🤝🏻15🤝🏻

2.8K 50 7
                                    

Au trecut 2 zile, eram tot aici, fara mancare si fara apa, voiam acasa, vreau sa ajung pe strazi doar sa scap de acest om nesuferit, m-am trezit a doua zi din cauza sangelui care nu se mai oprea si gura mea era plina de sange.Ma uitam la ranile dupa corpul meu, nici tata nu ma batea asa tare, eram dejamagita de tot, de toate prostiile sale, in schimb astazi era ziua mamei, poate o sa merg la mormant daca ma lasa Thomas, sper sa ma lase, dar nu prea cred daca o sa mai ies de aici, imi era foame si sete ma uitam la peretii incaperii si era frig, foarte frig, eram piele de gaina, mai presus de asta pe jos era ciment, zici ca era autostradă, imi era rau, nu stiam cat o sa mai stau pe aici. Deodata se deschide usa si lumina puternica intră in incapere, pe mine făcându-ma sa pun mana la ochi.

-Domnul Thomas a spus sa mergeti si sa faceti un dus, apoi sa il astepti in camera sa. Spune o femeie

-Ma scuzati, cine sunteti?

-Sunt menajera vilei, Lidia, imi pare bine

-Ma numesc Alice, incantata¡

-Haide, Alice fa cum ti-a zis domnul Thomas.

-Am inteles.

Ma ridic cu ajutorul Lidiei ce ma duce pana inaintea baii.

-O sa iti aduc haide de schimb, bine, tu poti sa stsi linistia si sa iti incepi dusul.

-Da..Am inteles.

Ma lasa singura in baie si ma uitam la fața mea plina de sange, aratam groaznic un zombi intr-o baie✔︎interesant ce sa zic.

Intru in dus si  las apa sa curga pe corpul meu minuscul, ma uitam cum sangele da culoare apei care curgea..Super. Nu mai stau mult si ies, bineinteles ca am baut apa pana imi cantau urechile pentru ca poate o sa raman nemancata.
Ma imbrac in ce mi-a adus Lidia si merg la Thomas in camera.

-M-ai chemat.

-Da, hai sa vorbim.

-Ce s-a intamplat?

-Iubito, regret pentru tot ce ti-am facut, te rog, iarta-ma am fost un monstru, nu trebuia sa te bat, iar acum inteleg de ce ai vrut sa pleci. Imi pare rau..

-Tre-trebuie sa-ti s-spun ceva..

-Ce s-a intamplat??

-Nu vreau sa iti spun ca altfel ma vei lasa

-Haide spune-mi..

C͎e͎ c͎r͎e͎d͎e͎t͎i͎ c͎a͎ v͎a͎ s͎p͎u͎n͎e͎?

Daddy Where stories live. Discover now