Hoofdstuk 18

849 26 2
                                    

Ik draai me om en kijk naar buiten. Het is best wel mooi weer voor begin februari. Ik pak me telefoon en zie een appje van Samuel.

S: wat ga je doen vandaag?

N: heb nog geen plannen

S: me ouders vragen of je vanavond blijf eten ze willen je een keer meeten

N: lijkt me gezellig!

S: ah mooi!

N: hoelaat verwacht je me?

S: we eten meestal rond 6 uur, dus 4 uur?

N: oke !

S: zullen we vanavond even naar Cassius? De jongens komen ook en Zoe en Chanel (girlfriend Jai)

N: ja super gezellig!

S: laat me raden je ligt nog in bed

N: misschien

S: sta op luilak

N: ja ik ga in bad tot vanavond!

Ik leg me telefoon weg en loop naar de badkamer toe. Ik zet de kraan aan en laat het bad vullen met water. Ik loop naar de keuken en ontbijt. Wat duurt het altijd lang voor dat bad vol is. Ik pak me boek waar ik 10 blz heb uit gelezen en ik loop naar de badkamer. Hoelang ik ook altijd in bad lig een boek lezen is gewoon niet mijn ding. Ik stap in bad en begin weer te lezen.

Als ik eenmaal aangekleed ben kijk ik nog 1 keer in de spiegel. Ik moet natuurlijk wel een goede eerste indruk achterlaten. Ik heb weinig make-up op en me haar in een staart. Waarom heb ik niet dik haar? Dat vind ik persoonlijk veel mooier in een staart, maar ik mag niet klagen ik heb ook niet zulk dun haar. Ik kijk naar me outfit. Ik heb een leren legging aan met een zwart jurkje en een zwart jasje. Ik ben nog nooit zo netjes geweest, maar ik vind het enorm leuk staan. Ik kijk op de klok. Kwart over 4.. Dit meen je niet! Ik kan gewoon nooit plannen. Ik pak me tas en stop alles er in. Ik loop naar beneden en pak me auto. Ik hoop zo dat het niet druk is en dat ik op tijd kom. Ik zet muziek op en app Samuel.

N: SORRY! Ik ga nu door ..

S: precies op tijd! Mama had 5 uur gezegt maar aangezien ik jou zo goed ken

N: OMG DANKJEWEL

Normaal zou ik boos worden maar op dit moment ben ik hem dankbaar. Ik start de auto en rij richting Badhoevedorp.

-POV Samuel-

Gaya: waarom vertel je gewoon niet wie het is?

Mama: heeft hij het niet gezegt?

Samuel: oke je kent haar daarom heb ik geen naam gezegt

Gaya: mag ik haar?

Ik knik en lach naar haar.

Papa: hoelaat is ze hier?

Samuel: ze kan hier elk moment zijn.

Ik kijk naar buiten en zie haar al rijden op zoek naar een plaatsje. Aangezien ze niks kan vinden rijd ze de oprit op. Ja dat kan ook. Ik lach in me eigen en loop naar de deur. Ze stapt uit de auto en wat ziet ze er toch weer mooi uit. Ze lacht naar me en doet de auto opslot en loopt naar me toe.

Nina: hoi

Samuel: hee

Ik geef haar een kus en laat haar binnen. Ze doet haar schoenen uit en zet haar tas neer en ik loop met haar naar binnen.

Samuel: nou dit is ..

Gaya: NINA??!?

Ik hoor Nina lachen.

Nina: hee Gaya!

Ze loopt naar papa en mama toe en stelt haar eigen voor. We gaan op de bank zitten en we beginnen een beetje te praten en na een uurtje gaan we aan tafel. Yes een kipwrap, dit is zo lang geleden! We beginnen te eten en ook weer te praten.

Mama: en zit je nog op school?

Nina: nee, ik werk 5 dagen in de week

Mama: oh ben je al klaar?

Nina: ik was 2 jaar geleden begonnen met een opleiding maar het was niks voor mij. Ik vond het wel super leuk maar het was niet mijn ding dus na 7 maanden ben ik gestopt

Mama: oh oke en waar werk je?

Nina: bij Starbucks

Mama: oeh lekker

Nina: elke pauze heerlijk een bakje gratis koffie

Ik zie nu al dat mama en Nina een goede band hebben, gelukkig!

Nina: het was echt super lekker

Samuel: wij gaan nog even weg oke?

Papa: ja tuurlijk

Nina: moet ik niet helpen afruimen?

Mama: natuurlijk niet dat doe ik zelf wel

We staan op en zeggen doei. We lopen naar de gang toe en doen onze jas en schoenen aan en we lopen naar Nina haar auto toe.

Nina: wil jij rijden?

Samuel: ja hoor

We stappen in de auto en ik zet de stoel goed terwijl Nina muziek opzet. Ik rij naar Amsterdam noord en Nina zit een beetje op haar telefoon.

-POV Nina-

We zijn aangekomen bij Cassius en we stappen uit de auto. Dit is de eerste keer dat ik ga chillen met de jongens ik heb ze nog maar 1 keer ontmoet en dat was bij een optreden. Ik chillde die dag vooral met Gaya, omdat de jongens erg druk waren. We stappen in de lift en gaan naar de goede verdieping. We komen boven aan en de deur staat al open. We lopen naar binnen en doen onze jas en schoenen uit en lopen de woonkamer in waar iedereen al zit. Ik stel me eigen voor aan Zoe en Chanel en we beginnen al gelijk te praten. We kijken een filmpje en chillen een beetje en rond 1 uur ga ik weer terug naar huis. Samuel blijft bij Dioni slapen, omdat hij geen zin had om een bus te nemen naar huis en ik had geen zin om naar badhoevedorp te rijden.

Do i love him?  - Samuel LeijtenWhere stories live. Discover now