4- ALRIGHT

100 14 6
                                    

Καθόμαστε στην παραλία εδώ και μια ώρα, η Κάμι και η Τσάρλι έφυγαν πριν λίγο και τώρα έχουμε μείνει εγώ, η Λιβ και τα αγόρια.

"Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έκανα όταν ήμουν μικρή" είπε η Λιβ και άρχισα να γελάω γιατί ξέρω τι θέλει να πει.

"Τι έκανες;" Είπε ο Νίκολας.

Μας είχε πιάσει νευρικό και δεν μπορούσε να μιλήσει καμιά από τις δύο και τα αγόρια μας κοιτούσαν σαν να είμαστε εξωγήινοι.

"Εεεε... λοιπόν, όταν ήμουν Δευτέρα δημοτικού είχα ακούσει κάπου την λέξη αρχιδια και ήθελα να μάθω τι σημαίνει και πήγα σε έναν καθηγητή και του είπα, κύριε τι σημαίνει η λέξη αρχιδια " είπε μέσα στα γέλια της και τα αγόρια άρχισαν να γελάνε μαζί με εμάς.

" Εγώ όταν ήμουν μικρός έβαλα πιπέρι σε ένα τριαντάφυλλο γιατί ο αδελφός μου μου είπε ότι μυρίζει πααααραααα πολύ ωραία και το έδωσα σε ένα κορίτσι που μου άρεσε. Εκείνη φτερνιζοταν όλη την ώρα και από τότε δεν μου ξαναμίλησε" είπε ο Νίκολας και έκανε τον στεναχωρημένο αλλά μετά χαμογέλασε.

" Ποοοο το θυμάμαι και μετά ήρθες και μου είπες ότι δεν θα ξανά αγαπήσεις ποτέ " είπε ο Νόα και άρχισε να γελάει.

"Ήμουν έξι χρόνων δεν την αγαπούσα καν"

Μας είχε πιάσει όλους ένα νευρικό. Φταίει λίγο το αλκοόλ, λίγο η μαλακιά στον εγκέφαλο και λίγο οι βλακείες που κάναμε μικροί.

"Ποοοο θυμάστε τις εκδρομές στο γυμνάσιο ήταν ότι καλύτερο" είπε ο Γουίλ χαρούμενος. Εγώ κοίταξα την Λιβ και εκείνη με κοίταξε και αρχίσαμε να γελάμε μόνες μας ξανά.

"Τι μαλακιά κάνατε πάλι;" Ρώτησε ο Άαρον.

"Εεε... Όταν ήμασταν πρώτη γυμνασίου είχαμε πάει μια εκδρομή και μας είχαν αμολήσει σε ένα μικρό χωριό. Εμείς εξερευνουσαμε το μέρος και είχε μια ωραία λίμνη καθησαμε σε ένα παγκάκι δίπλα στην λίμνη και ξαφνικά είδαμε έναν γυμνό γερό να βουτάει μέσα στην λίμνη" είπα.

"Ιουυυυ" είπε ο Γουίλ.

"Αποφασίσαμε να φύγουμε από εκεί και καταλάβαμε ότι είχαμε αργήσει και το καλύτερο είναι ότι χαθήκαμε και δεν ξέραμε πως να γυρίσουμε και μας περίμενε οοοολοοοο το σχολείο για να φύγει" συνέχισε η Λιβ.

"Εσείς ήσασταν εκείνα τα κοριτσάκια με τις κόκκινες μούρες και τα φυτά στα μαλλιά που περιμέναμε να έρθουν;" Είπε ο Άαρον και άρχισε να γελάει.

problemsWhere stories live. Discover now