36

421 9 7
                                    

Rose

We komen eindelijk in het hotel en ik glimlach. Tijn knijpt in m'n bovenbeen en ik leg m'n hoofd tegen z'n schouder aan. "Jeeej we zijn er!" Roep ik en hij grinnikt. M'n vader parkeert de auto en ik stap de auto uit. Ik ga het hotel in. "Lieverd!" Lacht Tijn en ik draai me om. "Je vader vraagt iets maar je bent al weg," lacht hij en ik glimlach. "Wat?" Zeg ik hyper. Ik hoor Tijn zachtjes lachen en ik schud m'n hoofd. "Hoe ga je het vanavond vieren? Morgen eerste en je verjaardag. Daarna tweede kerstdag," zegt hij. "Ik denk vanavond met vrienden een filmavond? Morgen met jullie en tweede kerstdag met Martijn," zeg ik en hij knikt. "Is goed. Martijn mag ook mee eten morgenavond," zegt m'n vader en hij glimlacht. "Leuk gezellig," zegt hij en ik grinnik. "Pak je koffers en ga naar je kamer," zegt hij lachend. Ik voel Tijn zn armen om me heen.

We lopen hand in hand naar de lobby van het hotel. Tijn checkt in en ik glimlach. Na vijf minuten komt hij naar me toelopen. "We hebben de kamer," zegt hij en ik glimlach. Hij neemt m'n koffer over en ik bloos zachtjes. "Hoeft niet," zeur ik zachtjes. "Jawel. Zeur niet zo," zegt hij. "Je hoeft het niet te doen baby," zeg ik zachtjes. "Stop met zeuren," lacht hij en ik kijk hem aan. "Ik zeur niet," zeg ik en hij kijkt me aan. "Vind je me gezeur zo erg dan?" Vraag ik aan hem zachtjes. "Jouw gezeur is het beste gezeur wat ik wil horen," zegt hij en ik bloos zachtjes. Hij maakt me altijd aan het blozen.

Hij doet het pasje voor de deur en hij duwt hem open. Ik kijk hem aan en hij lacht. "Damn," zegt hij en ik laat z'n tas vallen. "Ey kijk uit!" Roept hij en ik kijk verwonderd om me heen. Ik doe een deur open en ik zie een badkamer, grote inloopdouche en dubbele wastafel. Ik voel Tijn achter me staan en over m'n armen wrijven. "I love you," zegt hij en ik voel z'n handen over m'n buik heen. Hier staat een grote bank, tegenover een halve muur. Aan de andere kant van de muur staat een groot tweepersoonsbed en daarnaast, aan de rechterkant en bad. Je wordt wakker met vet mooi uitzicht.

"Romantisch!" Zegt hij en ik grinnik. Ik voel een kus op m'n wang en ik bloos zachtjes. "Dit wordt ons verblijf!" Zegt hij enthousiast en ik grinnik. Hij trekt me mee en ik glimlach klein. Ik duw hem op het bed en hij trekt een wenkbrauw ophoog. Ik ga op z'n schoot zitten en hij slaat z'n armen om me heen. "Dus vanavond een film avond met de boys en Laura," zegt hij en ik grinnik maar knik. "Hun kiezen een film, aangezien wij niet kunnen kiezen," zeg ik en hij grinnikt. "Dat klopt, we zijn ook moeilijk," lacht hij en ik voel overal tintelingen. Ik voel een hand van hem op m'n billen. Hij drukt z'n lippen op de van mij en ik kus terug. Ik hou van hem.

Laura en ik hebben besloten om samen te sporten. Het lukt me niet om Tijn over te halen. Ik zal het morgen en misschien wel tweede kerstdag proberen. Morgen gaan we skiën en snowboarden. We zijn aan het boksen, ik vindt dat zo rustgevend, het is relaxend. "Maar hoe ver ben je nu met Martijn dan?" Vraagt ze en ik kijk haar aan. "Huh?" Mompel ik en doe alsof ik het niet heb gehoord. "Naja je weet het wel. Hoever je tot nu al bent," zegt ze. "Zoenen en samen douchen," zeg ik en ze kijkt me aan. "Ik wil het rustig aan doen en hij accepteert dat," zeg ik en ze glimlacht. "Wel fijn voor je," zegt ze en ik glimlach. "M'n broer kan ook heel lief zijn. Maar sinds dat hij met jouw is, hij is zo gelukkig. Ik zie het aan alles," zegt ze en ik glimlach. "Je maakt hem echt ziels gelukkig," zegt Laura en ik bloos zachtjes. "Jij met Menno?" Verander ik het onderwerp. Ik zie haar wangen rood worden en ik stop met boksen. "Oke vertel," zeg ik zacht maar nieuwsgierig. "Oke, de nacht voor we hier heen kwamen," zegt ze en ik kijk haar met grote ogen aan. "Was het fijn?" "Ja," glimlacht ze verlegen. Ze verbergt haar wangen door haar handen. "Maar hoe? Ik bedoel je dacht niet ineens 'hey joh laten we seks hebben'?" zeg ik en ze schud haar hoofd. "Naja het begint bij een zoen en steeds verder. Het is gewoon een gevoel wat je beide voelt. Als dat gevoel er is en hij hetzelfde voelt dan is dat fijn," zegt ze eerlijk. "Maar ben je er klaar voor om eventueel verder te gaan?" Vraagt Laura aan mij. "Naja opzich wel. Maar niet van ik wil het hier en nu. Nee ik voel wel aan wanneer het moment daar is," zeg ik eerlijk en ze knikt.

