φευγω..{20}

2.2K 110 2
                                    

Eveline's side

Ανοιξα σιγα σιγα την πορτα του δωματιου της και μπηκα μεσα ενω την ειδα να καθεται στο μπαλκονι χαζευοντας το κενο.

Την πλησιασα ενω βγηκα και εγω στο μπαλκονι.

"Δαναη.."της ειπα σχεδον ψυθιριζοντας ενω γυρισε να με κοιταξει.

"Τι εγινε ηρθες να μου πεις παλι συγγνωμη;"ειπε με ενα ψυχρο και κενο βλεμμα.

"Ακουσε με μια φορα και μετα πες οτι θες"της ειπα και εγνεψε θετικα ενω ρουφηξε μια τζουρα απο το τσιγαρο που κρατουσε.

"Τοτε που ειχαμε πει οτι θα τα κοψουμε οντως το εκανα μπορει οχι οπως ηθελες εσυ αλλα το εκανα...σταματησα να περνω οτι επερνα και το πολυ πολυ να επερνα κανα χαπι που και που ή να καπνιζα αλλα οχι οπως εκανα πιο παλια"αρχισα ενω την ειχα καρφωσει με το βλεμμα μου.

"Στην αρχη ξερεις οτι ηταν δυσκολο και για τις δυο αλλα οπως επισης ξερεις εγω ημουνα σε χειροτερη κατασταση.."της ειπα και γελασα πνιχτα.

"Για καμια βδομαδα ημουνα σκατα απλα δεν στο εδειχνα γ-

"Νομιζεις δεν το χα καταλαβει οτι ησουν σκατα;..απλα προτιμουσα να ησουν σκατα για λιγο παρα για ολη σου την ζωη"με διεκοψε και εγω εγνεψα θετικα.

"Μετα απο αυτη τη βδομαδα απλα συνεχισα να περνω τουλαχιστον ενα χαπι στις δυο μερες γιατι απλα δεν αντεχα...μετα απο κανα μηνα περιπου ημουνα πολυ καλυτερα αλλα συνεχισα να καπνιζω και επερνα κανα χαπι την βδομαδα.."της ειπα και αναψα και εγω ενα τσιγαρο.

"Τωρα σχετικα με το εμποριο απλα το εκοψα στην αρχη...σταματησα να πηγαινω οπως ειχαμε πει...απλα οταν πεθανε ημουνα στην χειροτερη φαση της ζωης μου οποτε ξανα αρχισα να περνω οτι επερνα και ακομα χειροτερα..μεχρι και ενεση ειχα βαρεσει"συνεχισα ενω γελασα πνιχτα και ταυτοχρονα καπως πονεμενα.

"Οποτε αυτοματα αρχισα ξανα και το εμποριο...αλλα αυτο πιο πολυ γιατι ηθελα να μαζεψω καποια χρηματα και να φυγω γιατι απλα δεν αντεχα αλλο εδω περα.."της ειπα και φυσηξα τον καπνο απο το στομα μου ενω ενα δακρυ κυλησε απο τα ματια μου.

"Οπα οπα δηλαδη ειχες σκοπο να φυγεις χωρις να μου πεις τιποτα;"με ρωτησε και την κοιταξα πονεμενα.

"Ναι...αλλα δεν το εκανα ποτε γιατι απλα δεν μπορουσα..δεν μπορουσα να σε αφησω ουτε να παω να ζησω καπου μονη μου γιατι δεν θα τα βγαζα περα..ειτε θα πηγαινα απο καταθληψη ή απο υπερβολικη δοση οποτε.."της ειπα και γελασα πνιχτα στην θυμηση ολων αυτων.

Mafia's GirlsWhere stories live. Discover now