Lughing jack

202 11 1
                                    

Kate: sizinle tanıştırmak istediğim kız bu, patron Minaj... İsmi elizabeth.

Minaj: iş tecrüben var mı?

Elizabeth: malesef yok... Ama elimden her iş gelir,önceliklerini bilirim,asla tembellik etmem,gerekirse mesaiye bile kalırım. Ayrıca kolay öğrenirim.

Minaj: pekala bi deneyelim. 5 gün deneme sürecindesin. Temizlik yapıcak ve müşterilerle ilgileneceksin.

Elizabeth: teşekür ederim.

Minaj: yarın 8:30 gel.

Elizabeth teşekürler ettikten sonra Kate gizlice veda etti ve eve doğru yürümeye başladı. Şan bu sefer ondan yanaydı sanki. Onca sıkıntı ve şansızlığın üstüne böyle güzel bir haber... Elizabeth eve vardığında annesi onu neşe ile karşıladı. İlk defa böyle neşeliydi. Genelde de neşeliydi ama bugün ayrı bir neşesi vardı sanki. Dans ederek temizlik yapıyor ve tanıdık bir melodi mırıldanıyordu. Annesi Elizabeth'in elinden tutup onu 2 kere döndürdü ve onu koltuğa itip,mutfağa doğru gitti. Elizabeth şok içerisindeydi. Ne olmuştu annesine? Neden böyle davranıyordu?

Annem: al sana tatlıııı ve bu da arkadaşınaaaaa

Elizabeth: a-anne ne diyorsun? Ne arkadaşı? Sen iyi misin? Yine sana dokunan şaraptan mı içtin?

Annem: hadi arkadaşını bekletmeeeee

Bunu dedikten sonra yine aynı şekilde mırıldanarak mutfağa girdi. Elizabeth elindeki iki puding tabağına baktı. Ardından annesinin kendisini iyi hissetmediğini düşünerek odasına doğru hızla çıktı. Odaya girdiğinde bir an zaman durmuş gibi oldu.

Elizabeth elindeki puding'leri oda da bulunan ve anarmol derecede büyük görünen adama fırlattı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Elizabeth elindeki puding'leri oda da bulunan ve anarmol derecede büyük görünen adama fırlattı. Ardından çığlığı patlatıp,odadan çıkmaya çalıştı.

Fakat o büyük ve sivri penceleriyle onu tutup odaya fırlattı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Fakat o büyük ve sivri penceleriyle onu tutup odaya fırlattı. O da en az elizabeth kadar şaşırmış duruyordu. Hızla ayağa kalktı ve yatağının yanındaki gitarı aldı ve kendini vurmaya hazırladı.

...: Şu suratıma bak! Kıyafetimde kirlendi!

Elizabeth: o benim kıyafetim!

...: Bu çok büyük. Tam bana uygun.

LAUGHİNG JACK 🖤🤡(Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin