♤3.Bölüm♧

196 13 22
                                    

   Adrian kolunu uzatıyor fakat Marinette'nin umduğu şey olmuyor...Adrian Mari ile göz göze gelmemeye çalışarak Mari'nin yanında duran ceketini alıp hemen çekiliyor.
   Filmden çıkıyorlar fakat Marinette yine çok düşünüyor....'Adrian'ın ondan hoşlanma ihtimali olmadığını,eğer olsaydı niye öyle gözlerine bakmamak için kendini zorladığını' ve bunun gibi şeyleri yine düşünmeye başlamıştı.Birbirlerine veda ediyorlar ve ikisi de evine dağılıyor.
-
*Ertesi gün*
Bayan Büstiyer:Günaydın arkadaşlar bir moral konuşması yapmadan önce size sınıfınıza gelen yeni arkadaşlarınızdan bahsedeceğim.Bazılarınızın onları tanıdığını duydum.*kapıya doğru bakar*
-
İçeriye iki tanıdık yüz girer ve bilin bakalım bunlar kim...Kagami ve Luka...
Marinette içinden:*LUKA VE KAGAMİ...AYNI YERDE...HEMDE ADRİAN İLA BENİM OLDUĞUM YERDE Mİ OFFF ŞU Bİ KAÇ GÜNÜM ÇOK BOKTAN GEÇİYOR...*
-
  Tenefüs oluyor ve Mari birden Kagami'nin Adrian'ın yanına uçarmışcasına geldiğini görüyor(şaşırmıyor da).Ve mutsuz bir şekilde sınıfdan çıkıyor...
  Bankda otururken yanına birinin oturduğunu görüyor.Bir süre konuşmuyorlar.
-
Ve Luka:Ee?Neden geldiğimi veya çok sevindiğini fln söylemeyecek misin?
Mari:Aa pardon sana hoşgeldin diyemedim.H-Hoşgeldin...
Luka:İyi değilsen bana söyleyebilirsin...Gerçekten...
-
Mari kendini tutmaya çalışır fakat tutamaz ve Luka'ya sarılarak ağlamaya başlar.
-
Luka:Yine Adrian mı?Bak senin bu zamana kadar hep iyiliğini istedim...Umarım anlamışsındır...Onu gerçekten seviyorsan gidip hislerini açıkla.Korkma...Sen üzülsen de ben hep arkanda bekleyeceğim biliyorsun değil mi?
.......

Sen üzülsen de ben hep arkanda bekleyeceğim biliyorsun değil mi?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yine söylüyorum umarım beğenmişsinizdir.Bu gerçekten çok kısa oldu.Konusu bazılarına klasik ve basit romantik gibi gelmiş olabilir ama elimden geldiğince senaryoyu güzel bir hale getirmeye çalışacağım:)

[]♡TEK SEÇİM HAKKI☆[]Where stories live. Discover now