Deel 7!

5.3K 62 7
                                    

Als alles is opgeruimd pak ik alvast mijn spullen in want ik ga vanavond naar huis.

Matthy brengt mij vanavond naar huis want ik was met hem naar het bankzitters huis gereden, ik vind het erg jammer dat ik naar huis moet maarja ik kan hier ook niet altijd blijven.
Als ik al mijn spullen bij elkaar heb geraapt vraag ik aan matthy of hij mij naar huis wilt brengen, "ja hoor is goed" zegt hij een beetje sip.
Is er iets? Vraag ik aan matthy "nee hoor" zegt hij,
Oh oké.

Voordat ik ga geef ik iedereen nog even een knuffel en ik bedank iedereen voor het leuke weekend, Lieke zegt nog dat we contact moeten houden en daar ben ik het zeker mee eens, ik pak mijn tas en ik loop de deur uit samen met matthy en we stappen de auto in.
Matthy heeft zijn muziek aangesloten maar daar luister ik eigenlijk niet naar ik zit alleen een beetje uit het raam te staren en ik zit na te denken hoe leuk dit weekend was en hoe leuk matthy is.
Van binnen word ik een beetje verdrietig en ik weet eigenlijk niet waarom misschien omdat matthy nog helemaal niks heeft gevraagd? Maarja hij vind mij waarschijnlijk niet eens leuk.
Matthy ziet dat ik een beetje verdrietig kijk en hij legt zijn hand op mijn bovenbeen, ik draai mijn hoofd naar hem toe en ik krijg weer een glimlach op mijn gezicht, "waar denk je aan?" Vraagt matthy, ik weet niet zo goed wat ik hier op moet zeggen "ik uhh.. weet ik niet" zeg ik snel.
Hij kijkt me vragend aan en begint een beetje te lachen en daardoor moet ik ook lachen.

Na een half uurtje rijden zijn we bij mijn huis aangekomen, ik stap uit de auto stap pak ik mijn tas en ik geef matthy een laatste knuffel. Ik weet niet waarom maar ik werd een beetje emotioneel en ik probeerde mijn tranen binnen te houden maar het lukte niet er rolde een aantal tranen over mijn wang.
"Waarom huil je?" Zegt matthy, ja gewoon het idee dat ik je misschien niet meer zie, "ben je gek? We houden natuurlijk contact!" Toen hij dat zei kreeg ik gelukkig weer een lach op mijn gezicht hij wilt dus wel nog contact met me houden!

Er hangt liefde in de lucht!~bankzittersWhere stories live. Discover now