38

364 7 1
                                    

Martijn

We lopen backstage rond en de meiden lopen verder door. "Gast praten!" Zegt Menno gelijk en trekt me mee. Ik glimlach en Louis loopt ook mee. "We weten dondersgoed wat er die nacht gebeurd," zegt Menno. "Welke nacht?" Vraag ik. "De avond van Rose der verjaardag. Volgende ochtend zag ik je rondlopen met hier allemaal nekzoenen," lacht Louis en wijst m'n nek aan. Ik schud m'n hoofd en Menno klopt op m'n schouder. "Niet ontkennen vriend. Zeg het gewoon," zegt hij. "Oke we hebben het gedaan," zeg ik en ze beginnen allebei te lachen. "En was het goed?" Vraagt Menno. "Ja heel goed zelfs. Het was haar eerste keer," zeg ik en haal een hand door m'n haar. "Ze is geen maagd meer," lacht Louis en ik geef hem een 'hou je bek dicht' blik. "Was het veilig?" Vraagt Menno. "Tuurlijk, ik hoef niet op m'n 20ste vader te worden. Nee sorry daar zit ik niet op te wachten," zeg ik en beide halen ze opgelucht adem.

"Nu de belangrijkste vraag: is ze lekker als ze naakt is?" Vraagt Louis. "Hier ga ik niks over zeggen," zeg ik en steek m'n tong uit. "Naja zeg!" Zegt Menno. "Ey, jij date m'n zusje. Maar alsnog ik zeg niks," zeg ik en leg m'n hand op m'n hart. "Heb je het gezworen ofzo?" Vraagt Menno en trekt een wenkbrauw op. "Nee maar je hoeft het niet te weten," zeg ik en geef hun een simpel antwoord. "Die billen dan? Tijdens Bali staarde je ernaar, had je nu wel even van kunnen genieten niet?" Vraagt Louis. "Ze heeft goeie billen ja," geef ik toe en Menno lacht. "We krijgen er wel wat uit," zegt hij en klopt op m'n schouders. "Rondingen?" Vraagt Lou. "Kun je geen vriendin zoeken ofzo?" Vraag ik klein beetje geïrriteerd. Ze hoeven niet op m'n vriendin te geilen. "Jaa oké, ze heeft hele mooie rondingen," zeg ik en steek m'n handen op. "Lekker bezig broeder!" Roept Menno als hij de meiden ziet.

"Lekker bezig met wat?" Vraagt roos verbaasd. "Met z'n show voorbereiden," lacht Louis en slaat een arm om me heen. "We laten de tortelduifjes wel eventjes alleen," zegt Menno en trekt Laura mee. Louis loopt weg met de camera en Rose komt naar me toegelopen en ik sla m'n armen om haar heen. Ik vind nadat we seks hebben gehad we nog dichter bij elkaar zijn gegroeid. Ze drukt een wat uitdagender kus op m'n lippen and I like it. "Zet hem op!" Zegt ze en wrijft over m'n bovenramen. "Dankje," zeg ik en kijk haar aan. Ze is zo mooi, haar ogen zijn prachtig. Ze laten me verdrinken, haar mooie roze lippen die heel zacht zijn. Die ik maar elke keer mag voelen op de mijne. Haar blonde haren wat over haar schouder valt wat het leuker maakt. Haar outfit staat haar echt schattig.

Ik trek haar dichter tegen me aan en ze grinnikt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik trek haar dichter tegen me aan en ze grinnikt. Ik leg m'n hand op haar billen en ze drukt een kus op m'n kaak. Ik ga met m'n hand onder haar jurkjes en ze kijkt me aan. "Tijn!" Sist ze en ik grinnik. Ik wrijf over haar billen en ik merk dat ze een string aan heeft. Damn. "Sexy," fluister ik in haar oor en ze duwt me zachtjes weg. Ze wilt niet zo intiem zijn op openbaar gebied, als we in bed liggen dan wel.

Ik doe m'n hand van haar been af als ik Watse zie aankomen onze richting op. Ze drukt een kus op m'n lippen. "Succes met je show lief!" Zegt ze en ik wrijf over haar heupen. "Martijn je moet op!" Zegt Watse en ik knik. Ik pak de microfoon over van hem en ik ga richting de stage. Ik geef m'n ouders snel nog een hug en loop door naar het trapje waar de stage is. Ik krijg een bro hug van Menno en Louis. Laura steekt haar duimen op en ik grinnik. "Ja," zegt hij en ik ren de stage op. Ik hoor iedereen juichen en ik begin met Animals. Iedereen begint te springen en ik voel m'n glimlach breder.

