ελα μαζι μου..{1}

3.7K 166 10
                                    


Eveline's side

Πωω εχω αργησει θα με σκοτωσει η αλλη αμα δεν προλαβει να με σκοτωσει ο τυπος απο πισω και με αυτα τα τακουνια δεν μπορω και να τρεξω.

Εδω και λιγη ωρα νομιζω ενας περιεργος τυπος με ακολουθει και εχω κανει το τετραγωνο ηδη μια φορα και παω και για δευτερη.

Νταξ οντως καποιος με ακολουθει.Ξεκινησα να περπαταω πιο γρηγορα και παρατηρησα οτι αρχισε να επιταγχυνει και αυτος το βημα του.

Πλεον παω με αρκετα γρηγορο βημα κατι που ξεκιναει να κανει και αυτος.Μπορω να πω οτι εχω πανικοβληθει αρκετα.Κατσε εγω γιατι πανικοβαλομαι αφου ξερω να αμυνομαι!?

Καλα δεν θα κατσω να το φιλοφισω τωρα ενας τυπος με κυνηγαει και δεν ξερω καν τον λογο θελει να με βιασει ή απλα να με ληστεψει?Και τωρα Εβελινα τρεχουμε!!

Εστριψα την γωνια και επεσα πανω σε κατι σκληρο.Σηκωσα το κεφαλι μου και αντικρισα ενα αρκετα ψηλο, ομορφο αγορι με καταπρασινα ματια που χανοσουν μεσα τους.Φορουσε μια κολλητη μαυρη μπλουζα που διεγραφε το καλλιγραμο σωμα του και ενα καταπληκρικο αρωμα που με σαγηνεψε.

"Οπα κοπελια τι επαθες εισαι καλα?"με ρωτησε αλλα δεν απαντησα απλα το κοιταξα τρομαγμενη και γυρισα το κεφαλι μου προς τον τυπα που με ακολουθουσε πριν.

Αυτος καταλαβε τι γινοταν και με εποιασε απο τους ωμους.Ο περιεργος τυπας ειχε πλησιασει αρκετα κοντα μας οταν το αγορι που βρισκοταν διπλα μου του φωναξε νευριασμενος "Θες κατι φιλος ξεκουμπησου".

Ο τυπας αρχισε να τρεχει.Μα καλα τι φοβηθηκα απο αυτον?Γυρισα να κοιταω το παιδι που με βοηθησε και τον ειδα να αναβει ενα τσιγαρο και να στηριζεται στον τοιχο.

"Ευχαριστω για την βοηθεια"του ειπα.Εκεινος με κοιταξε για λιγο και μου ειπε "Τιποτα μικρη αλλα την επομενη φορα να προσεχεις".

"Εβελινα χαρηκα"του συστηθηκα αλλα η απαντηση που ελαβα με παραξενεψε.

"Ναι ναι το ξερω"οριστε τι σας ειπα μην μου πειτε οτι εσεις δεν παραξενευτηκατε.

"Μπαρντον?"φιλε τι διαολο γινεται εδω περα αυτος απο που με ξερει.

"Εσυ δεν εισαι η μικρη Εβελινα απο την συμμορια του Λεβαντε?"με ρωτησε και φυσηξε τον καπνο απο το τσιγαρο του.

"Ημουν δεν ειμαι πλεον"του απαντησα με λιγη ερωνεια στο υφος μου.

"Ναι σωστα"μου ειπε.

Mafia's GirlsWo Geschichten leben. Entdecke jetzt