📼22"Bu güzellik benim sevgilim mi şimdi?"📼

969 88 530
                                    



Medyada:🔥Su ve Ateş💧

🎶Tuğkan-Git🎶

-Hatırlatma-

Bir Yağız'a birde Görkem'e baktım. En son gözlerim Yağızda takılı kaldı. İkiside beklentiyle yüzüme bakıyordu. Bu sarı kafalı malın aklından geçenleri anlamak imkansızdı. Fakat onu bunca yıldır tanıyorsam duymak istediği şeyi de tahmin ediyordum. Boğazımı temizledim ve ciddiyetle Yağız'a bakmayı sürdürdüm.

"Evet, aklımı karıştıran biri var."

-Laçin-

Hızla geri çekilerek 32 diş sırıttı ve omzuma hayvan gibi geçirdi. Boş bir anıma denk geldiği için geriye doğru sedeledim. "Gerizekalı gerizekalılığından vazgeçmiyor ki!" kollarını sıvadı ve ellerini bir kere birbirine vurdu. "Lan, itiraf mı ettin sen?"

Ananın a-

Alayla baktım yüzüne. "Ben başkaları gibi değilim. Bir boklar yiyip sonra yememiş gibi davranmıyorum!" sarı saçlarını geriye attı ve dudaklarını birbirine bastırdı. "O yenen bokları başkasına söyleme diyen salakta ben değildim. Şu an gidip,o yenilen bokları o akıllı kişi herkese söyleyebilir." gözlerimi kıstım. Kısmamla o da kıstı.

"Hele o aptal öyle bir şey yapsında o zaman yesin dayağı!" kıkırdadı. Bu çocuk dayak yemeği hobi falan sanıyordu herhalde. Günlük dozunu almadan duramıyordu galiba. "O zaman aptal olanın kim olduğu belli oluyor. Domuz!" ellerimi belime koydum. "Kes sesini gerizekalı!" tekrar ağzını açacağı sırada Görkem araya girdi.

"Bir dakika, bir dakika! N'oluyor ben anlamadım. Ne domuzu ne gerizekalısı?" Yağız elini savurdu. "Senin yaşın tutmuyor bebeğim böyle şeylere boşver sen." sonra bana döndü. Kafasını imayla Görkem'e doğru salladı. "Kafayı kime taktığını söylemeyecek misin maydonoz kılıklım?" gözlerimi devirdim. Cevabım belli oluyordu sanıyorsam.

"Gerçekten başkasını mı seviyorsun?" jet hızıyla Görkem'e döndüm. "Saçmalama! Seviyorum demedim sadece-." Yağız hızla sözümü kesti ve sırıtarak Görkem'e baktı. "Sadece aşık!" sinirle dişlerimi birbirine sürttüm. "Aşık falan değilim ben! Ben kim o mala aşık olmak kim!" Yağız dilini şaklattı.

"Yalan söylemek sana hiç yakışmıyor Laçinciğim. Bal gibide aşıksın işte. Korkma söyle." ardından boğazını temizledi. Elini yumruk yaparak mikrofon gibi ağzına götürdü. Gözlerinide kapattı. "Haydi söyle! Onu nasıl sevdiğini! Haydi söyle rüyalarda gördüğünü!" uzanarak anlına vurdum. Bundan dolayı sırıtarak gözlerini açtı. İstemsizce sırıttım. "Aptalsın sen." daha çok sırıttı. "Bu doğru."

Tekrar Görkem araya girdi. "Laçin." tam karşımda durdu ve mavi gözlerini hafifçe kıstı. "Gerçekten başkasını mı seviyorsun?" dudaklarımı birbirine bastırdım. Bir süre yüzüne baktım. Tamam. "Evet seviyorum." Görkem kafasını salladı. Yağız bir şeyler mırıldandı. Arkamı döndüm ve bir şey demeden salona doğru yürüdüm. Zaten film başlamıştır. "Kime aşık olduğunu söylemeyecek misin?" diye seslendi arkamdan Görkem. Arkamı döndüm ve yüzüne baktım.

"Aptalın birine!"

Tekrar arkamı döndüm ve yürümeye devam ettim. Nefesimi dışarıya doğru üfledim. Görünen köy kılavuz istemezdi. Bunları beni öpmeden önce düşünecekti. Yağız arkamdan seslendi. Yada bağırdı da diyebilirdik. Buda salak gibi sırıtmama sebep olmuştu.

"O aptal da seni seviyor galiba göt kafalı Laçin!"

-Su-

BİR DANS DAHA?Where stories live. Discover now