Deel 6!

5.6K 54 7
                                    

Hey lieverds! Ik ben echt zooo blij dat mijn verhaaltje word gelezen! En omdat ik de 100 lezers heb gehaald maak ik vandaag een extra deel! Mocht je iets specifieks in het verhaal willen hebben mag je me dm'en op het acc: maartje_smits.
kusjes Maartje❤️

Ik zie dat Lieke mij al de heletijd lacherig zit aan te kijken dus ik loop naar haar toe en ik vraag zacht wat er is, is er iets gebeurt tussen jullie? Fluisterde Lieke in mijn oor. Meteen daarna hoor ik raoul roepen "dames niet fluisteren in casa del huts!" Ik begin te lachen en schud nee naar Lieke, Ze kijkt me met een zielig gezicht aan.

Loa zullen we een stukje gaan wandelen? Vraagt matthy, ja hoor lijkt me leuk! Zullen we dan ook insta foto's gaan maken? Matthy vind het een goed plan, ik pak mijn tasje en en we gaan er vandoor.
We moeten een stukje rijden naar en bos toe maar het is niet zo ver 10 minuutjes ofzo.

Als ze in het bos zijn aangekomen zoek ik een leuk plekje uit om foto's te maken, ik sleur matthy naar verschillende plekken omdat ik de perfecte insta foto wil! Je ziet er echt leuk uit Loa zegt matthy heel lief
Ahww wat lief! (Ik smelt helemaal van binnen)

Na een uurtje wandelen kijk ik door de foto's die matthy heeft gemaakt en ondertussen pakt matthy wat te drinken voor mij.

Yes! Ik heb de perfecte foto gevonden! Ik zet hem meteen op insta:

Loa_thijsen

Loa_thijsen: ❤️☀️Matthy: 😍Eva

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Loa_thijsen: ❤️☀️
Matthy: 😍
Eva.j: PARDON?!
Eva.j: van wie is dis mysterieuze hand?😏
Luckygraaf: 🥰
Raouljoshua: mooi plaatje!😁
Koen: Lekker zonnetje☀️
Lieke_schreurs: SHIP SHIP SHIP⛴

ik heb extra deze foto gekozen omdat ik niet wil dat iedereen iets gaat denken over matthy en mij, we hebben natuurlijk nog niks maar.... daar wacht ik wel op, ik vind alle reacties onder mijn foto erg leuk en ik krijg veel vragen over van wie die hand is daar ga ik natuurlijk geen antwoord op geven.

Vanavond hebben we sushi besteld met zijn alle, Sushi is echt mijn lievelings eten.
Als alles op is ruimen de mannen alles netjes op en ik ga mijn spullen alvast inpakken want ik ga vanavond naar huis toe.

Er hangt liefde in de lucht!~bankzittersWhere stories live. Discover now