🤕29🤕

1.9K 44 1
                                    

Politistul pleaca, raman doar eu cu daddy.
Ma prinde de gat si ma tranteste de podea.

-DE CE AI FACUT ASTA, VOIAI BANII MEI, AVEREA MEA? CE VOIAI? DE CE M-AI DENUNTAT? RASPUNDE-MI!

Normal ca nu i-am putut raspunde ca imi era rau, decand m-a aruncat de podea.

-TI-AM OFERIT TOT CE AI AVUT NEVOIE SI PUTEAM SA TE LAS SA MORI, INTELEGI COPILO? VEI PRIMII O PEDEAPSA PE MASURA LA CE AI FACUT!

Nu puteam sa obiectez nu avea rost, tremuram foarte tare, nu voiam sa ajung ca data trecuta.. nu inteleg de ce m-a ajutat sa nu mor, eu i-am zis problema mea el a zis ca " o rezolv eu" si acum imi arunca cuvinte murdare, mai bine muream de cancer decat sa stau cu un om ca el.
Ma prinde de par si ma duce sus la etaj in camera sa, ma dezbraca ma arunca pe pat si isi da jos cureaua, nu-i de bine..
Si cu toata forta sa mi-o aplica pe piela mea subtire care tremura, nu conteaza unde, peste tot corpul meu, durea, plangeam, cureaua era din piele, instant cand lovea piela mea devenea rosie, mi-a nimerit o data si peste fata si atunci credeam ca o sa mor, durerea era foarte mare, il uram, sper sa scap cu viata din acest chin, ameteam imi era greața, nu pot sa spun daca mai vedeam bine dar stiu ca dintr-o data am inchis ochii dar simteam toate loviturile pe care le primeam in continuare, viata este asa nedreapta, simteam tot dar nu auzeam sau vedeam, ce simteam erau loviturile pe care " le-am meritat" dar cand esti batut nu mai ai cum sa gandesti la toate meritate, tata, ce doream sa ma bata el, el nu era agresiv atat de tare ca acest om, simteam cu ma intoarce pe fiecare parte si imi da cu acea curea de parca nu mai are ocazia sa bata pe nimeni niciodata, durerea pe care am primit-o nu puteam sa o exprim, imi era greu, dar dintr-o data am inchis ochii complet si nu am mai simtit nimic

Daddy Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum