- 13-

4.6K 231 40
                                    

Mă uit atentă prin cameră să fiu sigură că am luat tot ce am nevoie, știu că gemenele, la David au tot ce le trebuie, dar acestea sunt lucrurile mele... nu regret decizia care am luat-o, iar acum cel mai bine pentru noi este să locuim împreună, să fiu lângă el. Așa să mă mai uit o dată prin camera mea, pot oricând să revin dacă am uitat ceva, dar... cercetez atent cu ochii și privirea îmi cade asuprea noptierei de lângă pat, ceasul...ceasul nu l-am luat, este un cadou de la nașa mea, Margaret, zâmbesc în sinea mea, și mă așez pentru al lua, când deschid sertarul micuț observ un plic, îl iau și privesc atentă, nu l-am pus eu aici, nu este lipit, îl deschid și scot biletul din el.

Regret ce s-a întâmplat în seara aceasta, regret că fratele meu a fost împușcat, regret că te-ai supărat pe mine ... dar nu regret nici-o clipă că te-am sărutat, nu am venit la tine cu această intenție, tu ai făcut primul pas...îți las aici numărul meu de telefon...încă o dată...pentru orice...nu ezita. Damon"

A fost în camera mea...de ce mă mai miră?! Las biletul în sertar să iau ceasul, nu vreau să mai gândesc la acea seară. Deși încă nu am deschis subiectul cu David, plănuiesc să fac acest lucru în această seară, o discuție ca aceasta trebuie purtată în privat și un salon de spital nu este cel mai indicat loc.

- Gata! spun făcând un gest cu mâinile spre Ed, cel care m-a însoțit azi, te rog să ai grijă să ajungă toate la panthouse azi. Acesta îmi face semn din cap și deja începe să vorbească la telefon. Eu mă grăbesc să ajug la programarea pe care o am cu dr. Phil, într-un fel abia aștept să vorbesc cu el, întâlnirea trecută mi-a plăcut și aș vrea să pot să îi vorbesc deschis, doar că David are atâtea secrete că îmi este și teamă să nu spun ceva ce i-ar putea face rău. Mă uit la ceas și regret că nu sunt acasă când sosește el de la spital, dar nu pot să ratez programarea, dr. Phil este unul dintre cei mai importanți medici psihologi din New York, am avut nevoie de intervenția nașilor mei pentru a putea să ajung la el, mi-a fost greu să mă decid să apelez la serviciile sale, în principiu din cauza mamei și a soțului ei, notorietatea lor atrage și asuprea mea lumina reflectoarelor de care am reușit să scap până acum doar datorită rupturii din relația noastă, iar acum cu David...

Mă uit lung la cu cuplul care iese din cabinet, în pragul ușii mă întâmpină zâmbitor dr. Phil.

- Bună seara Ava, intră te rog.
După ce mă așez comodă aștept să spună ceva... dar cum realizez că doar se uită la mine, încep să îmi fac de lucru cu o șuviță de păr.
- Nu ai motiv să fi stânjenită, spune acesta calm. Prefer să aștept să văd dacă ai vrea să discutăm despre ceva anume...
Înghit în sec și...
- Coșmaruri... spun dintr-o răsuflare, le am de ... de atunci. Adaug repede.
- De când ai fost violată.
Afirm din cap.
- Spune tare...
Fac ochii mari și nu înțeleg ce vrea să spun... Să ii spun despre coșmaruri?
- Primul pas în vindecare, de orice fel este acceptarea faptului că ai o problemă, tu ai apelat la mine, deci ai conștientizat că ai o problemă, dar acceptă până la capăt. Spune tare că ai fost violată.
- Am coșmaruri de când am fost violată. Repet tare și rar.
- Nu ai de ce să te rușinezi, nu e vina ta, cu cât te ierți mai repede, cu atât te vindeci mai repede, adaugă acesta.
Discuția a decurs firesc după aceea, cu scurte întreruperi și precizări dr. Phil a ascultat cu atienție despre cum am ajuns să lucrez la agenția imobiliară, deși îmi era jenă să discut despre perioada în care frecventam cluburi precum Dark, și eram înconjurată de persoane care numai binele nu mi-l vroiau, i-am spus despre cum mă drogam și cum uitam să mă opresc după primul pahar, despre multitudinea de ocazii când am vrut să fac sex cu diverși tipi care îmi țineau companie, sau îmi procurau droguri, dar nici drogată nu puteam să fac acel pas, nici atunci, când nu mai eram eu, mintea mea nu a putut să se rupă de trecut.

SEDUCȚIE  II   (finalizat)Where stories live. Discover now