Deel 4!

6.1K 58 9
                                    

Matthy duwde me het zwembad in, ik had het helemaal niet door dus ik slik een hele hap water in en daardoor stikte ik half, eenmaal uitgehoest kijk ik naar matthy hij lacht zich kapot ik vind het minder leuk want ik schrok me dood! Ik zwem naar de rand van het zwembad matthy steekt zijn hand uit om me uit het zwembad te trekken, maar in plaats van dat hij mij er uit trekt trek ik hem er in!

Matthy begint super hard te lachen, ik was even vergeten dat de rest van de jongens er ook waren dus ik draai me om en zeg  "Ohja Hoi!".
De rest van de middag hebben we lekker bij het zwembad gezeten, ik vind het erg gezellig dat Lieke er ook is dan ben ik tenminste niet het enige meisje.

Raoul staat bij de barbecue het vlees te braden wat we dalijk gaan eten, ondertussen drogen matthy en ik ons af want we komen net uit het zwembad. "WIE WIL ER EEN STUKJE VLEES" roept raoul super hard. Eenmaal klaar met eten ruim ik de tafel af en doe even snel de afwas.

Als we helemaal klaar zijn vraagt matthy aan mij of ik wil douchen en dat wil ik wel na dat zwemmen.
Als ik onder de douche uit kom heb ik het best koud vraag me niet hoe want buiten is het nog gewoon warm maar ik heb geen lange kleren mee dus ik trek weer de kleren aan die ik eerder vandaag aan had.

Dit trek ik aan:

Iedereen heeft zich gedoucht en omgekleed, ik zie dat matthy, Lieke, raoul en Rob op de bank zitten en de bank zit al best vol, Koen zit al op de stoel dus daar kan ik ook niet gaan zitten ik kijk een beetje rond en matthy ziet het, ik wilde net e...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iedereen heeft zich gedoucht en omgekleed, ik zie dat matthy, Lieke, raoul en Rob op de bank zitten en de bank zit al best vol, Koen zit al op de stoel dus daar kan ik ook niet gaan zitten ik kijk een beetje rond en matthy ziet het, ik wilde net een stoel gaan pakken en matthy roept mij en slaat met zijn handen op zijn schoot zodat ik mij hem kom zitten, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.
Ik heb mijn armen over elkaar en ril een beetje omdat ik het erg koud heb en matthy merkt het,
Heb je het koud? Vraagt matthy,
Uhhh ja wel een beetje ja.
Wil je een trui lenen? Vraagt hij
Ja hoor is goed.
Matthy staat op om een trui voor mij te halen, echt lief.

Als hij terug komt geeft hij mij deze trui:

Ik lach lief naar hem en trek de trui aan, voor Matt is die trui al oversized dus laat staan bij mij! Matthy kijkt me lachend aan als hij ziet hoe groot die trui bij mij is

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik lach lief naar hem en trek de trui aan, voor Matt is die trui al oversized dus laat staan bij mij! Matthy kijkt me lachend aan als hij ziet hoe groot die trui bij mij is.
Lieke en Raoul zijn ondertussen naar boven gegaan om zelf film te gaan kijken dus ik blijf over met Matt, Rob en Koen
Wij besluiten ook om een film te gaan kijken, de jongens vragen aan mij welke film ik wil zien ik zeg dat het me niet zo veel uitmaakt en dat hun mogen kiezen.
De mannen heb een horror film uitgekozen en als ik ergens niet van hou zijn het horror films, maar ik dacht ik zeg er maar niks van anders had ik dat eerder aan moeten geven.
Eenmaal bezig met film zit ik dicht tegen matthy aan gedrukt omdat ik het heel erg eng vind ik vind het zelfs zo eng dat ik er van begin te huilen.
Er liepen flink wat tranen over mijn want maar ik wilde niet dat matthy het zag dus ik probeerde niet te snikken.
Onverwachts komt er toch een snik en matthy hoorde het hij kijkt me bezorgd aan en vraagt "ben je nou aan het huilen?" Ik kijk matthy aan met de tranen rollend over mijn wangen en ik zeg "ja ik vind de film gewoon dood eng"

Er hangt liefde in de lucht!~bankzittersWhere stories live. Discover now