⚡️Flash McQueen⚡️

5.5K 420 212
                                    

İyi okumalar 😘

"Elvin." Elvin, oldukça huzurlu uykusundan abisinin sesiyle uyandı. Havanın aydınlanmadığını anlaması için gözlerini açmasına gerek yoktu.
"Elvin."
"Abi?" Uyandırıldığı için acı çekiyor gibi çıkan sesine Bruce güldü.
"Göreve gidiyoruz." Elvin gözlerini açmamaya devam etti.

"Tamam gidin." Bruce gülmeye devam ederken kafasını sağa sola salladı.
"Bir tanem, hani sen bizim doktorumuzsun ya?"
"Ee?"
"Görevde birimize bir şey olması durumunda jette olman gerekiyor. Uykulusun, anlamamışsındır diye tekrar ediyorum; senin de bizimle gelmen gerekiyor."
"İstifa ediyorum." Bruce kahkaha attı.
"10 dakikaya jette ol."

Elvin söylene söylene yataktan kalktı. Yüzünü yıkayıp siyah bir tayt ve yine siyah bir tişört alıp giydi. Bileğine tokasını geçirip spor ayakkabılarını giydi ve medikale indi. Hazırladığı acil durum kitini ve kendi hazırladığı ilaçlarından birkaçını da alıp jete gitti.

Tony, Elvin'in uykusunu alamadığında dünyanın en huysuz insanına dönüştüğünü biliyordu. Onun asık yüzünü görünce güldü.
"Günaydın." Elvin ona gözlerini kısarak baktı.
"Günaydın mı? Sensin günaydın." Tony kahkaha atarken diğerleri de güldü. Yeni doktorları hakkında öğrenecekleri çok şey vardı. Ve anlaşılan bu çok keyifli olacaktı.

Elvin, Tony'nin yanına oturup başını onun omzuna koydu. Bruce jeti kullandığı için geriye bu kadar samimi olduğu bir tek Tony kalıyordu. Steve bu görüntü karşısında rahatsız olsa da arkadaş olduklarını göz önünde tutuyordu.

"Bu ani görevlere alışman gerek doktorcum." Elvin, gözleri kapalı olmasına rağmen Tony'ye göz devirdi.
"İstifa ediyorum." Clint onun bu haline gülmeye devam etti. Steve ise sessizce Tony'nin vereceği cevabı bekledi.
"Tazminatı ödemen gerek o zaman." Elvin kafasını kaldırıp sırıtan Tony'ye baktı.

"Milyarder adamsın bir de tazminat mı ekledin sözleşmeye? En yakın arkadaşınım bir de." Tony güldü.
"Yüklü bir tazminat hem de. Bir şeye canın sıkılır da kaçıp gidersin diye yaptık. Bruce ile birlikte. Gidemeyip gözümüzün önünde ol diye."
"Geçmişten ders aldım diyorsun?"
"Önlemimi aldım diyelim."

Elvin daha fazla uzatmadan tekrar Tony'nin omzuna yattı. Steve ise bu geçmişi iyice merak etmeye başladı. Elvin'in canı neye sıkılmıştı? Ve nereye gitti? Tony ve Bruce bu denli endişelenip önlem aldığına göre önemli bir şey olmalıydı.

Avengers, planı son kez onaylayıp Banner kardeşleri jette bırakıp indiler. Bruce, Elvin'e ayılması için yaptığı kahveyi uzattı. Elvin, abisiyle konuşurken yanına aldığı ilk yardım kitini jete yerleştirmeye başladı.
"Demek Tony ile önlem aldınız?"
"Üzgünüm ama evet. Bizi buna sen mecbur ettin. Biz de yine bir sabah uyandığımızda baş ucumuza bıraktığın bir notla ülkeyi terk ettiğini öğrenmeyelim diye yaptık."

"Abartıyorsunuz."
"Abartıyor muyuz? Baş ucumuza bıraktığın bir notla Sınır Tanımayan Doktorlar'a katıldığını öğreniyoruz. 4 yıl Filistin'de saha görevi yaptın Elvin. 4 yıl. Gazze'ye bomba yağarken sen oradaydın. Ve biz Tony'yle senden haber alamadığımız her saniye delirmenin eşiğindeydik. Tony'nin silah üretimini bırakmasının en önemli sebebi senin Gazza'de Stark teknolojisi sayesinde bombardımanda kalmandı. Afganistan olayı falan değil."

Elvin, abisinin sinirlenmeye başladığını fark etti. Böyle devam ederse Hulk'a döneceğini bildiğinden kalkıp ona sarıldı.
"Özür dilerim."
"O 4 yıl, hayatımın en kötü yıllarıydı."
"Endişelenme. İlaçlarım yüzünden aldığım güzel uyarı sayesinde Sınır Tanımayan Doktorlar'ın beni kabul edeceğini sanmıyorum artık." Bruce ona daha sıkı sarıldı.
"Etseler de ben bırakmam bu kez seni."

Doctor/ Rogers(Tamamlandı)Where stories live. Discover now