🏚️31🏚️

2K 45 2
                                    

Ma uit in biletel si nu imi venea sa cred

"Alice, nu imi pare rau pentru ce am facut, aceasta scrisoare nu este facuta sa imi cer scuze, tu ar trebui sa fii recunoscatoare pentru tot ce ti-am dat, aveai multe probleme, intelegi? Atunci cand a fetițele mele au auzit, m-au pus sa aleg si...nu te-am ales pe tine.. De asta te las sa pleci, sa fii libera, eu oricum imi voi gasi pe alta, sa ai o viata buna, Alice.."

Nu imi venea sa cred.Eram in stare de soc plangeam atat de tare ca atunci cand ma batea, m-a parasit ca am multe probleme, eu sa fiu recunoscatoare? Ca m-a batut, nu i-am cerut adapostul nici mancarea nici nimic, la mama nu ma voi duce sa o deranjez dar asta ar fi cea mai convenabila idee, dar cand sta cu seful ei, nu cred ca poate primii inca un om acolo, deci...o sa locuiesc pe strazi..nu ma incanta ideea tot ce am vrut era sa am parte de dragoste, nu conta de la cine..

Dupa doua zile am fost externata din spital, era frig afara mai ales ca era si frig, cu mancarea o sa stau cam rau
                                                                                                                                           
                                       ***

Au trecut 3 zile in care nu am baut si nu a  mancat nimic, frigul ma coplesea, nu tremurat tot timpul, era cu niste haine, care nu erau prea groase sa imi tina de cald..Stiind ca nu imi mai simteam picioarele m-am pus intr-un colt si am incercat sa fac sa nu imi fie frig dar nu am putut..Ochii mi se inchideau involuntar deci stiam ce urmeaza, adio mama💕

Daddy Where stories live. Discover now