Hoofdstuk 27

782 29 0
                                    

Ik word wakker van de deurbel en zucht. Ik sta op en loop naar de woonkamer is er serieus niemand thuis? Waar zijn die 2? Ik hoor nog een keer de bel en maak de deur beneden open. Ik wacht tot de persoon boven komt, maar ik zie niemand. Ugh zeker iemand die de sleutel vergeten was en naar binnen wilde. Ik doe de deur weer dicht en ga op de bank zitten. Op het moment dat ik wil zitten gaat weer de bel maar dan boven. Oke wat is hier aan de hand even serieus. Ik loop naar de deur en doe de deur open. Op de grond staat een enorme grote knuffelbeer met een bos rozen en chocola en een kaart. Ik kijk rond op de gallerij en zie iemand van de post net de lift in lopen. Ik pak het op en loop naar binnen en zet het neer op de bank. Ik pak de kaart en zie dat het van Samuel is.

'Love,

Someone once told me that you can never really plan or decide and fall in love, I know now that it is true. That fateful day when I walked in through the cafe door, I couldn't take my eyes off you. I knew in that very moment that I had fallen in love with you so helplessly. The day that you agreed to be mine, was perhaps the happiest day of my life, and I thank my stars each and every day to have brought you to me.

I love you.

Ps. I'll pick you up at 7

X S.'

Wow hoe kan iemand zo goed schrijven. Ik heb gewoon tranen in me ogen. Ik pak me telefoon en app Samuel.

N: dankjewel! Ik hou van je

S: ik hou ook van jou lief. Happy valentine's

N: you too

N: ik dacht dat je een optreden had vandaag?

S: heb ik ook, maar hallo het is Valentijn!

Ik krijg een lach op me gezicht. Hij is zo lief. Ik sta op en loop naar de badkamer. Het is al 4 uur en Samuel is hier al over een paar uur. Ik ga in bad liggen zo lekker dit. Ik was me haar, scheer me eigen en dan doe ik me eigen afdrogen. Ik kijk op de klok en zie dat het al half 6 is. Ik heb serieus ander half uur in bad gelegen.. Ik droog me haar en doe me make up. Ik loop naar me slaapkamer en kijk tussen me kleren. Ik pak een zwart blousje met een zwarte leren broek. Ik pak een licht roze blazer en dezelfde kleur hakken en kijk in de spiegel. Ik pak wat gouden accesoires om de outfit af te maken. Ik kijk op de klok en zie dat hij elk moment kan komen. Ik pak de beer en zet hem op me bed. Hij is zo groot, misschien wel even groot als mij als het niet groter is. Ik zet de bloemen in het water en zet ze ook op me kamer en de chocola leg ik er naast. Heb ik vannacht iets te eten. Ik hoor de bel en kijk naar beneden, Samuel staat aan de deur. Ik pak me jas en tas en loop de lift in. Ik ga naar beneden en loop naar Samuel toe.

Samuel: hello

Nina: hoi

Hij geeft me een kus en ik lach. We stappen in de auto en Samuel rijd weg. Ik pak me telefoon en begin een beetje rond te kijken op we heart it.

Nina: waar gaan we eigenlijk naar toe

Samuel: you'll see

Ik zucht

Nina: waarom ben je altijd zo irritant

Hij begint te lachen en ik kijk verder op we heart it. ik ben er zo verslaafd aan sinds kort. Ik doe gewoon niks anders meer.

Samuel: ze zit weer op we heart it hoor

Ik begin te lachen

Nina: don't Judge me

De auto stopt en ik kijk op en zie dat we bij de keizergracht zijn. We stappen uit de auto en Samuel zet de auto op slot. Hij pakt me hand en we lopen langs de kracht en hij stopt voor het Dylan hotel. Ik kijk Samuel aan en hij lacht.

Samuel: geen zorgen ik heb daarnet al wat spullen in de kamer gezet voor ons allebei

Mijn ogen worden groot en hij lacht weer. Heeft hij serieus een kamer geboekt in dit hotel? Het is super duur! We lopen naar binnen en hij loopt gelijk naar het restaurant.

Samuel: hoi, ik had een reservering

?: op wat voor naam?

Samuel: leijten

?: volg me maar

We volgen de man en gaan zitten aan een tafeltje waar al een fles wijn in het ijs op staat. Droom ik of wat gebeurd hier? Ookal droom ik laat me alsjeblieft verder dromen.

Samuel: je hebt nog niks gezegt sinds we hier aankwamen

Nina: laat het me even bezinken

Hij lacht en pakt de fles wijn en schenkt bij ons allebei in. Hij pakt de menukaart en begint rustig te kijken en ik zit nog steeds heel de tijd rond me te kijken. Ik pak ook maar de kaart en begin ook te kijken. We bestellen iets te eten en rond half 10 gaan we naar de kamer toe.

Nina: het is echt zo mooi hier

Samuel: inderdaad. Het was dit of een boottocht, maar ik weet hoe erg je die boottochten haat

Nina: thank god dat je dit heb gedaan dan

Samuel: dacht ik al ja

Nina: maar hoe kom je aan kleren van mij dan?

Ik ga op het bed zitten en hij begint te lachen.

Samuel: er lag nog een broek van je bij mij en een shirt heb ik zelf gefixt

Hij pakt de tas en haalt er een ajax shirt uit

Nina: dat doe ik niet aan. Je weet dat ik uit Rotterdam kom. Je moet blij zijn dat ik mee ga, maar zo'n shirt doe ik echt niet aan

Samuel: je hebt geen keus

Nina: geloof me ik sta daar nog liever naakt

Ik heb veel voor hem over, ik ga zelfs mee naar de wedstrijd. Stiekem hoop ik dat Twente wint natuurlijk. Maar een ajax shirt aandoen gaat echt te ver gewoon.

Samuel: je gaat het echt niet doen hé

Ik schud me hoofd en hij zucht

Samuel: alright dan doe je dit shirt wat ik nu aan heb morgen maar aan

Ik lach en hij geeft me een kus. We vallen achterover op het bed en hij blijft me zoenen.

Do i love him?  - Samuel LeijtenWhere stories live. Discover now