Ik loop samen met Laura terug van het sporten en open de deur. "Daar is m'n babe!" Roept Martijn en ik spring in z'n armen. "Lekker gesport?" Vraagt hij en ik knik. Ik druk een kusje op z'n kaak en loop naar de badkamer om me om te kleden in een hoodie van en joggingbroek van hem.

Ik kom terug en Laura kleed zich nu om in kleding van Menno, wel lief

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kom terug en Laura kleed zich nu om in kleding van Menno, wel lief. "Zo mevrouw heeft alles gepakt wat ze pakken kon," lacht Louis. Martijn glimlacht naar me en geeft me lieve zachte kus op m'n lippen.

De boys zitten al op de bank en Tijn slaat z'n armen om me heen. "I love you endless!" Fluistert hij en ik grinnik. "Love you too," zeg ik en leg m'n hoofd tegen z'n borst aan. Hij eet vet veel maar als nog heeft hij een soort sixpack. Vraag me niet hoe. Ik vind het wel jammer dat Nick er niet is. Ik bedoel, hij was er elk jaar met m'n verjaardag maar z'n ouders gingen naar Curacao. Ook niet verkeerd hoor maar wel jammer. Hij heeft helaas Tijn nog niet kunnen ontmoeten. Hij doet een studie voor media en entertainment.

Iedereen gaat zitten en begint te juichen dat we horror moeten kijken. "Bas maat!" Roept Louis en trekt hem de grond op. "Nee asjeblieft geen horror!" Smeek ik Tijn en hij grinnikt. "Dan knuffel je me toch? Ik zal je beschermen tegen alles," zegt hij en ik knuffel hem. "Cute couple!" Roept Bas en ik glimlach. "Komen de tortelduifjes nog?" Vraagt Menno nieuwsgierig. "Gast, ik praat met m'n meisje oké?" Zegt Tijn en ik grinnik. Hij zei mn meisje, omg. M'n hart klopt spontaan sneller bij die woorden.

Hij trekt me mee naar de bank en ik zit gevangen in z'n armen. "Horror guys! Klik aan en let's begin," zegt tijn en ik lig half tegen hem aan. "Okee here we go!" Roept Menno en klikt get out aan. "Ik wil niet kijken maar ook weer wel. Anders mis ik weer de helft en dat is ook niet leuk. Een arm laat hij naast z'n eigen lijf vallen en zijn rechterhand komt op m'n bovenbeen waar hij zachtjes in knijpt.

"Kom," fluister Tijn in m'n oor en ik kijk hem aan, heel moe. Ik voel me moe. Ik heb geen idee hoelaat het is. Ben ik serieus in slaap gevallen. Ik zie Laura ook slapen en Menno tilt haar op. "Truste!" Zegt hij zacht en Martijn zwaait. Bas en Louis nemen ook afscheid. "Welterusten roos!" Zegt Lou en ik zeg hetzelfde terug alleen veel zachter. Tijn doet mn joggingbroek uit, eigenlijk die van hem en legt hem over de stoel heen. "Ben zo terug," fluistert hij en drukt een kus op m'n haar. Ik ben zo moe en ik wil eindelijk slapen maar ik wil opblijven voor hem.

Na een tijdje komt hij naast me liggen en ik zucht opgelucht. "I love you," fluister ik en ik leg m'n hoofd op z'n borst. Hij grinnikt en drukt een kus op m'n haar. "I love you too Roos," zegt hij en wrijft over mn wang. Ik glimlach tevreden en hij slaat z'n armen om me heen. "Truste Rose!" Fluistert hij en dan ben ik weg, diep in slaap.

end game Where stories live. Discover now