Mari dudağını Luka'nın dudaklarına yavaşça yaklaştırdı...ve onu öptü.Bunu bilerek yapmıştı ama aynı zamanda içinde bir türlü çıkamayan itiraf etme duygusu vardı.Bir an önce Adrian'a açılmak isitiyordu.
  Marinette Luka'nın dudaklarından yavaşça uzaklaştı.
Mari:Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.
Luka hala şokunu atlatamadan:H-Hala anlamadım...
Mari:N-ne?! Ü-Üzgünüm ama bu sadece sana geri dönüp açıklama yapacağımın bir göstergesiydi....Tekrar üzgünüm...

  Marinette 10 dakika önce ne yaptığı şeyin etkisinden çıkamamıştı.Demek böyle bir histi.Çook güzeldii...
  Eve doğru yaklaştığında hava gece karanlığına dönmüştü bile...Sadece o ve sokak ışıkları vardı etrafta.Evim kapısına sadece birkaç metre kala bir erkeğin ağlama sesini duydu.

Adrian:Mari buradayım...Sana ihtiyacım var...T T

Yazar;Çok kısa oldu içime sinmedi

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Yazar;
Çok kısa oldu içime sinmedi.Bu arada arkadaşlar göremeyenler için söyleyeyim 12 bölümlük olacak ve yeni gelenler için söylüyorum çok entrikalı veya aksiyon dolu bir hikaye değil belli olduğu gibi.Çok sakin bir aşk hikayesi senaryoladım(nasıl bir kelime kfdkl).Bir dahaki bölümde görüşmek üzere...

[]♡TEK SEÇİM HAKKI☆[]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang