♡9. Bölüm□

134 9 4
                                    

Marinette şok olmuştu gelir gelmez okula geç kalmanın verdiği garip hisle birlikte Luka'nın onu birden bir yere çekmesi onu şaşırtmıştı.Luka'dan hemen konuşmaya başlamasını istedi.
Luka fazla uzatmadan:Sen Uğur Böceği'sin değil mi?E-Evet biliyorum.Ah e-evet öylesin değil mi?!eeeee...

Luka çok heyecanlanmış görünüyordu.Sakinleşmezse asıl olayı hiç anlatamayacak gibiydi.

Marinette dayanamayıp artık ne söyleyecekse söylemesi gerektiğini yüksek sesle söyledi.Luka artık beklemenin bir anlamı olmadığını anlayınca anlatmaya başladı.
Anlattığı şeyler gerçekten Mari'nin üstünde şok etkisi yaratacakmış gibi duruyordu.Anlattığına göre baştan beri onun uğur böceği olduğunu biliyormuş hatta öncesini de.....
Babası ve annesi boşansa da büyükbabasından asla ayrılamamış.Küçüklüğünden beri babası ve annesinin tartışması dolayısıyla yaşadığı sorunları büyükbabasıyla vakit geçirerek dindiriyormuş.Ve bundan zevk almasının en büyük nedenlerinden biri de büyükbabasının tarihin eski zamanlarından beri sır olarak sakladığı bir takım ilgi çekici olaylarla meşgul olmasıydı.Evet o Usta Fu idi.

Mari inanmak istemiyordu.Daha doğrusu isteyemiyordu.O zaman kara kedinin de kim olduğunu biliyordu.Peki neden Usta Fu kendi torununa mucize vermek yerine onlara vermişti.Kafasında o kadar soru vardı ki......

Luka ve Mari okulun yanındaki parka geçip konuşmaya başladılar;
Luka:Birden söylediğim için üzgünüm ama dedem asla kimin kim olduğunu söylemiyordu.Birden uğur böceğinin kim olduğunu duyduğumda bir anlık bir hisle buraya koştum......

Mari,Luka'nın Usta Fu'ya dede demesini garipsemişti.Hala şaşkındı.

Mari:Aslında.....mutlu olmadım değil.Seninle aramızda gizli saklı bir şey olsun istemiyorum Luka.....

1 dakika boyunca anlamsızca bakışıp önlerine döndüler.Mari'nin bir sorusu vardı ama kuşkuluydu.Luka Mari'nin yüzüne bakıp merak ettiği bir şey olduğunu anlayınca ona sormak istedi.

Luka Mari'nin yüzüne bakıp merak ettiği bir şey olduğunu anlayınca ona sormak istedi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Luka:Merak ettiğin başka bir şey var mı bari...?
Mari:Peki........Kara Kedi...?
Luka:Söylemem doğru olur mu bilmiyorum.....ama seni kıramayacağım sanırsam....

Mari aslında hem meraklıydı hem de korkuyordu.Söyleceği kişi sevdiği biri miydi,sevmediği biri miydi yoksa tanımadığı boş biri miydi..?Artık Kara Kedi ondan hoşlanmıyordu zaten.Yaklaşık 1.5 yıldır birlikte Paris'i defalarca kurtardığı kişi..Tabi merak edecek.

Luka:Aslında üzgünüm Mari.....Risk alamam.Sormam gerek.....hem benim sana bunu söylediğimi bile bilmiyor.

Mari kafasını sallayarak onayladı.Ve birlikte okulu astıklarının farkına varmadan yolda öylece yürümeye başladılar.Yürürken sesizlerdi çünkü hepsi kafasının içinde olacakların her türlü boyutunu düşünüyordu.Sonunda ikisi de kafalarını dağıtmaları gerektiği kanısına vardılar....

Luka:Sence de kafamızı dağıtmamız gerekmiyor mu?¿

Mari Luka'ya o tatlı sırıtışını gösterdi onaylarmışcasına.Canları ne istiyorsa onu yapacaklardı.İçlerinden lunaparka gitmek geldi.Gider gitmez gözlerine nedense,neredeyse kimsenin girmediği 4d çizgi film sinema bölümü çarptı.İkisinin ilgisini diğer rengarenk makineler değilde sinema bölümü çekmişti.Çünkü canları istemişti:).

Biletleri alıp oturdular.Sinemada "Kaşif Dora"nın filmi oynatılıyordu.İçerisi aşırı sıcaktı.Ama kısa film olduğu için sorun etmelerine gerek yoktu.Film başladı.4d olduğu için koltuklarda hareket ediyordu ve gerçekten ani hareketlerdi bunlar.Luka birden patlamış mısır kutusunu yere düşürdü.Ani bir hareketle ikisi birden yerden patlamış mısırı almaya çalıştı ve birbirlerine bakıyorlardı ki.... tesadüfe bak....tam o sırada Luka'nın koltuğu Mari'nin koltuğuna ani bir hareketle,hareket etti.Luka ve Mari'nin dudakları birbirine değmişti.Tam o an ışıklar açıldı.Birbirlerinden hızlı bir şekilde uzaklaşıp başka bir yere baktılar.Yüzleri kızarmıştı.İstemsizce sırıtıyorlardı.Bir süre sinema salonunun kapısında öylece başka yerlere bakarak anca sırıttılar.Sonunda gözleri buluştu.

Luka:Bana gelmek ister misin?

Yazar;JCKDKFLDKFLDKGLDGKLDLGLDFLSLFLDLLGDLGKDLGLDLGLDLGLDLKFDLFLSLKFLDGKLDGKLDLFLSGLLDLFLDL bi şok oldunuz di mi?Neyse şimdi sizi meraktan çatlatıp uzun bir süre bekleticem veya ben dayanamayıp yazıcam

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Yazar;
JCKDKFLDKFLDKGLDGKLDLGLDFLSLFLDLLGDLGKDLGLDLGLDLGLDLKFDLFLSLKFLDGKLDGKLDLFLSGLLDLFLDL bi şok oldunuz di mi?Neyse şimdi sizi meraktan çatlatıp uzun bir süre bekleticem veya ben dayanamayıp yazıcam.Dediğim gibi sınav senem olduğu için sandalyede oturup test çözmekten götüm acıyor.Her neyse bebişler umarım bölümü sevmişsinizdir.Sizi seviyorke.Görüşürüüüüzzzz.(ง'̀-'́)ง

[]♡TEK SEÇİM HAKKI☆[]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin