ποναω..{28}

2.2K 127 3
                                    


Danae's side

"Λοιπον τα λεω τελευταια φορα"

Εχουμε μαζευτει ολοι στην αποθηκη και συζηταμε για το σχεδιο. Βασικα εγω τους τα λεω και αυτοι απλα συμφωνουν.

"Στις δεκα εσεις θα ειστε ηδη εκει θα ελεγξετε το χωρο και θα κρυφτητε καλα. Μετα ερχομαι εγω του λεω οτι ειναι να του πω και αμα δεν παιρνει με το καλο δεν θα φοβηθω και να του ριξω κιολας. Αμα εσεις δειτε οτι τα πραγματα βγαινουν εκτος ελεγχου θα επεμβαιτε. Αα επισης οταν η Εβελινα και ο Παυλος θα βρουν ευκαιρια θα πανε στο αμαξι του και θα το ψαξουν ενω θα βαλουν και κοριο"ειπα και ολοι γνεψαν θετικα.

"Το ποιασαμε;"ρωτησα για να ειμαι σιγουρη.

"Ναι ναι το ποιασαμε"απαντησε ο Αλεξ και εγνεψα ενω αναψα ενα τσιγαρο.

"Θα εχουμε και ασυρματους για να εποικινονωνουμε και εσυ θα εχεις και μικροφωνο για να ακουμε και εμεις τι λετε" ειπε ο Αγγελος.

"Νταξει"  απαντησα και ρουφηξα μια τζουρα.

Τα εχω σκεφτει ολα πολυ καλα και νομιζω οτι θα πετυχει. Εξαλλου γιατι να μην πετυχει?! Αμα ο τυπος δεν συνεργαζεται δεν θα φοβηθω καθολου να τον απειλησω ή και να του ριξω με το οπλο.

Δεν πιστευω οτι θα ερθει ο ιδιος το πιθανοτερο ειναι να στειλει καποιο τσιρακι του. Δεν με πειραζει αυτο παλι μπορω να μαθω ποιος κρυβεται πισω απο ολα αυτα αν και πολυ φοβαμαι οτι ειναι αυτος που σκεφτομαι.

Αμα ειναι αυτος απο την μια εχω την ευκαιρια και να τον βρω και να τον στειλω στον Αγιο Πετρο χωρις δευτερη σκεψη. Απο την αλλη ομως δεν ξερω αμα ειμαι ακομα ετοιμη για να τον αντιμετοπισω δεν ξερω πως θα αντιδρασω!

Πραγματικα δεν ξερω ειμαι πολυ μπερδεμενη αυτη την στιγμη και θα πρεπει να τα ξεμπλεξω ολα σιγα σιγα. Το μονο για το οποιο ειμαι σιγουρη ειναι οτι θελω οσο τιποτα αλλο να του φυτεψω μια σφαιρα στο κεφαλι και να μην ξανα ακουσω ποτε για αυτον.

Τωρα θα μου πειτε μπορω πρωτα να τον βασανισω και μετα να τον σκοτωσω αλλα οχι γιατι ξερω οτι το μονο που φοβαται ο τυπος ειναι ο θανατος και τιποτα αλλο οποτε αυτο θα κανω και εγω.

Μπορει να σας ακουγομαι σκυλα και κακια και δολοφονος και ολα αυτα αλλα δεν μπορειτε να καταλαβετε και δεν θα το κανει κανεις ποτε που δεν εχει περασει οτι περασα. Γιατι τα τελευταια χρονια της ζωης μου ειναι απλα ενας εφιαλτης που θελω να ξεχασω αλλα δεν μπορω γιατι με κυνηγανε παντου. Το παρελθον μου ειναι παντου χωρις να με αφηνει σε ησηχια.

Mafia's GirlsWhere stories live. Discover now