Sisters

3.9K 295 94
                                    

Arka arkaya bölüm saatleri... özlediniz mi? 🙃
İyi okumalar 😘

Elvin, yaklaşık 18 saattir Shield hastanesinde oradan oraya koşturuyordu. Shield, Hydra'dan bir baskın yemişti ve çok sayıda ajan yaralıydı. Hastanedeki doktorlar, hastalara yetişemeyince Elvin de yardım için çağırılmıştı. Avengers da hala saldırıyı önlemeye çalışıyordu.

Elvin'in profesör hakkında bir şeyler düşünecek zamanı olmamıştı. 18 saattir aralıksız hasta tedavi ediyor, ameliyatlara giriyor ve oradan oraya koşturuyordu. Profesörü düşünmek bir yana, yemek yiyebilecek vakti bile olmamıştı. Kendini ayakta tutmak için zift gibi bir kahve içiyor, iki yudum ancak içebiliyor sonra bir hastaya bakmak için kahvesini çöpe atıyordu, ve işine devam ediyordu.

Aklının bir kısmı Avengers'daydı. Onların iyi olup olmadığını deli gibi merak ediyor. Her yeni hasta girişinde onlardan birini görmenin korkusuyla içi dolup taşıyordu. Bu da dikkatini zor toparlamasına sebep oluyordu.

Elvin önündeki kolu kopmuş ajana baktı. Ajanın acıdan bayılmasına ramak kalmıştı. Hemen asistanlarla birlikte sedyeye yatırdı ve kuvvetli bir ağrı kesici yapılmasını emretti. Asistanların getirdiği pansuman kitiyle kolun kopmuş kısmına pansuman yapmaya başladı.
"Kolu bulamamışlar mı?"
"Hayır hocam. Ne yapacağız?"
"Tedavi etmek için 2 saatimiz var. Öncelikli iş olarak buraya dikiş atacağız. Daha sonra protez takarız."

Elvin pansuman işini bitirip dikiş atmayı asistanına bıraktı. Eldivenlerini çöpe atıp ağrıyan başını ovuşturdu. Acil servisten çıkıp bir Shield ajanının yanına gitti.
"Saldırı ne durumda?"
"Saldırı sonlandı bayan Banner. Birkaç yaralı daha getiriyorlar."
"Avengers iyi mi?"
"Bu konuda bir bilgim yok." Elvin teşekkür edip oradan ayrıldı.

Az sonra iki araç daha geldi. Bruce'a yaslanmış, omzunu tutan Natasha ve sedyedeki Bucky'yi görünce hemen oraya ilerledi. Natasha'nın durumu daha iyi olduğu için Bucky'nin sedyesini devralıp müdahale odasına geçti. Bucky'nin yüzü acıyla kasılıyordu.
"Sakin ol Buck. Canının acısı geçecek şimdi."

Hemşirelerden biri ağrı kesici yaparken Elvin, asistanından aldığı makasla Bucky'nin üstündeki tişörtü kesmeye başladı. Karnında oldukça büyük bir kesik vardı. Elvin, bunun nasıl oluştuğunu düşünmek bile istemiyordu. Hızla yarayı temizlemeye başladı. Ağrı kesici etki etmiş olacak, Bucky'nin daha rahatlamış bir ifadesi vardı. Yakın arkadaşlarından birinin acı çektiği düşüncesi Elvin'in de acı çekmesine sebep oluyordu.

Bucky'nin bir dikişe ihtiyacı vardı. Onun dışında ağrı kesici kullanıp kendine dikkat etmesi yeterli olacaktı. Avengers'a ciddi bir şey olmasa da birçok Shield ajanı yaralanmıştı. Hayatını kaybedenlerin yanında durumu çok ağır olanlar da vardı. Bunun gerginliği bile Elvin'e yetiyordu.

Elvin titizlikle yaraya dikiş attı ve Bucky'yi dinlenmesi için bırakıp müdahale odasından çıktı. Karşısında oldukça endişeli Steve'i gördü. Elvin ona bir şey olmadığı için rahatlamıştı.
"Durumu nasıl?"
"Sakin ol Steve iyi. Dikiş attık." Steve de derin bir nefes çekti. Steve, Bucky'nin yanına girerken Elvin, Natasha'ya bakmak için tekrar acile girdi.

"Nasılsın Nat?" Natasha ölmek üzere olmadığı sürece kötüyüm, demezdi ama yine de sordu.
"İyiyim. Kurşun sıyırdı sadece." Bruce da onun yanındaydı. Çok korkmuş görünüyordu.
"Diğerleri nerede?"
"Wanda ve Vision dinlenmek için kuleye gitti. Clint, Fury'nin yanında. Tony de her zamanki gibi oluşan zararı karşılamaya gitti." Elvin anladığına dair kafa salladı. Bruce, Nat'ı kuleye götürmek için ayaklandı. Elvin de tekrar Steve'i bulmaya gitti.

Burada daha fazla kalmayacaktı. Shield doktorları gerisini halledebilirdi. Elvin ve Steve, Bucky'yi hastaneden çıkarıp kuleye gittiler. Onu kendi odasına bıraktılar. Steve ve Elvin de Steve'in odasına geçti.
"Duş alacağım Steve."
"Bende." Elvin ona yorgun bir sırıtma verdi. Küveti değil, kabini tercih ettiler.

Doctor/ Rogers(Tamamlandı)Where stories live. Discover now