Végső köszönetnyilvánítás.

90 5 6
                                    

Azta... nem tudom hol kezdjem. Fura érzés tudni, hogy itt a vége. 

2018. 08. 16-án kezdődött el ez a könyv, és most, közel két és fél évvel később véget ért. 17 évesen kezdtem el és 19 évesen fejezem be. Nem tudom elhinni, hogy mennyi minden történt ezalatt a két év alatt. Az egyik talán legnagyobb az a fél éves szünet volt, azonban ti ennek ellenére is itt vagytok velem és kitartottatok a történet mellett és mellettem. Ez volt a második könyvsorozatom és az ötödik (Recovery (ugye az első évad) )és hatodik könyv (Relapse (ugye a második évad) ), amit valaha lefordítottam nektek, de még ennyi idő után is tanított nekem dolgokat ez a könyv. Bevallom, nagyon de nagyon sokszor volt olyan, hogy semmi kedvem nem volt leülni és fordítani, de valahogy belőletek mindig erőt tudtam gyűjteni, hiszen tudtam: számítotok rám és a folytatásra, nem hagyhatlak titeket cserben. És remélem tényleg nem tettem meg. 

Nem tudom mennyien vagytok most itt jelenleg, akik a kezdetektől kezdve itt vagytok, de köszönöm nektek.

Nem tudom mennyien vagytok, akik a két és fél év alatt valamikor csatlakoztatok ebbe a kis családba, de köszönöm nektek. 

Nem tudom mennyien lesztek, akik csak a vége után (akár napokkal, hetekkel, hónapokkal vagy évekkel később) csatlakoztok majd, de köszönöm nektek. 

Mindegyikőtöknek teljes szívemből köszönöm. Nélkületek ez a történet nem valósulhatott volna meg, nem tudtuk volna meg a végét. Közhelyes, de tényleg ti voltatok és vagytok az egyik legnagyobb mozgatórugói ennek az egésznek. Ti vagytok az én második családom. 

Tiszta szívvel ki merem jelenteni, hogy hiányozni fog ez a történet. Remélem azért valamilyen tanulságot le tudtok vonni ebből. Bízom benne, hogy megtanultátok Harry és Lily történetéből, hogy TÉNYLEG mindig van kiút a sötétségből. A pokolból feljuthatsz a mennyekbe. Nem lesz könnyű az út, sose volt az, de mennyire megéri. Ha úgy érzed, hogy nincs értelme annak, hogy itt vagy: de, igenis van. Legyél nyitott minden új dolgokra, minden új emberre, aki/ami be szeretne lépni az életedbe. Nem kell rögtön bízni mindenben és mindenkiben, de ne is zárkózzatok el tőle teljesen, hiszen... ki tudja, lehet az a dolog vagy ember kell ahhoz, hogy eljuss a végezetedhez. Sosem tudhatod mi vár rád a kanyarban, így ne legyél felelőtlen de zárkózott sem! Legyél nyitott az új lehetőségekre, amiket az élet kínál neked. Nekem is bármikor írhattok, ha csak tanácsot szeretnétek vagy valami ilyen és a legjobb tudásom szerint próbálok majd segíteni.

Remélem egy kis darabot magatokkal visztek ebből a történetből a saját utazásotokra, és hogy örömmel fogtok rám/a könyvre visszagondolni!

Teljes szívemből kívánom mindenkinek, hogy egyszer találja meg a saját maga Harry-jét vagy Lily-jét, és hogy egy hosszú, csodálatos és boldog életetek legyen együtt!

Nagyon szeretlek titeket és tényleg nem tudok elégszer köszönetet mondani nektek. Köszönöm, hogy velem tartottatok ezen az igazán hullámvasutas utazáson és együtt sírtatok vagy éppen nevetettek a történet szereplőivel.

Aztán ki tudja... lehet majd újra találkozunk egy új történetben új szereplőkkel;)

És nem utolsó sorban:

Nagyon de nagyon békés és boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves olvasómnak és előre is csodálatos új évet! 2020 elég rossz volt a maga történéseivel, de kívánom, hogy 2021 csakis jobb legyen minden szempontból. 

Louisnak pedig nagyon de nagyon boldog 29. születésnapot! El sem hiszem, hogy már 29 éves lett, olyan kis "kisfiú" volt, amikor megismertem a One Directiont:(

All the love as always and treat people with kindness,

Nina.

Xx. 

❤️❤️


A véleményetek leírnátok kérlek a történetről? 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A véleményetek leírnátok kérlek a történetről? 

Recovery - h.s  [hun] // befejezettWhere stories live. Discover now