"Few seconds left before 2017 guys! Thank you so much for this incredible year. I'm so grateful for all the support I get from you guys, make some noise for yourself!" Roep ik en ze beginnen allemaal te juichen. De tien seconden aftellen begint nu echt. "Ten, nine, eight, seven, six, five," zeg ik en blijf even stil.

"Three!"

"Two!"

"One!"

"Happy new year!" Roep ik en er gaan vuurwerk de lucht in. Iedereen begint nu te juichen ik zie mn ouders te stage opkomen. Rose blijft staan maar Laura trekt haar mee. Mama drukt een kus op m'n wang. "Happy new year," zeg ik en ze fluistert hetzelfde terug. Ik geef papa een knuffel en hij drukt een kus op m'n haren. Ik geef Laura een knuffel en ze gaat door m'n haar. Ik hoor iedereen schreeuwen en roepen. Ik kijk rose aan en geef haar een knuffel. "Happy new year babe," fluister ik en ze fluistert hetzelfde terug. Ik druk een kus op haar lippen en ik hoor nu nog meer mensen schreeuwen. "Ik zie je straksjes," zegt ze en wrijft over m'n borst. Ik glimlach en leg m'n voorhoofd tegen de hare aan. "Ga maar weer draaien Tijn," zegt ze en ik knik. Ik laat haar hand los en ik pak m'n microfoon vast. De show is bijna tot z'n eind maar het is altijd wel mooi. "That was his girlfriend!" Roept iemand erboven uit. Ik grinnik en ik glimlach naar iedereen. Dit uitzicht is adembenemend, elke keer. Ik wen er nooit aan. Al die duizenden lichten van telefoons en handen die omhoog gaan. Te crazy.

We eindigen de nacht in de club. Hoe kan het ook niet anders. Louis probeert een meisje te fiksen, ik zie wel. Bas doet hetzelfde. Robert zit aan de bar, Menno en Laura dansen samen intiem. Ik dans ook met Rose en ze slaat haar armen om me heen. Ze heeft een paar drankjes op en ze is dronken. Ik ben een beetje aangeschoten, tegen dronken aan. Ik ga ook niet meer drinken. "Ik heb het warm," zegt ze en ik schud m'n hoofd. "Niet doen," lach ik en hou haar tegen. "Wil je me niet in m'n lingerie zien?" Vraagt ze. Ze is ook heel flirterig als ze dronken is. "Ik vind je heel mooi in lingerie maar niet hier," zeg ik en ze kijkt me sip aan. "Waarom niet hier? Ik heb het warm en ik wil jou," zegt ze en beweegt wild met haar hoofd. "Het is misschien tijd als we gaan," zeg ik en ze kijkt me duf aan. "Komaar," zeg ik en ze kreunt.

"Robert, we gaan. Rose is dronken als wat," zeg ik en hij lacht. "Ik ben niet dronken. Je bent zelf dronken," zegt ze eigenwijs. "Ja en wij gaan nu terug naar het hotel," zeg ik en til haar op. "Nee Tijn laat me los!" Zeurt ze en ik grinnik.

De hele rit richting het hotel is ze flirterig, aantastelijk en eigenwijs geweest. Dus eerlijk, ik heb nu best veel verlangen naar haar maar ik doe het niet. Ik heb geen seks als ik gedronken heb of zij helemaal dronken is. Rose rent naar binnen, nog aardig recht. Hoe dan? Als ik dronken ben, kan ik amper staan. Nee mij wil je echt niet mee maken als ik dronken ben. Ik doe de deur dicht en ik ga snel naar de wc.

Ik kom de slaapkamer ingelopen en ik kijk naar het bed. Ik zie rose in lingerie op het bed staan en ze springt. Damn, ze ziet er goed uit. Nee Martijn, hou je in. "Rose we gaan slapen," zeg ik en kom naar haar toe. Ik schud nee naar haar en ze kijkt me aan. "Wil je me niet? Vind je me lelijk ofzo?" Roept ze hysterisch. "Nee," zeg ik zacht en zucht. "Ohja wat dan?" Vraagt ze nogsteeds hysterisch. "Je bent dronken schat. Je hebt er morgen misschien wel spijt van," zeg ik en ze kijkt me beteuterd aan. "Plus ik heb sowieso geen seks met vrouwen die dronken zijn, of als ik zelf dronken ben," zeg ik en ze zucht. Ze slaat de deken om haar heen en gaat met haar rug tegen me liggen. Ze wend zich van me af. Ze is een beetje boos nu, omdat ze niet der zin krijgt.  Maar ze zal morgenochtend wel opgelucht zijn dat ik niks heb gedaan. We zien het wel.

end game Where stories live. Discover now