THE🙈34🙈END

2.7K 46 28
                                    

Thomas p.o.v

S-a trezit, inca ma priveste cu dispret si ura, dar o inteleg..Mi-am cerut scuze de nenumarate ori, dar cred ca nu ma va ierta, dar eu vreau sa ma ierte, stiu ca i-am gresit, dar am nevoie de ea..

Daca stiam ca se ajunge iar aici nu mai faceam nimic, normal ca o vreau in viata, o vreau a mea, doar a mea.

-Alice, imi pare asa rau, nu voiam sa ajung la asta, chiar imi pare rau, promit sa nu o sa o mai fac niciodata, doar iarta-ma.

-Thomas, eu nu sunt perfecta, am defecte, cu totii avem defecte, de exemplu eu sunt buna si urata, iar tu esti frumos si agresiv, sunt normale, dar te rog, nu-ti varsa nervii pe mine, te rog, nu am facut nimic ca sa primesc asta, dar...M-ai cumparat si asta-i grav, pentru ca eu iti apartin, iar tu poti sa faci orice cu mine, deci te iert.

-Alice, imi pare rau, nu o sa te am violez, agresez si chestii, vreau sa fim doar noi, sa ne iubim, vreau sa imi cunosti familia si viata, vreau sa imi cunosti viata, iubito, viata mea nu e asa cum pare.

-La ce te referi?

-Sora mea, aveam 17 ani iar ea 15, i-am zis sa imi puna telefonul la incarcat, dar nu m-a ascultat, cand m-am reintors in camera, telefonul nu avea baterie si am aruncat-o in strada, s-a dus..Nu stiu unde, acum, dupa aproape 6 ani, au gasit-o, parintii m-au parasit, m-au parasit din primele doua luni in care nu au gasit-o acum suntem bine, ne vorbim rar, dar ne intelegem, vreau ca sa-i vad, nu i-am vazut de 6 ani, vreau sa o vad pe Anne, o iubesc prea mult si regret pentru ce am facut, de aia te-am batut, sa ai frica  ca data viitoare sa nu mai pleci, fortandu-te cu bataia credeam ca vei intelege, dar eu am fost de vina, imi pare rau..

-De ce m-ai vrut pe mine? Erau atatea fete care sunt disperate dupa tine, iar tu, te alegi cu asta Thomas, puteai sa ai toate fetele.

-Iubito, m-am atasat de tine, nu voiam sa pleci, esti frumoasa, prea frumoasa, nu vreau alta, de aia sunt cu tine, te iubesc Alice!

-Si eu te iubesc, daddy!

SFARSIT

Hello guys, acesta este finalul, iar in continuare el a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat, acum totul este bine.

Intrebari despre carte

Povestea a inceput in Decembrie anul trecut, 2019,  in realitate ea are 19(acum) si el 26(acum), pe ea o cheama Bianca iar pe el Andrei,  el locuieste in S.U.A si acum in Romania, la 17 ani a fost adus si pus sa invete romana seara de seara ca sa munceasca pentru firma la care era.
Daca mai aveti intrebari, va rog sa imi scrieti in comentarii si o sa va raspund🥰

Daddy Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum