Sürpriz kişi

185 11 3
                                    

İki tür efsanesi vardı. 1.si İlk başta sirkin adı geleceğin sirkiymiş. Bu sirk 4 hokkabaz'dan 2 hayvan terbiyecisinden 1 komedyenden ve ismi lughing jack olan bir paylaçodan oluşmaktaymış. Lughing jack sirke ilk katılan kişi olarak biliniyor. Ve efsanaye göre sirki kuran kişi de oymuş. Lughing jack herkesin arasında çok konuşulan popüler iyi bir adammış.sihirli güçleri ile insanları hep mutlu edermiş. Herkes ona güler ve hayranlıkla seyredermiş. Tanrının Lütfu olarak görürmüş herkes. O iyi bir adam ve iyi bir eşmiş. Lughing jack'in asla çocuğu olmazmış bu yüzden çocukları çok sever,onları sirke bedava davet edermiş. İlk efsane bu...

Elizabeth: peki ikincisi?

Şeyyyy bu biraz korkutucu ve işler göründüğü gibide değil... Aslında sirkin kurucusu obur ve pislik bir adammış. Sirk çok kötü durumdaymış çünkü çalışanlar paralarını alamıyormuş. Jack orda çalışan biriymiş. Biraz garip olduğu söylenir ve üçgen bir burnu olduğu da bilinir. O ucubenin tekiymiş. Herkes onu aşağılar,dövermiş. Yinede lughing Jack iyi davranmaya ve mutlu olmaya çalışırmış. Fakat bir süre sonra çocuklar ölmeye ve cesetleri sirkte bulunmaya başlayınca işler değişmiş. Sirkin sahibi paçayı sıyırmak için bunun jack'in yaptığını söylemiş ki gerçekten o yapmış. Polisler ve veri tabanları bile onu bulamamış sanki ölü biri gibiymiş. Bu dünyada olmayan biri.hatta onun intikamcı bir ruh olduğu söylenir. Biraz saçma ama... Bir müddet sonra ona kötü davranan onu inciten herkes ölmeye veya kaybolmaya başlamış. Polisler ne kadar çabalasalar da onu bulamamışlar ve kayıtlara katil olan adam imdam edildi diye geçmiş. Ama aslında hiç bulunamamış ve idam edilmemiş. İdam edilen adam sokakta yaşayan zararsız biriymiş. Olay yine başka biri tarafından açılınca bir dedektif sirke gidip araştırmış fakat Sirktekiler onu hatırlamadıklarını, tek hatırladıklarının sivri burun,büyük eller,,siviri penceler ve korkutucu bir gülümseme olduğunu söylemiş.

Elizabeth: bu- bu kadar mı?

...: Evet. Tabi biz 1.'ci hikayeyi kullanırız asla ötekini anlatmayız. Yoksa müşteriler kaçar ahahaha umarım sizde anlatmazsınız...

Elizabeth: ha? Aaa... Evet. Anlatmam. Umm uhhh telefonumu bulduğun için teşekkür ederim... Ammm görüşmek üzere...

Elizabeth arkasına bile bakmadan koşarak sirkten çıktı. Greg ona gülümsedi ve tam birşey söylemek üzereyken greg'in koluna yapıştı ve hızlıca ordan uzaklaştılar.
...
..
..
...
.
.
.

Zen: hey dikkat edin!

Mark: bekle! Bu Greg ve elizabeth değil mi? Neden koşuyorlar ve elizabeth... Neden korkmuş gibi

Zen: bir şey mi oldu acaba.

Kate: 🎵🎵 Ayyyy çok güzel bir gündü Alex'in numarasını aldım,aşk tünelinde dolaştık perili eve girdik! Çok güzeldi!🎵🎵( Şarkı söylüyo)

...

Kate: hey? Ne oldu? Neden endişeli gibisiniz?

Zen: elizabeth ve Greg sanki birşeyden kaçarmış gibi koşuyordu da ondan. Sen onlardaydın diğil mi?

Kate: hayır. Benden kurtulmak için yakışıklı çocukla kandırdılar beni. Koşmak mı dedin? Nereye? Neden peşlerinden gitmediniz?

Zen: iyi fikir. Hadi

Mark: taksici bey rica etsem...

...: 5 dakika beklerim sonra giderim.

Kate: ben taksicinin yanında dururum. Arabada müşteri varken giderse... Bloğumda kötü yorum yaparım haberiniz olsun!

...: T- tabi hanım efendi.

....
..
.
.
.

.
..
...
.
..
.
...
...
.
.
.

LAUGHİNG JACK 🖤🤡(Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin