Hoofdstuk 26

835 25 0
                                    

Vandaag is het eindelijk Vrijdag! Ik ben net terug van me werk en vanavond viert Samuel zijn verjaardag ergens in een club, hij word dinsdag gewoon 19! Ik kijk op de klok en zie dat het al 4 uur is. Ik moest vandaag weer iets langer werken, wat ik meestal op vrijdag moet. Ik zie Sanne en Elise op de bank zitten en plof naast hun neer. Ze zijn ook uitgenodigd voor Samuel zijn verjaardag, altijd als Sam hier is zijn hun er ook dus ja.

Sanne: hoelaat moeten we door?

Ik kijk op de klok. Hij vroeg of ik om 5 uur even snel mee de stad in wilde.

Nina: het begint om 11 uur geloof ik

Ze knikt en ik pak me telefoon en bel Samuel.

Samuel: hello my love!

Nina: hello handsome, ik ben net klaar met werken. Where yo at?

Samuel: ik zit in de tram ben er over 10 min denk ik

Nina: oh wat dacht je ik kom 50 min eerder

Samuel: always

Nina: oke ik kom zo wel naar beneden app me als je er bent

Samuel: komt goed

Elise: wat ga je doen?

Nina: Samuel wilden nog even een nieuw shirtje voor vanavond en vroeg of ik mee ging

Ik geeuw en strek mezelf uit. Ik ben zo moe als ik straks thuis ben ga ik gelijk slapen tot half 10. Ik loop naar me kamer en pak een grijze broek met zwarte weefsels erin. Ik doe een zwarte bh aan met een oversized grijs topje. Ik doe me haar in een knot en pak me jas en schoenen. Als ik klaar ben hoor ik me telefoon. Ik zie dat Samuel beneden is en ik loop naar beneden. we nemen de tram naar de stad en stappen uit op het leidseplein.

Nina: where to?

Samuel: gewoon een leuke winkel

We beginnen een beetje rond te kijken en zoeken een outfit voor Samuel. Waarom is hij zo moeilijk? Niet dat ik makkelijk ben ofzo, maar dan nog. Na een uurtje hebben we eindelijk een winkel voor hem gevonden en begint hij van alles te passen. Ik zie een leuk jurkje hangen en loop er naar toe. Ik pak me maat en loop ook een pashokje in. Ik doe het zwarte jurkje aan en kijk in de spiegel. Wow het is echt mooi. Het is wel erg kort. Ik loop het pashokje uit en Samuel kijkt naar me. Ik draai me om en kijk in de spiegel. Op sommige delen is het jurkje doorschijnend en voor de rest is het zwart.

Samuel: je ziet er echt mooi uit

Nina: voor vanavond?

Hij knikt en lacht. Ik loop terug het pashokje in en doe me eigen kleren weer aan. Ik loop met het jurkje de paskamer uit en de man die Samuel helpt pakt het jurkje aan. We wachten tot Samuel klaar is en dan lopen we samen naar de kassa.

Samuel: doe alles maar samen

Nina: nee ik betaal voor het jurkje

Samuel: nee ik betaal het

Nina: sam..

Hij lacht naar me en ik zucht. Ik pak me tas weer en stop me portemonnee terug in me tas. Samuel betaalt en dan lopen we naar buiten.

Nina: nu kan ik lekker gaan slapen

Samuel: oh wil je niet gaan eten met mij

Nina: nou eigenlijk..

Samuel: niet zo lui doen kom

We lopen naar museumplein en gaan een cafeetje in. Er is alleen maar Nederlandse muziek en ouderen mensen. Dit is echt zo gezellig! We bestellen iets te eten en ik zie dat iedereen met karaoke begint. Ik begin te lachen. Het is nog maar 7 uur zijn ze nu al dronken. We beginnen te lachen en dan komt er een man naar Samuel en trekt hem mee. Ik begin te lachen en film alles. Hij begint bloed zweet en tranen te zingen van Andre Hazes en heel het cafe doet mee. Rond 8 uur nemen we weer de tram terug. Ik loop de kamer in en ik hoor iemand douche. Ik zie Elise koken en ik lach.

Nina: sinds wanneer kook jij?

Elise: niet te ver gaan nu

Nina: ik ga even slapen

Elise; heb je al gegeten?

Ik knik en loop me slaapkamer in. Ik doe een legging en een sweater aan en stap in me bed. Heerlijk even een paar uurtjes slapen!

Om half 10 word ik wakker van me wekker. Ik sta op en neem een douche. Ik doe me make-up helemaal perfect en ik maak met me stijltang een beetje slag in me haar. Ik spuit er hairspray in en dan loop ik me slaapkamer in. Ik pak het tasje waar me jurkje in zit en doe hem aan. Ik pak zwarte hakken van louboutin. Ik loop de woonkamer in en Elise en Sanne zitten al op de bank te wachten.

Sanne: wow je ziet er zo leuk uit!

Nina: ja?

Elise: echt wel!

Ik lach

Nina: dankje, zullen we gaan?

We lopen naar beneden en nemen de tram naar de stad. Ik ga niet met me auto nu. Ik weet zeker dat er altijd nog wel trammen zijn terug naar huis. We stappen uit bij het adres dat Samuel had gegeven en we lopen naar binnen. Er zijn al zoveel mensen! Ik zie Samuel bij de ingang rond lopen. Ik loop naar hem toe.

Samuel: hee sexy

Hoeveel heeft hij al op in dat half uur dat ik er niet was? Hij geeft me een zoen en ik zoen hem terug.

Nina: je krijgt dinsdag pas je echte cadeautjes maar ik heb 1 dingetje wel al bij

Ik geef hem de envelop met 2 tickets voor Ajax- Twente. Hij opent de envelop en haal het eruit.

Samuel: ben je serieus?!

Ik lach en knik. Hij geeft me nog een zoen en ik lach. Hij ziet er zo blij uit.

Samuel: dankjewel schat

Ik lach en dan geven Sanne en Elise hun cadeau. We lopen verder door en bestellen iets te drinken en dan beginnen we een beetje te dansen.

Sanne: het is morgen Valentijnsdag, wat gaan jullie doen?

Nina: niks, hij heeft het er niet over gehad

Ik vind het wel jammer, ik heb nog nooit een Valentijnsdag gehad. Vorig jaar was me ex op vakantie dus zat ik ook thuis en voor de rest heb ik geen vriendjes gehad op Valentijnsdag. Samuel heeft vast een show morgen waardoor het ook niet kan doorgaan. Ik neem nog een drankje en praat met allemaal mensen. Het is zo gezellig en zo leuk om gewoon iedereen weer te zien. Rond 6 uur is iedereen weg. Ik geef Samuel een kus en neem de tram terug naar huis. Wat ben ik moe.

Do i love him?  - Samuel LeijtenNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