Deel 8!

5.1K 59 9
                                    

Als ik thuis kom ben ik nogsteeds alleen thuis, pap mam en mijn zusje komen vanavond pas laat terug.

Ik vind het eigenlijk best jammer dat ik weer thuis ben en ik mis iedereen nu al, ik ga lekker op de bank zitten om Netflix te kijken.
Ondertussen is het alweer 23:00 en ik ben best moe maar ik blijf wakker todat mijn ouders thuis zijn.

Ik word wakker doordat er iemand op mijn schouder tikt het is mama! Ik spring snel op om haar een knuffel te geven en daarna papa die mijn zusje net naar bed heeft gebracht "en hoe was jullie vakantie?" Ze vertelde me dat het super leuk was. Daarna vroegen ze over mijn vakantie en ik vertelde dat ik een groep jongens heb leren kennen en dat het YouTubes zijn!
Meteen vroegen papa en mama om een foto,
Ik laat ze deze foto zien:

 Daarna vroegen ze over mijn vakantie en ik vertelde dat ik een groep jongens heb leren kennen en dat het YouTubes zijn!Meteen vroegen papa en mama om een foto,Ik laat ze deze foto zien:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik vertel dat de linkse Matthy heet daar naast Milo dan Rob dan Koen en als laatste Raoul.

Mama vroeg meteen wie ik het leukste vind en ik voel dat ik rood word en ik zeg, uhhh iedereen even leuk? Mama gelooft het niet want ze kent mij veel te goed.
Ik zeg uiteindelijk dat ik Matthy de leukste vind en dat ik daar beste contact mee heb.
Uiteindelijk is het alweer 2:00 en ik moet echt maar eens gaan slapen.

De volgende ochtend:

Als ik wakker word zie ik dat Matthy mij 5 keer heeft gebeld ik schrik er van en raak helemaal in paniek omdat ik denk dat er iets ergs is gebeurt......
Ik bel matthy meteen terug en ik krijg tranen in mijn ogen omdat ik met schuldig voel dat ik niet meteen opnam, MATTHY? wat is er aan de hand????
"Ben je aan het huilen?" Vraagt matt, Matt zeg nou eerst wat er aan de hand is! Je hebt me 5 keer ge probeert te bellen! Oh ja ik wilde eigenlijk vragen of jij als mijn date mee wil naar veed? We zijn genomineerd voor beste comedie youtuber.
Omg matt laat me alsjeblieft nooit meer zo erg schrikken! "Sorry lieve schat" zegt hij en dat smelt mijn hart. Maakt niet uit en tuurlijk wil ik als jou date mee naar veed!
"Yes!! Het thema is goud en bij onze pakken hebben wij een goud strikje dus misschien kan jij ook iets Gouds aan doen?" Oehhh heel leuk! Ik zal opzoek gaan.

Even later belt Lieke mij, "heee hebt je toevallig zin om te gaan shoppen voor veed? Ik hoorde namelijk dat jij als de date van matthy mee gaat!"
Jaa lijkt me erg gezellig! Vanmiddag? Hoe laat?
We hebben om 2 uur afgesproken in de stad om voor een mooie outfit te shoppen.
Matthy vond het helemaal geweldig toen jij zei dat je als Zijn date mee wilde naar veed vertelde Lieke, echt?? Ik vind het ook echt super liefff.

Na ongeveer 2 uur door de stad te hebben gelopen hebben we eindelijk onze outfits gevonden! Ik ga nog even mee naar het bankzitters huis om mijn outfit te showen.

Er hangt liefde in de lucht!~bankzittersWhere stories live. Discover now