ασε με..{8}

2.3K 119 13
                                    

Danae's side

Ξεκλειδωσα την παλια μεγαλη πορτα και μπηκα μεσα.Αναψα ενα μικρο φωτακι που εχουμε σε μια γωνια και προχωρησα προς το μεγαλο δωματιο. Ανοιξα την πορτα και πλησιασα την ντουλαπα την ξεκλειδωσα γιατι την ειχα κλειδωσει πριν που ηταν εδω ο Αλεξ και εβγαλα απο μεσα εναν μεγαλο σακο.

Εβαλα μεσα ολα τα χρηματα αλλα δεν τον ξαναεβαλα μεσα γιατι τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι και το καλυτερο μερος.

Βγηκα απο το δωματιο και ανεβηκα την ξυλινη σκαλα ωσπου εφτασα στο διαδρομο του πρωτου οροφου.Εβγαλα ενα ξυλο απο το πατωμα το οποιο βγαινει πολυ ευκολα και εκει κρυβουμε με την Εβελινα διαφορα και εχωσα μεσα τον σακο ενω το ξανακλεισα.

Κατεβηκα παλι κατω και πηρα μια απο τις πολλες μπυρες που εχουμε στο ψυγειο και ανεβηκα στην ταρατσα.

Εκατσα κατω και ηπια μια γερη γουλια απο την μπυρα ενω χαζευα τον ουρανο και κυριως τα αστερια.Ειναι τοσο ομορφα αυτη την ωρα.

Ολα ειναι ησυχα και δεν κυκλοφορει σχεδον κανεις και αυτο ειναι οτι καλυτερο.Καποιοι φοβουνται το σκοταδι και γενικα την νυχτα αλλα εγω τα λατρευω οπως και την μοναξια.

Σε κανεναν δεν αρεσει η μοναξια ομως εμενα με βοηθαει.Μπορει οταν ειμαι μονη μου να σκεφτομαι πολυ και αυτο να με ριχνει ψυχολογικα αλλα μου αρεσει και δεν θα την αλλαζα για τιποτα.

Ηπια αλλη μια γουλια απο την μπυρα και εποιασα το βραχιολι που φοραω στο χερι.Ενα εκκατομυριο αναμνησεις ηρθαν στο μυαλο μου καλες και κακες που με εχουν κυριολεκτικα στοιχιωσει.

Flash back

Καθομουνα στην ακρη του κρεβατιου με τα ποδια μαζεμενα στο στηθος μου ενω ακουμπουσα το κεφαλι μου στα γονατα και ευχομουνα να μην ανοιξει ποτε αυτη η καταραμενη πορτα και μπει μεσα αυτος ο αρρωστημενος ανθρωπος που μισω οσο τιποτα αλλο στην ζωη μου.

Γιατι μπαμπακα μου γιατι μας αφησες και μπηκε αυτος ο αρρωστος στο σπιτι μας γιατι?!

Δακρυα ειχαν αρχισει να κυλουν απο τα ματια μου και απο το σαλονι ακουγοταν ηδη φωνες.Οχι οχι ας μην ερθει σημερα οχι.

Σκεφτομουνα και ακομα πιο πολλα δακρυα εβγαιναν απο τα ματια μου.

Η πορτα ανοιξε και μεσα μπηκε αυτος ο αρρωστος ανθρωπος που η μανα μου πλεον αποκαλει αντρα της.

"Εδω εισαι ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ"ειπε γελωντας αρρωστημενα.

"Σ..σ..σε π..πα..παρακαλω α..α..ασε με"του ειπα φοβισμενη και μαζευτηκα περισσοτερο στην θεση μου.

Mafia's GirlsWhere stories live. Discover now