🤧12🤧

3.1K 45 0
                                    

Ma trezesc în camera mea ...Asta este ciudat pentru ca am adormit in patul din..acea camera ..si acum ma trezesc aici...pai..ce pot spune , eu una cu greu am adormit, păpușa aia gemea neincetat.. Doamne, de ce m-ai lăsat?  Cu ce ti-am gresit, viata mea este una atat de rea , mai bine muream decât sa fiu aici, in casa unui psihopat făcându-i toate poftele .

Ma ridic buimaca din pat, simt o mica durere pe spate,  de atunci cand a inceput sa ma loveasca ..

Mama imi spunea " Nu stii ce poate sa-ti faca un barbat , poate nu vei mai trai pana maine "

Mama, un subiect inchis din punctul meu de vedere... ea nu era mama mea , defapt aproximativ ..mama a murit acum cativa ani intr-un accident.. eram plecata intr-o vacanta cu clasa... nu am apucat sa o vad..iar tata nu avea o relatie buna cu ea , el mi-a zis ce i s-a întâmplat..poate ..fericit ? Nu stiu..nu eram acolo..nu am mai apucat sa o vad..o vreau inapoi , iar dupa ce tata a îngropat-o dupa cateva luni si-a ales aceasta "femeie" si mi-a devenit mamă..nu stiu cum sa reactionez acum..mi-a fost prea mult  cat am suferit atunci..

Revenind la realitate, ma ridic si merg sa fac un duș, cu greu merg deoarece,  nu-mi simt nimic, cat de frumos este sa fii batut...😞Viata este grea..Si daca nu lupți nu castigi..dar...daca as evada de aici, o sa merg in lume, o sa cersesc, doar sa nu raman aici.

Intru in dus si dau drumul la apa sa curgă pe corpul meu fin, chiar daca pare ca nu ma doare...durea enorm, uram sa fiu batuta, era ceva groaznic..Trecem mai departe peste trecut...am nevoie de un plan sa ies de aici, sper sa nu fiu prinsa si batuta..

                            ***

Gata ! Este perfect! Bun..cum eu stau la etaj, pot sa cobor pe geam, dar ce fac daca ma vad oamenii lui, agh, la asta nu m-am gandit,Stiu!! Spun ca i-a chemat Thomas , si asa pot sa ies pe usa!

Dar...stai..de ce sa ies pe geam cand pot sa ies pe usa, sa nu suspecteze ceva..

Cobor scarile in graba si deschid usa, cele doua muște se pun in fața mea, chiar daca erau adevarate gorile, imi fac curaj si le spun

-Buna ziua, m-a rugat daddy sa va spun sa mergeți la el


Bunaa...imi pare rau pentru tot...am inceput alta carte si nu am mai continuat-o pe asta dar ma revansez!
Va pup si va iubesc💋
Luv you all💛

Daddy Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum