ξεκουμπησου..{4}

2.6K 134 8
                                    


Alex's pov

"Τι προπονηση;"την ρωτησα και εκεινη γυρισε να με κοιταξει.

"Μποξ"μου ειπε ξερα και εφυγε.

Καλα αφου μου απαντησε κατι ειναι και αυτο.Πολυ ξινη ειναι αλλα που θα παει θα στρωσει.

Θα την ακολουθησω!Ετσι γιατι μου την εδωσε τωρα.Πηρα τα κλειδια της μηχανης και βγηκα εξω.... στο τσακ την προλαβα!Φορεσα το κρανος μου εβαλα μπρος και ξενικησα.

Δεν ξερω γιατι αλλα αυτη η κοπελα κατι εχει και με τραβαει απο την πρωτη στιγμη που την ειδα ειναι σαν κατι να με συνδεει μαζι της.Πρωτη φορα νιωθω ετσι αλλα δεν πειραζει θα μου περασει ελπιζω δηλαδη γιατι αλλιως δεν ξερω.Ειναι τοσο διαφορετικη απο ολες τις αλλες που θες να της μιλας για ωρες και να μαθαινεις πραγματα για αυτην.

Πωω τι μαλακιες λεω να κατσω εγω να μαθω πραγματα για γκομενα που ακουστηκε.

Εδω και δεκα λεπτα ειμαστε στην εθνικη και απλα την ακολουθω παει υπερβολικα γρηγορα αλλα εχω παει και γρηγοροτερα οποτε κομπλε.Πως διαολο το κανει δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα.

Πλεον εχουμε μπει σε κατι στενα και εγω εχω κοψει ταχυτητα για να μην καταλαβει οτι την ακολουθω κιολας.Την βλεπω να σταματαει εξω απο ενα παλιο κτηριο και αφου ξεκληδωσει μπαινει μεσα.

Καλα για προπονηση δεν ειπε αυτη οτι θα παει μας δουλευει!?

Παρκαρα και εγω την μηχανη και μπηκα μεσα στο κτηριο.Ειναι αρκετα παλιο αλλα φαινετε καλοσυντηρημενο.Εχει κατι παλια επιπλα που αμφιβαλω αν χρησιμοποιουντε αλλα τελος παντων και μια μεγαλη ξυλινη πορτα στο βαθος.

Αρχισα να κατευθυνομαι προς την πορτα αλλα πριν προλαβω να φτασω καποιος με εποιασε απο πισω και μου εβαλε ενα μαχαιρι στο λαιμο.

"Τι στο-"πηγα να πω αλλα η φωνη της με διακοψε.

"Γαμω πας καλα ανθρωπε μου με κατατρομαξες"μου ειπε και πλεον ειχει παρει το μαχαιρι απο τον λαιμο μου.Ευτυχως γιατι την θελω την ζωουλα μου.

"Που να ξερω γω οτι εσυ κυκλοφορεις με μαχαιρι" ειπα και ρολλαρε τα ματια της.

"Μπορεις να μου πεις τι διαολο κανεις εδω"αρχισε να μου φωναζει.

"Απλα ηρθα να σε "βοηθησω" με την προπονηση αλλα αμφιβαλω αμα ηρθες για προπονηση"της ειπα και φαινετε να εχει νευριασει ακομα περισσοτερο.

"Πρωτον δεν ζητησα την βοηθεια σου και δευτερον ποιος σου ειπε οτι επειδη μπηκα στην συμμορια σου εσυ μπορεις με παρακολουθεις οποτε σου καπνισει;"μου ειπε ουρλιαζοντας.

Mafia's GirlsWhere stories live. Discover now