Hoofdstuk 19

895 27 1
                                    

Eindelijk ben ik weer klaar met werken en ik rij naar huis. Ik ga vanmiddag even de stad in en een cadeautje voor Samuel kopen aangezien hij volgende week jarig is. Als ik eenmaal thuis ben neem ik een douche en doe een spijkerbroek aan met gaten er in. Ik pak een topje en doe het zelfde jasje als gister aan. Ik doe enkel laarsjes met een hak aan en een lange beige jas. ik zet me zonnebril op, omdat ik te lui ben voor make-up. Ik loop naar de garage toe en stap in de auto en ik rij naar de stad. Ik word gebeld door Samuel en neem op. Ik zet het op luidspreker en leg me telefoon naast me.

Samuel: hee lief

Nina: hoi

Samuel: wat ga je vandaag doen?

Nina: ik ben onderweg naar de stad heb je zin om straks iets te gaan eten?

Samuel: ik lig nog wel in bed

Nina: ik moet toch eerst even de stad in

Samuel: ik app je als ik in de stad ben

Nina: is goed tot straks!

Ik hang op en parkeer ergenst onder de grond. Ik loop naar de kalverstraat en begin een beetje rond te kijken. Wat kan ik voor hem kopen dit is echt moeilijk. Ik ga bij la place zitten en neem iets te drinken. Ik begin rond te kijken op zijn twitter, misschien heeft hij ooit is getweet wat hij wilt hebben, maar aangezien hij altijd zijn tweets verwijderd. Ik loop weer naar buiten als me drinken op is en loop calvin klein binnen. Zouden ze nog de justin bieber collectie hebben? Ik moet het echt zien! Ik zie allemaal posters en lach wow hij is zo mooi. Ik zie mensen lopen met een tasje van Justin Bieber. Nou dan zou ik ook maar iets moeten kopen hier denk ik. Ik begin rond te kijken maar het is alleen voor mannen jammer genoeg. Ik pak de onderbroek die Justin Bieber ook aanheeft op de foto's en zoek Samuel zijn maat. I don't care wat hij er van denkt ik moet dat tasje hebben! Ik loop naar de kassa en ik betaal.

Nina: het is voor een cadeautje

Ze pakken het in en ik loop weer naar buiten en loop de ici paris in. Ik zoek een lekker luchtje voor Samuel en loop weer verder. Ik koop nog een paar dingetje voor me eigen en dan krijg ik een appje van Samuel dat hij nu richting de dam loopt. We hebben afgesproken bij de bijenkorf bij la place en loop richting de bijenkorf. Ik kom hem voor de deur al tegen en geef hem een knuffel van achter en hij springt op.

Nina: niet zo schrikken

Hij lacht en geeft me een kus

Samuel: hee ik dacht dat het een fan ofzo was

We nemen de roltrappen naar boven En Samuel kijkt naar me handen.

Samuel: je hebt weer lekker veel gekocht

Ik lach en knik

Nina: ik moest me geld opmaken

Samuel: ik merk het

We pakken iets te eten, betalen en zoeken een plaatsje en beginnen te eten en praten een beetje.

Samuel: hoe vond je het gister?

Nina: super gezellig wanneer ga je is mee naar Rotterdam?

Samuel: sinds we hebben ben je er nog geen eens is zelf geweest

Ik begin te lachen

Nina; ik weet het maar ik vind het hier veel gezelliger

Samuel: je kamer genoten gaan toch wel vaak

Nina: bijna elk weekend wel maar niet allebei hoor

Hij knikt en we staan weer op en we lopen een beetje door de bijenkorf ik zie een groepje meiden naar Samuel kijken een paar met open mond zelf. Ik sta aan de ene kant van een rek te kijken en Samuel aan de andere kant dus hij kan ze niet zien.

Do i love him?  - Samuel LeijtenOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz